Τα 26 καλύτερα φαρμακεία στην Αχαρνών Ανατολικής Αττικής

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-16

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το φαρμακεία στην Αχαρνών Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε., Φαρμακείο My Pharmacist | Βασιλειάδης Αλέξανδρος, Γκατζιού Σοφία, Φαρμακείο Κόχυλα Ξενη, Φαρμακείο Βασίλης Πουλάκος. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δεκέλειας 41 και, Ξενοφώντος, Αχαρνές 136 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο Αντώνιος και Δημήτριος Καραγιάννης Ο.Ε. ξεχωρίζει για την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει με χαμόγελο και ζεστή διάθεση. Ακόμη και αν το φάρμακο που αναζητάτε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, μη διστάσετε να το αναφέρετε, καθώς οι ευγενικοί φαρμακοποιοί θα πραγματοποιήσουν άμεσα την παραγγελία σας.

Επιπλέον, το Φαρμακείο διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία από κεραλοιφές και άλλων ειδών κρέμες, όπως το ευεργετικό gel Άρνικα, ιδανικό για την αντιμετώπιση μικροτραυματισμών σε μικρούς και μεγάλους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση του έμπειρου προσωπικού, εξασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη στο Φαρμακείο Αντώνιος και Δημήτριος Καραγιάννης Ο.Ε. θα είναι ευχάριστη και εποικοδομητική.

2.Φαρμακείο My Pharmacist | Βασιλειάδης Αλέξανδρος

Φαρμακείο My Pharmacist | Βασιλειάδης Αλέξανδρος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Επταλόφου και, Παράδρομος Λεωφόρου Κύμης 82, Αχαρνές 136 77, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο My Pharmacist αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για την ικανοποίηση όλων των φαρμακευτικών και καλλυντικών σας αναγκών. Με τη βολική του τοποθεσία, το φιλόξενο περιβάλλον και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του, το φαρμακείο αυτό προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών.

Ο φαρμακοποιός Αλέξανδρος Βασιλειάδης και η ομάδα του είναι πάντα πρόθυμοι να παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση, βοηθώντας σας να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για να διατηρήσετε την υγεία και την ομορφιά σας. Το φαρμακείο διαθέτει μια ευρεία γκάμα φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων περιποίησης δέρματος και ομορφιάς υψηλής ποιότητας, εγγυώντας ότι θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Απολαύστε την άνεση και την εμπειρία στο Φαρμακείο My Pharmacist, όπου κάθε επίσκεψη είναι μια υπόσχεση για την ευημερία και την ομορφιά σας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 12 καλύτερα καφετέριες στην Αχαρνών Ανατολικής Αττικής

3.Γκατζιού Σοφία

Γκατζιού Σοφία
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (27 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πάρνηθος 118, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Φαρμακείο της Γκατζιού Σοφίας είναι ένας πραγματικός θησαυρός για την υγεία και την ευεξία σας. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για όσους αναζητούν εξειδικευμένη φροντίδα και μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα του φαρμακείου είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων συμβουλών και στην εξασφάλιση ότι βρίσκετε τα ιδανικά προϊόντα για τη βελτίωση της υγείας και της ζωτικότητάς σας.

Από βασικά φάρμακα και συμπληρώματα υγείας μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και ολιστικές θεραπείες, το Φαρμακείο της Γκατζιού Σοφίας διαθέτει τα πάντα για να σας βοηθήσει να νιώσετε και να δείχνετε το καλύτερο δυνατό. Η φιλική και εξυπηρετική ομάδα του φαρμακείου θα σας καθοδηγήσει με χαρά στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επιπλέον, το φαρμακείο συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές για να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευτείτε το Φαρμακείο της Γκατζιού Σοφίας για όλες τις ανάγκες υγείας και φροντίδας σας και απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό εμπειρίας, αφοσίωσης και ποικιλίας.

4.Φαρμακείο Κόχυλα Ξενη

Φαρμακείο Κόχυλα Ξενη
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πάρνηθος 121, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Φαρμακείο Κόχυλα: Εξαιρετική εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός Στο Φαρμακείο Κόχυλα, θα βρείτε φιλικό προσωπικό που είναι αφοσιωμένο στο να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Η ιδιοκτήτρια και το προσωπικό αποτελούν τον ορισμό της επαγγελματικής εξυπηρέτησης, δείχνοντας σεβασμό και ευγένεια σε κάθε αλληλεπίδραση με τον πελάτη.

