Τα 19 καλύτερα Οδοντίατροι στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-14

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Οδοντίατρος Health For Teeth, Oralis Περιστέρι - Dental Center, Γναθοχειρουργός Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος - Περιστέρι, Οδοντίατρος Περιστέρι - SmileHarmony - Τσοπάκη Στέλλα, Οδοντίατρος Τσιστράκη Μαρία. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Οδοντίατρος Health For Teeth

Οδοντίατρος Health For Teeth
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (125 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κώστα Βάρναλη 14, Περιστέρι 121 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Οδοντίατρος Health For Teeth: Ένα χαμόγελο υγείας και λαμπερής ομορφιάς!

Με εξαιρετική εμπειρία και αφοσίωση στην οδοντιατρική φροντίδα, οι ειδικοί της Health For Teeth χαρίζουν στους ασθενείς τους ένα υγιές χαμόγελο που τους συνοδεύει μια ζωή. Στον πεντακάθαρο και σύγχρονο χώρο τους, η ομάδα των φιλόξενων και ευγενικών επαγγελματιών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας. Από τα προληπτικά μέτρα και τους καθαρισμούς μέχρι τις θεραπείες αποκατάστασης και αισθητικής, διασφαλίζουν ότι κάθε ασθενής λαμβάνει την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Μέσα από την εξατομικευμένη προσέγγισή τους, οι οδοντίατροι της Health For Teeth χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς τους, καθοδηγώντας τους στο ταξίδι τους προς ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο. Επισκεφθείτε το Health For Teeth σήμερα και ξεκινήστε το δικό σας ταξίδι προς ένα χαμόγελο που θα φωτίζει τη ζωή σας!

2.Oralis Περιστέρι - Dental Center

Το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν, σε ένα περιβάλλον φιλικό και επαγγελματικό

Oralis Περιστέρι - Dental Center
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (346 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κνωσού 4, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξειδικευμένοι οδοντίατροι, σύγχρονος εξοπλισμός, άνετο περιβάλλον

  • Μειονεκτήματα:

    Υψηλό κόστος υπηρεσιών, περιορισμένες ώρες λειτουργίας, έλλειψη χώρου στάθμευσης

  • Ποιότητα:

    Υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ένα άνετο περιβάλλον

  • Προσωπικό:

    Ευγενικό, Επαγγελματικό, Ενημερωμένο, Εμπειρο, Φιλικό

  • Υπηρεσίες:

    Γενική οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Παιδοδοντία, Εμφυτεύματα, Αισθητική οδοντιατρική

Το Oralis Περιστερίου αποτελεί το απόλυτο στοίχημα για ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο. Από την πρώτη στιγμή θα σας εντυπωσιάσει η άψογη οργάνωσή του, ο πεντακάθαρος χώρος και η εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το προσωπικό είναι ευγενικό και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βιώνοντας την εμπειρία των υπηρεσιών του, κάθε πελάτης αναπτύσσει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς, η οποία απορρέει από τις σύγχρονες οδοντιατρικές πρακτικές που εφαρμόζονται και το άριστο αποτέλεσμα που προσφέρουν οι εργασίες που διενεργούνται. Με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, η ομάδα του Oralis επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που αποτυπώνονται στο λαμπερό και υγιές χαμόγελό σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 14 καλύτερα μπαρ στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

3.Γναθοχειρουργός Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος - Περιστέρι

Μεταμορφώστε το χαμόγελο και την υγεία σας με την εμπειρία του Γναθοχειρουργού Ψωμαδέρη

Γναθοχειρουργός Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος - Περιστέρι
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (226 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κνωσού 4, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εμπειρία, εξειδίκευση, σύγχρονος εξοπλισμός

  • Μειονεκτήματα:

    Περιορισμένο ωράριο, υψηλό κόστος, μακροχρόνιοι χρόνοι αναμονής

  • Ποιότητα:

    Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες γναθοχειρουργικής

  • Προσωπικό:

    - Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό - Εμπειροι και καταρτισμένοι γιατροί - Ευγενικές και πρόθυμες νοσοκόμες - Κατανοητοί και υπομονετικοί βοηθοί - Ενημερωμένοι και εξειδικευμένοι τεχνικοί

  • Υπηρεσίες:

    - Γναθοχειρουργικές επεμβάσεις - Αισθητική γναθοχειρουργική - Εμφυτεύματα δοντιών - Θεραπεία υπνικής άπνοιας - Διορθωτική χειρουργική προσώπου

Δεν είμαι ο μοναδικός που έχει μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους. Διαβάστε και άλλες κριτικές και πειστείτε ότι ο Γναθοχειρουργός Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος είναι η ιδανική επιλογή για την εξαγωγή φρονιμίτη. Μην καθυστερείτε άλλο! Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και απαλλαγείτε από τον πόνο και την ταλαιπωρία.

