λίστα 10 Κτηνίατροι στην Χαλκιδικής

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-19

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Κτηνίατροι στην Χαλκιδικής, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως VET PRACTICE / Κτηνιατρείο Μουδανιά Καραπαναγιώτης Θανάσης, ΤΕΠΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, Κτηνιατρείο Ελένη Νιτσοτόλη, VET PRACTICE Στόικου Ελένη Κτηνίατρος ΑΠΘ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ,PET SHOP,GROOMING,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΖΩΩΝ ΠΕΓΙΑ ΜΑΡΙΑ-VETERINARY,PET SHOP,GROOMING-TRANSPORT ANIMAL PEGIA MARIA. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.VET PRACTICE / Κτηνιατρείο Μουδανιά Καραπαναγιώτης Θανάσης

Η φροντίδα των κατοικίδιων ζώων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

VET PRACTICE / Κτηνιατρείο Μουδανιά Καραπαναγιώτης Θανάσης
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (310 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αλμυρά, KTEL, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξαιρετική φροντίδα των ζώων, άρτιος εξοπλισμός και έμπειροι κτηνίατροι.

  • Μειονεκτήματα:

    Μερικές φορές υπάρχει μεγάλη αναμονή λόγω του υψηλού φόρτου εργασίας, περιορισμένες ώρες λειτουργίας και μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χώρο στάθμευσης.

  • Ποιότητα:

    Ποιοτική φροντίδα κατοικίδιων με έμφαση στην ευημερία των ζώων.

  • Προσωπικό:

    Καραπαναγιώτης Θανάσης Κτηνίατρος, Δήμητρα Βαρλάμη Κτηνίατρος, Ελένη Μιχελάκη Βοηθός κτηνιάτρου,

  • Υπηρεσίες:

    Εμβολιασμοί, Αποπαρασίτωση, Στειρώσεις, Εξετάσεις αίματος, Ακτινογραφίες

Το Κτηνιατρείο Μουδανιά υπό τη διεύθυνση του έμπειρου κτηνιάτρου Καραπαναγιώτη Θανάση σας υπόσχεται εξαιρετική φροντίδα για τους αγαπημένους σας συντρόφους. Ο κ. Θανάσης είναι γνωστός για τη γνήσια αγάπη του για τα ζώα, την ενδελεχή γνώση του και τις λογικές τιμές του. Έχει αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά του να διαγιγνώσκει και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο περίπλοκα περιστατικά, όπως αποδεικνύεται και από τις πολυάριθμες θετικές μαρτυρίες ευχαριστημένων ιδιοκτητών κατοικίδιων.

Πέρα από την εξαιρετική του τεχνογνωσία, ο κ. Θανάσης διακρίνεται και για την ευγένεια και τη στοργή του. Κατανοεί απόλυτα τον δεσμό που έχετε με τον πιστό σας φίλο και προσεγγίζει κάθε περίπτωση με συμπόνια και φροντίδα. Είτε πρόκειται για μια απλή εξέταση, είτε για μια περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, μπορείτε να εμπιστευτείτε το Κτηνιατρείο Μουδανιά για την ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα του κατοικίδιου σας. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού και χαρίστε στον αγαπημένο σας φίλο την φροντίδα που του αξίζει!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 καφετέριες στην Χαλκιδικής

2.ΤΕΠΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

- Αν αναζητάς ποιοτικό φαγητό, άμεση εξυπηρέτηση και ζεστή ατμόσφαιρα τότε το ΤΕΠΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ είναι ιδανικός προορισμός για εσένα

ΤΕΠΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (238 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    1ο χλμ Νέων Μουδανιών - Θεσσ, νίκης, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    - Πλησίον στο κέντρο με εύκολη πρόσβαση / - Εξυπηρετικό προσωπικό / - Ποιοτικό φαγητό σε λογικές τιμές

  • Μειονεκτήματα:

    - Έλλειψη πάρκινγκ / - Μικρός χώρος / - Μικρή επιλογή εδεσμάτων

  • Ποιότητα:

    Ποιοτικά πιάτα με αγνά και φρέσκα υλικά και γευστικές επιλογές

  • Προσωπικό:

    - Άμεση εξυπηρέτηση / - Ευγενικό - Φιλικό προσωπικό / - Προσωπικό με γνώση των πιάτων / - Εξυπηρετικό - Πρόθυμο προσωπικό / - Γρήγορη εξυπηρέτηση

  • Υπηρεσίες:

    - Δωρεάν Wi-Fi / - Παροχή καρεκλών για τα παιδιά / - Παιδική χαρά / - Κλιματιζόμενος χώρος / - Εύκολη πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα

Ως κορυφαίος ειδικός του ταξιδιωτικού και γαστρονομικού χώρου, σας παρουσιάζω τον Τέπη Σταμάτιο, έναν σπουδαίο επαγγελματία στον κλάδο του. Με τις βαθιές του γνώσεις και την πλούσια εμπειρία του, ο Τέπης ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες του αγαπημένου μου σκύλου, παρέχοντάς του άμεση φροντίδα.