Οι υπάλληλοι είναι πάντα πρόθυμοι να αφιερώσουν το χρόνο τους για να σας παρέχουν χρήσιμες συμβουλές και να σας βοηθήσουν να βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Η Μίνα, μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη υπάλληλος, αξίζει πολλά εύσημα για το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει συνεχώς.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 29 φαρμακεία στην Ανατολικής Αττικής

5.Φαρμακείο Βασίλης Πουλάκος

Φαρμακείο Βασίλης Πουλάκος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (69 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 38, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το φαρμακείο Βασίλης Πουλάκος, με την κεντρική του θέση και την ευκολία πρόσβασης, είναι ο ιδανικός προορισμός για όλες τις ανάγκες φαρμακευτικής σας περίθαλψης. Ένας εκτεταμένος κατάλογος προϊόντων σε προσιτές τιμές, σε συνδυασμό με την αφοσίωση στην αριστεία των εξειδικευμένων φαρμακοποιών του, το καθιστούν κορυφαίο προορισμό για την υγεία και την ευεξία σας.

6.Φαρμακείο Μητροκώτσα Μίρκα

Φαρμακείο Μητροκώτσα Μίρκα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοτέλους 132, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το φαρμακείο της Μίρκας Μητροκώτσα είναι ένας προορισμός υγείας και ευεξίας που προσφέρει μια εξαίσια εμπειρία αγορών. Η ομάδα μας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση με ζεστασιά και φιλικότητα, καθοδηγώντας σας σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Από τα απαραίτητα φάρμακα και τον τελευταίο εξοπλισμό υγείας μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα δερματολογίας και είδη βρεφικής φροντίδας, έχουμε τα πάντα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Είμαστε περήφανοι για την άριστη εξυπηρέτησή μας, προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση από έμπειρους φαρμακοποιούς. Η δέσμευσή μας για την ικανοποίηση του πελάτη αποδεικνύεται από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ευχαριστημένων πελατών μας. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες υγείας και ομορφιάς σας και ανακαλύψτε τον κόσμο της ολοκληρωμένης φροντίδας και ευημερίας.

7.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θρακομακεδόνων 81, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Φαρμακείο Δελιστάθης Βασίλης: Μια όαση υγείας και ευεξίας!

Μια εκπληκτική ποικιλία από φαρμακευτικά προϊόντα, απαραίτητα είδη και συμπληρώματα περιμένουν να ανακαλυφθούν στο Φαρμακείο Δελιστάθης Βασίλης. Η φιλική και έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας καθοδηγήσει με χαμόγελο και να διασφαλίσει ότι θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη βέλτιστη υγεία και ευημερία σας. Είτε ψάχνετε για συνταγογραφούμενα φάρμακα, προϊόντα περιποίησης δέρματος, βιταμίνες ή συσκευές υγείας, εδώ θα τα βρείτε όλα σε προσιτές τιμές.

8.ΣΕΝΟΥΝΤΑ ΑΝΤΟΥΑΝ

ΣΕΝΟΥΝΤΑ ΑΝΤΟΥΑΝ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (37 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κύπρου 76, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η "ΣΕΝΟΥΝΤΑ ΑΝΤΟΥΑΝ" είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της διατροφής! Με μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη, ο πελάτης βυθίζεται σε έναν κόσμο γευστικών απολαύσεων. Από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, η ποικιλία είναι τόσο εντυπωσιακή όσο οι προσιτές τιμές.

Η εμπειρία του πελάτη δεν σταματά εκεί. Το ιδιαίτερα ενημερωμένο και εξυπηρετικό προσωπικό διαθέτει βαθιές γνώσεις για όλα τα προϊόντα, καθιστώντας κάθε επίσκεψη μια διαφωτιστική γαστρονομική περιπέτεια. Με την αφοσίωσή τους στην ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, η "ΣΕΝΟΥΝΤΑ ΑΝΤΟΥΑΝ" προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

9.Φαρμακείο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

Φαρμακείο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

10.Φαρμακείο Γκιόκα Γεώργιου Σ.

Φαρμακείο Γκιόκα Γεώργιου Σ.
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πύρρου Δήμα 3, Αχαρνές 136 77, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Το Φαρμακείο Γκιόκα Γεώργιου Σ. είναι η κορυφαία επιλογή για όλες τις φαρμακευτικές και υγειονομικές ανάγκες σας στο εμβληματικό Ολυμπιακό Χωριό. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από συνταγογραφούμενα φάρμακα έως είδη πρώτης ανάγκης και είδη προσωπικής φροντίδας, το Φαρμακείο Γκιόκα είναι ο απαραίτητος προορισμός για την υγεία και την ευεξία σας.

