Τα 17 καλύτερα ξενοδοχεία στην Μαρκοπούλου Μεσογαίας Ανατολικής Αττικής

Έλενα Γεωργίου

• Ενημερώθηκε: 2024-07-11

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το ξενοδοχεία στην Μαρκοπούλου Μεσογαίας Ανατολικής Αττικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Carpe Diem Apartments near the Athens airport, A&J Apartments or Rooms Athens airport, Aethon Airport Project, Double M Athens Airport, MiLo Luxury House. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Carpe Diem Apartments near the Athens airport

Carpe Diem Apartments near the Athens airport
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (102 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικ. Μουσχουντή 19, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Ανακαλύψτε τη μοναδική γοητεία των διαμερισμάτων Carpe Diem, φωλιασμένα δίπλα στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Αθήνας. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τα αστραφτερά καθαρά δωμάτια, την προνομιακή τοποθεσία και την άνετη πρόσβαση σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτό τον παραδεισένιο προορισμό, προσφέροντάς σας την τέλεια αφετηρία για να εξερευνήσετε τις αμέτρητες ομορφιές της πόλης.

Εμπνευσμένα από τη θρυλική φράση "άδραξε τη μέρα", τα διαμερίσματα Carpe Diem σας προσκαλούν να απολαύσετε την κάθε στιγμή της διαμονής σας. Η φιλόξενη οικοδέσποινα Μαρία σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, χαιρετίζοντάς σας σαν αγαπημένους φίλους. Βυθιστείτε στην άνεση των όμορφα διακοσμημένων διαμερισμάτων, πλήρως εξοπλισμένων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για δουλειές, τα διαμερίσματα Carpe Diem θα σας χαρίσουν μια αλησμόνητη εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

2.A&J Apartments or Rooms Athens airport

A&J Apartments or Rooms Athens airport
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (139 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    V. Stamelou 9A, Nik. Mouschounti 17, Markopoulo Mesogeas 190 03, Ελλάδα

Αναζητάτε την ιδανική διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος; Μην ψάχνετε άλλο από τα ευρύχωρα και άνετα Διαμερίσματα και Δωμάτια Α&J στο Σπάτα. Απολαύστε μια ξέγνοιαστη διαμονή σε μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο, με την άνετη μεταφορά να διατίθεται κατόπιν αιτήματος. Ο φιλόξενος ιδιοκτήτης Αλέξανδρος σας καλωσορίζει με ανοιχτή αγκαλιά, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, τα Διαμερίσματα και Δωμάτια Α&J προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και ευκολίας.

Βυθιστείτε σε ευρύχωρα και καθαρά καταλύματα, άψογα εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια αξέχαστη διαμονή. Απολαύστε την ηρεμία της ιδιωτικής σας βεράντας ή χαλαρώστε στο άνετο σαλόνι σας, παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις εξαιρετικές παροχές, όπως την υπηρεσία παράδοσης πίτσας στο δωμάτιο, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ευχάριστη διαμονή. Επιλέξτε τα Διαμερίσματα και Δωμάτια Α&J για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής λίγα μόλις βήματα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ανατολικής Αττικής

3.Aethon Airport Project

Η ιδανική επιλογή για μια άνετη διαμονή κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Aethon Airport Project
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (206 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικολάου 28, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Εύκολη πρόσβαση στον αερολιμένα, σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετοι χώροι

  • Μειονεκτήματα:

    Μπορεί να είναι θορυβώδες λόγω της εγγύτητας με τον αερολιμένα, περιορισμένες επιλογές φαγητού και ποτού, ακριβές στάθμευση

  • Κοντινά σημεία:

    1. Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (5 λεπτά με τα πόδια) 2. Λιμάνι Ραφήνας (15 λεπτά με το αυτοκίνητο) 3. Παραλία Βουλιαγμένης (20 λεπτά με το αυτοκίνητο) 4. Εθνικός Δρυμός Σουνίου (30 λεπτά με το αυτοκίνητο) 5. Ιστορικό Κέντρο Αθηνών (45 λεπτά με το αυτοκίνητο)

  • Παροχές:

    1. Δωρεάν Wi-Fi 2. 24ωρη ρεσεψιόν 3. Εστιατόριο και μπαρ 4. Γυμναστήριο 5. Κέντρο συνεδριάσεων

  • Μέση τιμή:

    80-120 ευρώ ανά διανυκτέρευση

  • Κατάλληλο για:

    Επιχειρηματίες, ταξιδιώτες αναψυχής, οικογένειες με παιδιά

Αν αναζητάς την ιδανική επιλογή για ένα άνετο και πολυτελές κατάλυμα κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το ξενοδοχείο Aethon Airport Project υπόσχεται μια αληθινά μοναδική εμπειρία διαμονής. Με σύγχρονες ανέσεις, άνετα δωμάτια και εξαιρετικό προσωπικό, το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας από την πρώτη στιγμή. Απόλαυσε έναν άνετο ύπνο σε πολυτελή κλινοσκεπάσματα και αναζωογονήσου με ένα απολαυστικό ντους, ενώ το φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό θα φροντίσει για τις ανάγκες σας με ευγένεια και προθυμία.