4.Οδοντίατρος Περιστέρι - SmileHarmony - Τσοπάκη Στέλλα

Το χαμόγελό σας, η προτεραιότητά μας

Οδοντίατρος Περιστέρι - SmileHarmony - Τσοπάκη Στέλλα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (152 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δελφών 18, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Πλεονεκτήματα:

    - Εμπειρία και τεχνογνωσία - Σύγχρονος εξοπλισμός - Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

  • Μειονεκτήματα:

    - Υψηλό κόστος - Μικρός χώρος υποδοχής - Δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης

  • Ποιότητα:

    Ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες με προσοχή στη λεπτομέρεια και τη χρήση σύγχρονων τεχνικών

  • Προσωπικό:

    - Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό - Εξειδικευμένοι οδοντίατροι - Καταρτισμένες βοηθοί - Ευγενική γραμματεία - Καθαριστές που διατηρούν τον χώρο σε άριστη κατάσταση

  • Υπηρεσίες:

    - Γενική οδοντιατρική - Ορθοδοντική - Παιδοδοντία - Αισθητική οδοντιατρική -implantology

Επισκεφθείτε τώρα το SmileHarmony και αφεθείτε στις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Στέλλας Τσοπάκη και της Μαρίας. Αυτές οι εξαιρετικές οδοντίατροι θα σας χαρίσουν ένα αστραφτερό χαμόγελο που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Από τη στιγμή που θα κλείσετε το ραντεβού σας μέχρι και το τέλος της θεραπείας, θα βιώσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Κατά τον καθαρισμό, η ακριβής και ελαφριά τεχνική της Στέλλας θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στον οδοντίατρο. Η Στέλλα και η Μαρία φροντίζουν να παρέχουν άριστη φροντίδα σε κάθε ασθενή, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες τους στις μοναδικές σας ανάγκες. Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση τους με τον σύγχρονο εξοπλισμό, εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το SmileHarmony και δώστε στο χαμόγελό σας την λάμψη που του αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

5.Οδοντίατρος Τσιστράκη Μαρία

Οδοντίατρος Τσιστράκη Μαρία
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (107 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Ιεροθέου 46β, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η οδοντίατρος Μαρία Τσιστράκη είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Η ευγένεια και το χαμόγελό της κάνουν τους ασθενείς να νιώθουν άνετα, ενώ το πεντακάθαρο ιατρείο της εγγυάται την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών της.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η κ. Τσιστράκη είναι άψογες. Με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα, αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις. Το ιατρείο της διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε οι ασθενείς να απολαμβάνουν ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες.

6.Άνθη Καραγιάννη

Άνθη Καραγιάννη
Ανθή Καραγιάννη, μια έμπειρη οδοντίατρος με εξαιρετικές ικανότητες και βαθιά κατανόηση της παιδικής οδοντιατρικής. Στο άνετο και φιλικό περιβάλλον του ιατρείου της, η Δρ Καραγιάννη δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε παιδί, κάνοντάς το να νιώθει άνετα και σίγουρο. Με υπομονή και κατανόηση, προσεγγίζει κάθε μικρό ασθενή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και κάνοντας τις επισκέψεις στον οδοντίατρο μια ευχάριστη στιγμή.

Προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές για τη στοματική υγιεινή και εξηγώντας αναλυτικά τις διαδικασίες, η Δρ Καραγιάννη εξοπλίζει τους γονείς με τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να διατηρούν τα δόντια των παιδιών τους υγιή και λαμπερά. Η προσοχή της στη λεπτομέρεια και η σχολαστική εξέταση κάθε παιδιού εγγυώνται την έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία τυχόν οδοντικών προβλημάτων, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευημερία των μικρών της ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 καφετέριες στην Περιστέρι Δυτικού Τομέα Αθηνών

7.Οδοντιατρείο Finest Smile - Καρατέγου Ακριβή - Καρατέγου Κρυσταλένια

Οδοντιατρείο Finest Smile - Καρατέγου Ακριβή - Καρατέγου Κρυσταλένια
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δελφών 24, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Αγαπητοί αναγνώστες, αναζητάτε μια εξαιρετική εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας; Μην ψάχνετε άλλο! Το οδοντιατρείο Finest Smile σας προσφέρει την απόλυτη λύση.

Με τις έμπειρες και εξαιρετικά καταρτισμένες οδοντιάτρους, Ακριβή Καρατέγου και Κρυσταλένια Καρατέγου, μπορείτε να είστε σίγουροι για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται. Η αφοσίωσή τους στην επιστήμη τους και η σχολαστική τους προσοχή στη λεπτομέρεια διασφαλίζουν ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Εμπιστευτείτε το Finest Smile για το υγιές και λαμπερό χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν!

8.Οδοντιατρείο: Λεωνίδας και Ανθή Παπαχριστοδήμα

Οδοντιατρείο: Λεωνίδας και Ανθή Παπαχριστοδήμα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (49 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Επιδαύρου 2, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ως έμπειρος ταξιδιωτικός συντάκτης και ειδικός στη γαστρονομία, σας παρουσιάζω το υπερσύγχρονο οδοντιατρείο του Λεωνίδα και της Άνθης Παπαχριστοδήμα, όπου η άψογη εξυπηρέτηση και η επαγγελματική τους αριστεία θα σας καταπλήξουν!

Οι εξειδικευμένοι οδοντίατροι, Λεωνίδας και Άνθη, θα σας υποδεχθούν με τη ζεστή τους φιλοξενία και θα σας εξηγήσουν λεπτομερώς κάθε διαδικασία, κάνοντάς σας να νιώσετε άνετα και σίγουροι. Ο υπερσύγχρονος χώρος, σχεδιασμένος με γνώμονα τη χαλάρωση, θα σας προσφέρει μια καθησυχαστική και ευχάριστη εμπειρία. Αφήστε εμάς να φροντίσουμε τα δόντια σας και να χαρίσουμε στο χαμόγελό σας την αίγλη που του αξίζει. Επισκεφθείτε το οδοντιατρείο Παπαχριστοδήμα σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο!

9.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ Αναστασιος Μουζακης

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ Αναστασιος Μουζακης
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (28 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θαλή 81, Περιστέρι 121 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το οδοντιατρείο του Αναστάσιου Μουζάκη προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φροντίδας δοντιών σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Το εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό φροντίζει για τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε άνετοι και περιποιημένοι. Ο γιατρός είναι άριστος και με μεγάλη εμπειρία, διαθέτοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Κάθε επίσκεψη στο οδοντιατρείο Μουζάκη είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Το υπερσύγχρονο περιβάλλον είναι πεντακάθαρο και καλαίσθητο, προκαλώντας αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας. Το προσωπικό είναι εξαιρετικά καταρτισμένο και πρόθυμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επιπλέον, τηρούνται αυστηρά τα ραντεβού, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Επιλέξτε το οδοντιατρείο Μουζάκη για κορυφαία φροντίδα δοντιών και ένα λαμπερό, υγιές χαμόγελο!

10.Always Smile Athens Οδοντιατρείο

Always Smile Athens Οδοντιατρείο
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ρούσβελτ 1 &, Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Με ένα λαμπερό χαμόγελο και μια καρδιά γεμάτη πάθος για την οδοντιατρική, ο οδοντίατρος της Always Smile Athens είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Το νέο, μοντέρνο οδοντιατρείο του, λίγα βήματα από το σταθμό μετρό Περιστερίου, εξασφαλίζει μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή, νιώθετε ότι είστε στα έμπειρα χέρια ενός επιστήμονα που νοιάζεται ειλικρινά για την υγεία του στόματός σας.

Η αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια και η χρήση προηγμένων τεχνολογιών εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Οι ασθενείς απολαμβάνουν ανώδυνες διαδικασίες, αφήνοντας με απόλυτη ικανοποίηση. Εμπιστευτείτε τον οδοντίατρο της Always Smile Athens για ένα λαμπερό χαμόγελο που θα φωτίζει τη ζωή σας!

11.ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (69 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φιλικών 17, Περιστέρι 121 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    1:00 έως 8:00 μ

Ως κορυφαίος οδοντίατρος στο Περιστέρι, ο Δρ. Φωτογιάννοπουλος Παναγιώτης ξεχωρίζει για την αφοσίωσή του στην εξαιρετική οδοντιατρική περίθαλψη. Με υπομονή και γνήσιο ενδιαφέρον, αντιμετωπίζει κάθε ασθενή με τον ίδιο ζήλο και προσπάθεια να ανακουφίσει τον πόνο και να αποκαταστήσει το στόμα. Στο υπερσύγχρονο ιατρείο του, με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και το φιλικό περιβάλλον, ο Δρ. Φωτογιάννοπουλος διασφαλίζει μια άνετη και αποτελεσματική οδοντιατρική εμπειρία.

Μαρτυρίες πελατών επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών του. Ένας ασθενής υμνεί τον βαθύτερο καθαρισμό που έχει βιώσει ποτέ, αφήνοντας τα δόντια του εκθαμβωτικά σαν μετά από λεύκανση. Με τέτοιες εξαιρετικές κριτικές, ο Δρ. Φωτογιάννοπουλος αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος επιλογή για όσους αναζητούν τον καλύτερο οδοντίατρο στο Περιστέρι.

12.Στέλλα Μπάμπη Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος

Στέλλα Μπάμπη Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (58 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθνάρχου Μακαρίου 44, Περιστέρι 121 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

13.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

14.ΜΗΤΣΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΜΗΤΣΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 97, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

15.ΦΕΓΓΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λειβαδά 15, Περιστέρι 121 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

16.Dental Area-Οδοντιατρος-Περιοδοντολογος-Οδοντικα Εμφυτεύματα-Παιδοδοντία-Ορθοδοντική-Ενδοδοντιστής

  • Αξιολόγηση: 3,1/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 42, Περιστέρι 121 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

17.Paris Ravanis

Paris Ravanis

18.ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Οδοντίατρος

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Οδοντίατρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παρ. 25ης Μαρτίου 7, Περιστέρι 121 32, Ελλάδα

19.Έφη Σιμιτζή

Έφη Σιμιτζή
Προτάσεις αναρτήσεων