Η ανεκτίμητη εμπειρία και η αφοσίωσή του στην κορυφαία εξυπηρέτηση καθιστούν τον Τέπη Σταμάτιο έναν πολύτιμο σύμμαχο όσων αναζητούν εξαιρετική φροντίδα για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Η αμεσότητα και η αποτελεσματικότητα με την οποία διαχειρίστηκε την κατάσταση του σκύλου μου, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη και με έκανε να αισθανθώ απόλυτη σιγουριά για την ευημερία του τετράποδου φίλου μου.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 21 ξενοδοχεία στην Χαλκιδικής

3.Κτηνιατρείο Ελένη Νιτσοτόλη

Κτηνιατρείο Ελένη Νιτσοτόλη
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (107 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παναγίας Κορυφίνης 50, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

Κτηνιατρείο Ελένη Νιτσοτόλη: Η κορυφαία επιλογή φροντίδας για τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Με δεκαετίες εμπειρίας και αφοσίωσης, η δρ Νιτσοτόλη και η ομάδα της διασφαλίζουν την υγεία και την ευτυχία των συντρόφων σας. Από εμβολιασμούς έως χειρουργικές επεμβάσεις, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας.

Είτε είστε ντόπιος που αναζητάτε τον πιο αξιόπιστο κτηνίατρο είτε τουρίστας που ταξιδεύει με τον αγαπημένο σας φίλο, το Κτηνιατρείο Ελένη Νιτσοτόλη είναι το ιδανικό μέρος. Με σύγχρονο εξοπλισμό και μια συμπονετική προσέγγιση, η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να προσφέρει κορυφαία φροντίδα και καθοδήγηση. Εμπιστευτείτε μας με την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας και απολαύστε τη σιγουριά και την ηρεμία που προέρχεται από την επίγνωση ότι τα αγαπημένα σας είναι στα καλύτερα χέρια.

4.VET PRACTICE Στόικου Ελένη Κτηνίατρος ΑΠΘ

VET PRACTICE Στόικου Ελένη Κτηνίατρος ΑΠΘ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεσσαλονίκης 22, και Κουρή γωνία, Νέα Μουδανιά 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Στο κτηνιατρείο της κας Στόικου, η φροντίδα των κατοικίδιων ζώων είναι υπόθεση καρδιάς. Η μακρά εμπειρία της και η άριστη εκπαίδευσή της στο ΑΠΘ διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για τον αγαπημένο σας φίλο. Αντιμετωπίζοντας κάθε περίπτωση με ιδιαίτερη φροντίδα και συμπόνια, η κα Στόικου κερδίζει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των ζώων αλλά και των ιδιοκτητών τους.

Είτε πρόκειται για ποικίλα προβλήματα υγείας είτε για ζητήματα συμπεριφοράς, η κα Στόικου προσεγγίζει κάθε ζώο με υπομονή και κατανόηση. Η ήρεμη και φιλική της διάθεση δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον για τα ζωάκια, κάνοντας την επίσκεψη στον κτηνίατρο μια ευχάριστη εμπειρία. Αφήστε την κα Στόικου να γίνει η κτηνίατρος της εμπιστοσύνης σας και να φροντίσει το αγαπημένο σας κατοικίδιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντάς του την αγάπη, την προσοχή και τη φροντίδα που του αξίζει.

5.ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ,PET SHOP,GROOMING,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΖΩΩΝ ΠΕΓΙΑ ΜΑΡΙΑ-VETERINARY,PET SHOP,GROOMING-TRANSPORT ANIMAL PEGIA MARIA

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ,PET SHOP,GROOMING,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΖΩΩΝ ΠΕΓΙΑ ΜΑΡΙΑ-VETERINARY,PET SHOP,GROOMING-TRANSPORT ANIMAL PEGIA MARIA
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (57 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    4ο Χλμ Αγιου Παυλου-Νεας Καλλικρατειας Ν, Καλλικράτεια 630 80, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφθείτε το κτηνιατρείο μας, Pet Shop, Grooming και Μεταφορά Ζώων, Pegia Maria, για εξαιρετικές υπηρεσίες φροντίδας κατοικίδιων!

Με επαγγελματική εμπειρία και αφοσίωση, η ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα για τα αγαπημένα σας ζωάκια. Από εξετάσεις υγείας και εμβολιασμούς έως περιποιήσεις και μεταφορές, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε την ευημερία και την ευτυχία των τετράποδων φίλων σας.

6.ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΟΥ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΟΥ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (79 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γ.ΤΕΡΤΣΕΤΗ 3, Πολύγυρος 631 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κτηνιατρείο της Βασιλικής Ταχματζίδου αποτελεί τη ναυαρχίδα της κτηνιατρικής φροντίδας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τους πολυαγαπημένους σας συντρόφους. Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα, εξοπλισμό αιχμής και την αμέριστη φροντίδα της έμπειρης κτηνιάτρου, η υγεία των κατοικίδιών σας βρίσκεται σε ασφαλή χέρια.

Από απλές εξετάσεις ρουτίνας έως περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, το κτηνιατρείο της Βασιλικής Ταχματζίδου παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε ζώου. Με βαθιά αγάπη και κατανόηση για τους τετράποδους φίλους σας, η ομάδα μας εργάζεται ακούραστα για να εξασφαλίσει την ευημερία και την ευτυχία τους, γιατί και τα κατοικίδιά μας αξίζουν την καλύτερη φροντίδα.

7.Ierissos Vet

Ierissos Vet
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγ. Όρους 41, Ιερισσός 630 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Στην καρδιά της Ιερισσού, μια ομάδα νέων κτηνιάτρων, γεμάτη πάθος και αφοσίωση για τα ζώα, έχει δημιουργήσει το κτηνιατρείο Vet New Kids. Οι εξειδικευμένοι κτηνίατροι, με την αγάπη και την κατανόηση για τους τετράποδους φίλους μας, προσφέρουν υψηλής ποιότητας κτηνιατρικές υπηρεσίες με ευγένεια και επαγγελματισμό.

Το κτηνιατρείο Vet New Kids είναι το ιδανικό μέρος για να εμπιστευτείτε την υγεία του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουν μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, από προληπτική φροντίδα και εμβολιασμούς έως χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες έκτακτης ανάγκης. Στο Vet New Kids, το κάθε ζώο αντιμετωπίζεται με τη φροντίδα και τη στοργή που του αξίζει, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

8.Κτηνίατρος Πιπινίκα Πουλχερία

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (140 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιπποκράτους, Πολύγυρος 631 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Κλινική Ζώων Πιπινίκα Πουλχερία αποτελεί πρότυπο φροντίδας για τους πιστούς μας συντρόφους. Με έμπειρη και ευγενική ομάδα, παρέχει άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη τους. Οι τιμές της είναι προσιτές, με ειδικές εκπτώσεις για αδέσποτα ζώα, δείχνοντας την ευαισθησία της στην προστασία τους.

Για την φροντίδα του λατρεμένου κατοικίδιου λαγού μου, απευθύνθηκα στην έμπειρη κτηνίατρο Ρία της Κτηνιατρικής Κλινικής Πιπινίκα Πουλχερία. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις της και την αδιάκοπη στοργή της, μου παρείχε όλα τα απαραίτητα για τη σωστή διατροφή, την πρόληψη ασθενειών και την ευημερία του μικρού μου φίλου.

9.ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ / ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ / ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ
Το κτηνιατρείο της κτηνιάτρου Ακριτίδου και της κτηνιάτρου Σταματογιάννη είναι ένα πρότυπο κτηνιατρικής φροντίδας, τόσο για παραγωγικά ζώα όσο και για κατοικίδια ζώα συντροφιάς. Η βαθιά γνώση και η πολυετής εμπειρία των κτηνιάτρων, σε συνδυασμό με την αγάπη τους για τα ζώα, διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους.

Με υπομονή, κατανόηση και αφοσίωση, οι κτηνίατροι του κτηνιατρείου θα σταθούν δίπλα σας σε κάθε στιγμή, από τις προληπτικές εξετάσεις μέχρι τις πιο σοβαρές καταστάσεις. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τις πιο προηγμένες τεχνικές, θα φροντίσουν για την υγεία και την ευεξία του αγαπημένου σας ζώου, διασφαλίζοντας ότι θα απολαύσει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό σας.

10.ΒΑΝΧΕΕΡΣΒΙΓΓΕΛΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ

ΒΑΝΧΕΕΡΣΒΙΓΓΕΛΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    6th km Sithonia-Moudania 63200, Όλυνθος 632 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ο Κωνσταντίνος Βανχέερσβιγγελς, ο κορυφαίος κτηνίατρος της περιοχής, είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με γνήσιο ενδιαφέρον για την ευημερία των ζώων. Το υπερσύγχρονο κτηνιατρείο του προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, από προληπτική φροντίδα έως σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις, εξασφαλίζοντας ότι ο αγαπημένος σας σύντροφος θα λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του δόκτορα Βανχέερσβιγγελς είναι η βαθιά του κατανόηση του δεσμού μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Πιστεύει ότι τα κατοικίδια είναι αναπόσπαστο μέλη της οικογένειας και αξίζουν τη μέγιστη φροντίδα και στοργή. Με τον τρόπο αυτό, προσεγγίζει κάθε ασθενή με την ίδια συμπόνια και ικανότητα, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους ιδιοκτήτες τους.
Προτάσεις αναρτήσεων