4.Double M Athens Airport

Double M Athens Airport
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (69 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    28ης Οκτωβρίου 13, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Αναζητάτε έναν παράδεισο ηρεμίας και άνεσης κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας; Το Double M Hotel είναι η ιδανική επιλογή σας! Απολαύστε την πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, την δροσιστική αύρα, τα αναπαυτικά κρεβάτια και την ηρεμία που θα σας αναζωογονήσουν. Οι προσιτές τιμές θα σας αφήσουν με ευχάριστη έκπληξη, ενώ οι εξαιρετικοί οικοδεσπότες μας θα φροντίσουν να γίνει η διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, το Double M Hotel είναι το τέλειο καταφύγιο για να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε. Κάντε κράτηση σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 11 καφετέριες στην Μαρκοπούλου Μεσογαίας Ανατολικής Αττικής

5.MiLo Luxury House

MiLo Luxury House
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (40 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ηλία Κυριάκου 19, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

6.BOUTIQUE Athensairport Apartments

BOUTIQUE Athensairport Apartments
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γ.Β. Σπυράκου 32, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Απολαύστε την άνεση και την φιλοξενία που προσφέρουν τα BOUTIQUE Athensairport Apartments, ένα ασφαλές καταφύγιο κοντά στο αεροδρόμιο. Αφεθείτε στην ηρεμία της ήσυχης περιοχής και απολαύστε την ιδιωτικότητα του πλήρως εξοπλισμένου διαμερίσματός σας. Ξεκινήστε την ημέρα σας με το γευστικό πρωινό που παρέχεται, απολαμβάνοντας τον αρωματικό καφέ και τα λαχταριστά κρουασάν.

Η βολική τοποθεσία των BOUTIQUE Athensairport Apartments καθιστά ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν μια ευχάριστη εμπειρία κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και οι προσεγμένες λεπτομέρειες υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή, κάνοντας αυτή την επιλογή το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας στην Ελληνική πρωτεύουσα. Επιλέξτε τα BOUTIQUE Athensairport Apartments και απογειώστε την εμπειρία σας στην Αθήνα σε νέα ύψη.

7.Aellō Luxury Apartments

Aellō Luxury Apartments
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αντωνίου Μεθενίτη 1, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Τα πολυτελή διαμερίσματα Aellō σας περιμένουν για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Ο φιλόξενος οικοδεσπότης θα σας υποδεχθεί σε έναν χώρο άψογα καθαρό και ευρύχωρο, όπου η άνεση θα σας αγκαλιάσει. Βυθιστείτε στην πολυτέλεια του απαλού στρώματος και των αφράτων μαξιλαριών, καθώς απολαμβάνετε τη θέα από τα φωτεινά μπαλκόνια.

Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το αεροδρόμιο, τα διαμερίσματα Aellō αποτελούν την ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που επιθυμούν να συνδυάσουν την άνεση με την εγγύτητα και τη λειτουργικότητα. Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, τα διαμερίσματα Aellō θα γίνουν το δεύτερο σπίτι σας, προσφέροντάς σας μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αποδράστε στην πολυτέλεια και την άνεση των πολυτελών διαμερισμάτων Aellō, και αφήστε τον Αναστάσιο να γίνει ο προσωπικός σας ξεναγός σε αυτή την μοναδική ταξιδιωτική απόλαυση.

8.Garden Square Inn

Garden Square Inn
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παπακωνσταντίνου 2, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Το Garden Square Inn είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους αναζητούν μια άνετη και βολική διαμονή. Με τα ευρύχωρα δωμάτια και τις πλήρεις ανέσεις του, το ξενοδοχείο προσφέρει την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την πόλη. Η κεντρική τοποθεσία του, η εύκολη πρόσβαση σε πολυάριθμα εστιατόρια και η άνεση του χώρου στάθμευσης το καθιστούν ιδανικό για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική και απροβλημάτιστη διαμονή.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένο με πολύ όμορφο και φιλόξενο τρόπο, κάτι που κάνει τους επισκέπτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Ο ευγενικός ιδιοκτήτης είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να κάνει τη διαμονή των επισκεπτών όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Η γειτνίαση του ξενοδοχείου με ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να προμηθευτούν είδη παντοπωλείου και να απολαύσουν τα γεύματά τους στην άνεση του δωματίου τους. Με όλα όσα χρειάζονται οι επισκέπτες, το Garden Square Inn υπόσχεται μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία διαμονής.