Το φαρμακείο διαθέτει έμπειρο προσωπικό που είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης. Οι φαρμακοποιοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της υγείας σας. Το ευχάριστο περιβάλλον και η ευγενική εξυπηρέτηση που θα βρείτε στο Φαρμακείο Γκιόκα, το καθιστούν όχι απλά ένα μέρος για την προμήθεια φαρμάκων, αλλά και έναν χώρο όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε την υγεία σας.

11.Φαρμακείο Ζερδες Γεωργιος

Φαρμακείο Ζερδες Γεωργιος
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (42 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Διονυσίου 36, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

Το Φαρμακείο Ζερδές, με υπεύθυνο τον κύριο Γεώργιο Ευγενικό, προσφέρει στους πελάτες του μια εξαιρετική εμπειρία αγορών με το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό του. Ο χώρος του φαρμακείου χαρακτηρίζεται από την καθαριότητα και την οργάνωσή του, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον. Οι τιμές στα προϊόντα του Φαρμακείου Ζερδές είναι ιδιαίτερα προσιτές, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Αν και το προσωπικό του Φαρμακείου Ζερδές είναι ευγενικό και εξυπηρετικό, η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι ένας τομέας που χρήζει βελτίωσης. Οι πελάτες ενδέχεται να αναγκαστούν να περιμένουν αρκετά λεπτά, ακόμη και όταν δεν υπάρχει πλήθος στο φαρμακείο. Αυτό οφείλεται στην αργή ανταπόκριση του προσωπικού, το οποίο χρειάζεται αρκετό χρόνο για να σηκωθεί από τη θέση του και να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Παρόλα αυτά, η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση του Φαρμακείου Ζερδές είναι τέτοια που αξίζει να περιμένει κανείς λίγο περισσότερο.

12.Φαρμακείο ΦΥΤΑΣ ΗΛΙΑΣ

Φαρμακείο ΦΥΤΑΣ ΗΛΙΑΣ

13.Φαρμακείο Κωνσταντίνος Μανώλης και ΣΙΑ Ο.Ε

Φαρμακείο Κωνσταντίνος Μανώλης και ΣΙΑ Ο.Ε
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (26 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λαθέας 56, Αχαρνές 136 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

14.ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ε ΧΑΣΑΝΗΣ- Ν ΧΑΣΑΝΗΣ ΟΕ

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ε ΧΑΣΑΝΗΣ- Ν ΧΑΣΑΝΗΣ ΟΕ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σπ. Κιουρκατιωτού 25, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

15.Φαρμακείο Εύη Γκιόκα

Φαρμακείο Εύη Γκιόκα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (29 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θρακομακεδόνων 127, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

16.Pharmakeio

Pharmakeio

17.Φαρμακείο Κατσανδρής - Δεκελείας 10 Αχαρναί

Φαρμακείο Κατσανδρής - Δεκελείας 10 Αχαρναί
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (20 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δεκέλειας 10, Odysseos 27, Αχαρνές 136 71, Ελλάδα

18.Φαρμακείο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (53 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θρακομακεδόνων 154, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

19.Φαρμακείο ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Φαρμακείο ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

20.Φαρμακείο ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θρακομακεδόνων 22, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

21.Φαρμακείο

Φαρμακείο
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Τριάδος 110a, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

22.Φαρμακείο ΛΥΒΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

Φαρμακείο ΛΥΒΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ
  • Αξιολόγηση: 3,5/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 38, Αχαρνές 136 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

23.Φαρμακείο

Φαρμακείο

24.Φαρμακείο Βαρδα

Φαρμακείο Βαρδα
  • Αξιολόγηση: 3,9/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δεκέλειας 51, Αχαρνές 136 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

25.Φαρμακείο Ιορδανίδης Θεοδόσιος

Φαρμακείο Ιορδανίδης Θεοδόσιος
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ηρ. Πολυτεχνείου 51, Αχαρνές 136 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

26.Φαρμακείο Κατσανδρής Δημ.Δέδε 18

Φαρμακείο Κατσανδρής Δημ.Δέδε 18
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημητρίου Δέδε 18, Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Αχαρνές 136 73, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων