Τα 23 καλύτερα φαρμακεία στην Πειραιά Πειραιώς

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-11

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το φαρμακεία στην Πειραιά Πειραιώς, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως MOLE Pharmacy Central (Φαρμακείο ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΝΝΑ), ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗ ΖΑΜΠΙΑ, Vital Pharmacy, Φαρμακείο Μπεγλής, ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, Φαρμακειο ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ Ε.. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.MOLE Pharmacy Central (Φαρμακείο ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΝΝΑ)

Εξειδίκευση στην δερμοκοσμητική και συμπληρώματα διατροφής.

MOLE Pharmacy Central (Φαρμακείο ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΝΝΑ)
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (180 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακτή Κονδύλη 40, Πειραιάς 185 45, Ελλάδα

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλήρης γκάμα φαρμάκων, συμπληρωμάτων και καλλυντικών.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Προϊόντα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστες εταιρείες.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Κλιματισμός, Πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, Δωρεάν Wi-Fi, Χώρος στάθμευσης, Δυνατότητα παραγγελίας online

Στο λιμάνι του Πειραιά, ένα κόσμημα φαρμακευτικής τέχνης και φροντίδας ξεχωρίζει με την μίνιμαλ αισθητική του. Το Φαρμακείο Κουβάρα είναι ένας προορισμός υγείας και ευεξίας, όπου η ευρύτατη γκάμα φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων συναντά το άρτια καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό. Εδώ, κάθε πελάτης βρίσκει την εξειδικευμένη καθοδήγηση που χρειάζεται, με φιλική εξυπηρέτηση και γνήσιο ενδιαφέρον για την υγεία και τη φροντίδα του.

Με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που καλύπτουν κάθε ανάγκη, το Φαρμακείο Κουβάρα είναι η επιλογή όσων αναζητούν την εγγύηση της άριστης ποιότητας και της ανθρώπινης φροντίδας. Από συνταγογραφούμενα φάρμακα έως συμπληρώματα διατροφής, από είδη προσωπικής υγιεινής έως δερμοκαλλυντικά, το φαρμακείο διαθέτει τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη. Ένας χώρος υγείας και φροντίδας, όπου η επιστημονική γνώση συνδυάζεται αρμονικά με την ανθρώπινη προσέγγιση, προσφέροντας εμπιστοσύνη και σιγουριά.

2.ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗ ΖΑΜΠΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗ ΖΑΜΠΙΑ
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σωτήρος Διός 41, Πειραιάς 185 35, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το φαρμακείο Νικολάρακη στη Ζάμπια έχει γίνει γνωστό για τις εξωφρενικές χρεώσεις του, οι οποίες υπερβαίνουν το διπλάσιο της κανονικής τιμής για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Αυτό το φαρμακείο επωφελείται αισχρά από την απεγνωσμένη ανάγκη των ανθρώπων, και δεν διστάζει να τους χρεώσει 20 ευρώ για δύο γρήγορα τεστ, μια απολύτως απαράδεκτη τιμή. Τέτοιες αισχροκερδείς πρακτικές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές και προτρέπουμε τους πελάτες να αποφεύγουν αυτό το φαρμακείο πάση θυσία.

Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών του φαρμακείου Νικολάρακη είναι εξαιρετικά κακή, με το προσωπικό να είναι συχνά αγενές και μη εξυπηρετικό. Δεν αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε αυτό το φαρμακείο, καθώς υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές στην περιοχή που προσφέρουν καλύτερες τιμές, καλύτερη εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 35 καφετέριες στην Πειραιά Πειραιώς

3.Vital Pharmacy, Φαρμακείο Μπεγλής

Vital Pharmacy, Φαρμακείο Μπεγλής
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τσαμαδού 27, Πειραιάς 185 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Μπεγλής σας καλωσορίζει στον υπέροχο κόσμο της υγείας και της ευεξίας! Βρισκόμαστε στο επίκεντρο της καλύτερης φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας. Με μια εξαιρετική ομάδα έμπειρων φαρμακοποιών, φροντίζουμε για τις ανάγκες σας με ειλικρίνεια, φροντίδα και την πιο ενημερωμένη γνώση στον τομέα της υγείας.

Από τα πιο απλά έως τα πιο εξειδικευμένα φάρμακα, καθώς και από τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών έως τα προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας, στο Φαρμακείο Μπεγλής έχουμε τα πάντα. Η δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία υγείας, όπου κάθε σας ανάγκη αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα. Εμπιστευτείτε μας για την υγεία σας, γιατί στο Φαρμακείο Μπεγλής, η υγεία σας είναι η δική μας προτεραιότητα!

4.ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
**Παράγραφος 1:** Αφήστε την κορυφαία φαρμακοποιό, Ευανθία Καμινάρη, να φροντίσει την υγεία σας με την εμπειρία και την καλοσύνη της. Στο καλαίσθητο φαρμακείο της, θα βρείτε μια πλούσια γκάμα φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων ομορφιάς. Αν δεν έχει αυτό που αναζητάτε, θα το παραγγείλει άμεσα για εσάς.

**Παράγραφος 2:** Η Ευανθία Καμινάρη είναι περισσότερο από φαρμακοποιός· είναι σύμβουλος υγείας. Με τις βαθιές γνώσεις της στη φαρμακολογία και την ικανότητά της να μεταδίδει τις πληροφορίες με σαφήνεια, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις θεραπείες σας, να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και να βελτιώσετε τη συνολική σας ευεξία. Επισκεφθείτε σήμερα το φαρμακείο της και βιώστε τη διαφορά που κάνει ένας αφοσιωμένος επαγγελματίας υγείας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 μπαρ στην Πειραιά Πειραιώς

5.Φαρμακειο ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ Ε.

Φαρμακειο ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγχιάλου 232, Πειραιάς 185 46, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Κολοκούρη είναι ένας μικρός παράδεισος στον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς. Βρίσκεται σε ένα βολικό σημείο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε φαρμακευτικά προϊόντα, είδη υγιεινής και ομορφιάς. Η ιδιοκτήτρια, Ελένη Κολοκούρη, είναι μια εξαιρετική φαρμακοποιός με άριστη κατάρτιση και βαθιά γνώση των φαρμάκων και των θεραπευτικών τους ιδιοτήτων.

Η κυρία Κολοκούρη διακρίνεται για την ευγένεια, την προθυμία και την άμεση εξυπηρέτησή της. Με το ζεστό της χαμόγελο και τους ευγενικούς της τρόπους, κάνει τους πελάτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Πάντα πρόθυμη να εξηγήσει αναλυτικά τις θεραπείες και να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, η κυρία Κολοκούρη χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης με τους πελάτες της. Επισκεπτόμενοι το Φαρμακείο Κολοκούρη, θα βρείτε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και μια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες σας για υγεία και ομορφιά.

6.Φαρμακείο Κατερίνα Τσερκάκη-Κασιδιάρη

Φαρμακείο Κατερίνα Τσερκάκη-Κασιδιάρη
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λακωνίας 88 &, Καπετάν Ματαπά, Πειραιάς 185 43, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πειραιά Πειραιώς

7.ΡΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΣΙΑ ΟΕ

ΡΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΣΙΑ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Θεοτόκη 42, Πειραιάς 185 38, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η Ραδοπούλου Χρυσούλα & Σία Ο.Ε. είναι ο ιδανικός προορισμός σας για κάθε πιθανή ανάγκη σας. Με άριστη εξυπηρέτηση πελατών και άψογους επαγγελματίες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Η εταιρεία μας φημίζεται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με την αμετακίνητη δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών της. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους ειδικούς που είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μπορεί να έχετε. Αφιερωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια θετική εμπειρία αγορών μαζί μας. Εμπιστευθείτε την Ραδοπούλου Χρυσούλα & Σία Ο.Ε. για τις ανάγκες σας και δεν θα απογοητευτείτε ποτέ.