9.ILION Air Host

ILION Air Host
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 57, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Το ILION Air Host αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και μοντέρνα διαμονή. Τα επιπλωμένα διαμερίσματα του ILION Air Host θα σας μαγέψουν με την κομψότητά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας σας εγγυάται η υποδειγματική εξυπηρέτηση, ο ενημερωμένος οικοδεσπότης που είναι πάντα πρόθυμος να παρέχει πληροφορίες και η άμεση παράδοση σνακ και άλλων ειδών.

Επιπλέον, η βολική τοποθεσία του ILION Air Host ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμπειρία διαμονής σας. Ένα καφέ, ένα αρτοποιείο και ένα σούπερ μάρκετ βρίσκονται ακριβώς δίπλα, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε καθημερινές ανάγκες και απολαύσεις. Απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία της ιδιοκτήτριας, η οποία θα φροντίσει για όλα, καθιστώντας τη διαμονή σας ανεπανάληπτη. Η καθαριότητα και η προσεγμένη διακόσμηση των διαμερισμάτων θα σας ενθουσιάσουν, ενώ οι εγκαταστάσεις θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, από εξοπλισμένη κουζίνα μέχρι άνετο καθιστικό και μοντέρνο μπάνιο. Επιλέξτε το ILION Air Host και ζήστε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, όπου η πολυτέλεια, η άνεση και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας συνυπάρχουν αρμονικά.

10.Lemon Tree Inn Near the Airport

Lemon Tree Inn Near the Airport
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Μεθενίτη, Σταύρου &, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Το Lemon Tree Inn, ένα υπέροχο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο, προσφέρει άνετες σουίτες πεντακάθαρες, εξυπηρετικό προσωπικό και ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Δήμητρης και η οικογένειά του φροντίζουν προσωπικά τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αξέχαστη διαμονή. Η κοντινή του θέση στο αεροδρόμιο και η βολική του πρόσβαση στην Αθήνα το καθιστούν ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες.

11.AVR Airport Deluxe Suites

AVR Airport Deluxe Suites
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (71 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Σουνίου 69, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Ευρύχωρη πολυτέλεια σε κομψούς χώρους με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να απολαμβάνετε άνετες διακοπές. Το στούντιο/σουίτα σας παρέχει ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο με άνετα κρεβάτια και μοντέρνα διακόσμηση. Επιπλέον, το ιδανικό του τοποθεσία σας προσφέρει πρόσβαση σε μια πληθώρα ανέσεων, όπως αρτοποιεία και σουπερμάρκετ.

Είτε πρόκειται για μια σύντομη απόδραση είτε για μια εκτεταμένη διαμονή, το στούντιο/σουίτα σας προσφέρει την τέλεια ισορροπία πολυτέλειας και άνεσης. Η φιλική εξυπηρέτηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Αφεθείτε στην άνεση και την πολυτέλεια του στούντιο/σουίτα σας και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

12.4Seasons Suites Paradise - Near Airport

4Seasons Suites Paradise - Near Airport
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Μεθενίτη 28, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Αν ψάχνετε για μια άνετη και πολυτελή διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις 4Seasons Suites Paradise. Η φιλόξενη και ζεστή Barbara θα σας καλωσορίσει στον όμορφο κήπο της, όπου θα βρείτε οπωροφόρα και ελαιόδεντρα. Τα διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με γούστο και διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαμονή.

Επιπλέον, η Barbara είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης, πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και να σας δώσει συμβουλές για την εξερεύνηση της περιοχής. Ως ιδιαίτερη έκπληξη, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν φρούτα από τον κήπο της. Με την καθαριότητα και την άνεση να χαρακτηρίζουν τις 4Seasons Suites Paradise, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια αξέχαστη διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο.

13.Phoenix Apartment near the airport

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    28ης Οκτωβρίου 2, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

14.Galotel Agnoudas near the airport

Galotel Agnoudas near the airport
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (118 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κώστα Σωτηρίου 4, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

15.GK Mediterranean Village

  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (22 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ευάγγελου Δρίτσα 23, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

16.Vasi

Vasi
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χρήστου Γιαννάκη 11, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

17.AVR Airport Deluxe Suite 4

AVR Airport Deluxe Suite 4
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κων/νου Αλλαγιάννη 25, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03, Ελλάδα

Προτάσεις αναρτήσεων