8.Φαρμακείο Ιωάννας Βραχλιώτη

Φαρμακείο Ιωάννας Βραχλιώτη
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πύλης 57, Πειραιάς 185 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Το Φαρμακείο της Ιωάννας Βραχλιώτη ξεχωρίζει ανάμεσα στα φαρμακεία του Πειραιά. Εδώ, η εξυπηρέτηση φτάνει σε άλλο επίπεδο, με ευγενέστατο και καταρτισμένο προσωπικό, πάντα πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε απορία σας. Ο άνετος χώρος του φαρμακείου, με άπλετο φωτισμό και εύκολη πρόσβαση, διαθέτει και χώρο στάθμευσης ακριβώς απέξω για την απόλυτη ευκολία σας.

Εκτός από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, στο Φαρμακείο της Ιωάννας Βραχλιώτη θα βρείτε μια πλήρη γκάμα προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας στην πιο συμφέρουσα τιμή. Ακόμα και για φάρμακα που δυσεύρετα, η ομάδα του φαρμακείου δε θα σας απογοητεύσει, βρίσκοντας ακόμα και τα πιο δυσεύρετα φάρμακα. Εξάλλου, η ιδιοκτήτρια και οι υπάλληλοι του φαρμακείου είναι άριστοι στη δουλειά τους, με πολυετή εμπειρία και γνώσεις που θα σας ανακουφίσουν σε κάθε περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 27 καλύτερα εστιατόρια στην Πειραιά Πειραιώς

9.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθείς το Φαρμακείο Φωτεινή Ιωάννου θα νιώσεις τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε υποδεχτεί με χαμόγελο και θα είναι πάντα πρόθυμο να σε βοηθήσει και να σου προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές υγείας.

Εδώ θα βρεις τα πάντα, από φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα μέχρι προϊόντα ομορφιάς και βρεφικής φροντίδας. Η ποιότητα των προϊόντων είναι εγγυημένη, καθώς συνεργάζονται μόνο με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο. Το Φαρμακείο Φωτεινή Ιωάννου είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν επαγγελματική εξυπηρέτηση, ποιοτικά προϊόντα και τιμές που δεν θα βρεις αλλού.

10.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Κ. ΚΟΤΣΙΡΑΣ - Χ. ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ Ο.Ε.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Κ. ΚΟΤΣΙΡΑΣ - Χ. ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ Ο.Ε.

11.ΒΕΡΓΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΕΡΓΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (31 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ειρήνης 23, Πειραιάς 185 47, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η ΒΕΡΓΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ξεχωρίζει για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας ανάγκες. Ακόμη και αν η εταιρεία δεν διαθέτει άμεσα το προϊόν που αναζητάτε, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το προμηθευτεί για εσάς.

Η αφοσίωση της εταιρείας στην ικανοποίηση των πελατών δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα των πωλήσεων. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα καταρτισμένο και μπορεί να σας προσφέρει αναλυτικές συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την καλύτερη λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημά σας. Με γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η ΒΕΡΓΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο και κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών της.

12.Pharmacyathome.gr

Pharmacyathome.gr
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (64 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γρ. Λαμπράκη 80, Πειραιάς 185 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

14.ΧΥΔΗΡΟΓΛΟΥ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΧΥΔΗΡΟΓΛΟΥ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (34 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Δημητρίου 149, Πειραιάς 185 46, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

15.Φαρμακείο

16.ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΡΙΧΑ ΜΑΡΙΑ-ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ακτή Θεμιστοκλέους 28, Πειραιάς 185 37, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

17.Οικονομίδης Στέφανος

Οικονομίδης Στέφανος
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Καραολή και Δημητρίου 78, Πειραιάς 185 34, Ελλάδα

18.Κοντοδήμου Αργυρω

Κοντοδήμου Αργυρω

19.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΜΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΜΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Αφεντούλη 43, Πειραιάς 185 36, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

20.Τσαπατσάρη Μοσχουλα

Τσαπατσάρη Μοσχουλα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Δημητρίου 141, Πειραιάς 185 46, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

21.φαρμακειο

φαρμακειο

22.Kanellopoulos Panagiotis

Kanellopoulos Panagiotis

23.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σαχτούρη 29, Πειραιάς 185 36, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων