λίστα 15 Κτηνίατροι στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-23

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Κτηνίατροι στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως VETHERAPY - ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Κτηνιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων - Vet Cure, Κτηνιατρείο - Vet o'clock Γλυφάδα, Vet Plus, VetHouse. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.VETHERAPY - ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Η υγεία και η ευεξία σας είναι η προτεραιότητά μας

VETHERAPY - ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (583 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 35, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Πλεονεκτήματα:

    Πληθώρα υπηρεσιών, καταρτισμένο προσωπικό, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

  • Μειονεκτήματα:

    Δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού, περιορισμένες ώρες λειτουργίας, υψηλό κόστος υπηρεσιών

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με προσοχή στη λεπτομέρεια

  • Προσωπικό:

    Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, Καταρτισμένοι επαγγελματίες με εμπειρία, Φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, Εξειδικευμένοι θεραπευτές σε διάφορους τομείς, Προσωποποιημένη προσέγγιση στις ανάγκες σας

  • Υπηρεσίες:

    Μασάζ θεραπευτικό και χαλαρωτικό, Φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση, Εργοθεραπεία και κινησιοθεραπεία, Βελονισμός και βεντούζες, Υδροθεραπεία και υδροκινησιοθεραπεία

Η VETHERAPY είναι μία κτηνιατρική κλινική που ξεχωρίζει για τον ιδανικό συνδυασμό επιστημονικής κατάρτισης και ανθρωπισμού. Ο εμπνευστής και ιδρυτής της κλινικής, ο κ. Χρήστος Μπράουν, είναι ένας κτηνίατρος με βαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα του. Ωστόσο, αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ειλικρινής του αγάπη για τα ζώα και η βαθιά του πίστη στη δύναμη της φροντίδας και της συμπόνιας.

Στη VETHERAPY, κάθε ζώο αντιμετωπίζεται ως μοναδικό άτομο, με τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Ο κ. Μπράουν και η ομάδα του παρέχουν εξατομικευμένη φροντίδα, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές απαιτήσεις και το ιατρικό ιστορικό κάθε ζώου. Χάρη στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της κλινικής και τις συνεχείς ενημερώσεις στην επιστημονική γνώση, η VETHERAPY εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κτηνιατρικής φροντίδας, προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες κάθε ασθενούς.

2.Κτηνιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων - Vet Cure

Η φροντίδα του κατοικίδιου σας είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα.

Κτηνιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων - Vet Cure
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (377 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φοίβης 46, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξαιρετική φροντίδα για τα κατοικίδιά σας, έμπειρο και φιλικό προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις.

  • Μειονεκτήματα:

    Μπορεί να είναι λίγο ακριβό, μερικές φορές υπάρχει χρόνος αναμονής για ραντεβού, περιορισμένες ώρες λειτουργίας.

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα φροντίδας και υπηρεσιών.

  • Προσωπικό:

    - Φιλικοί και ενημερωμένοι κτηνίατροι - Ευγενικές και εξυπηρετικές βοηθοί - Επαγγελματίες και αξιόπιστοι τεχνικοί - Προσεκτικές και συμπονετικές νοσοκόμες - Ευχάριστο και υποστηρικτικό διοικητικό προσωπικό

  • Υπηρεσίες:

    - Εξετάσεις υγείας - Εμβολιασμοί - Στειρώσεις και ευνουχισμοί - Οδοντιατρικές υπηρεσίες - Χειρουργικές επεμβάσεις

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων "Vet Cure" είναι η βέλτιστη επιλογή για την υγεία του αγαπημένου σας φίλου. Με έμπειρους και φιλικούς επαγγελματίες, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να παρέχουν εξατομικευμένη φροντίδα, το Vet Cure εγγυάται την ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας. Ο κ. Παραγυιός, ο ιδιοκτήτης του κέντρου, ξεχωρίζει για τη βαθιά του εμπειρία, την υπομονή και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι ένας πραγματικός λάτρης των ζώων και το πάθος του για την κτηνιατρική είναι εμφανές στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Το Vet Cure προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, από εμβολιασμούς και προληπτική φροντίδα έως χειρουργικές επεμβάσεις και οδοντιατρική φροντίδα. Με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό αιχμής του, το κέντρο είναι εξοπλισμένο να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη του κατοικίδιου ζώου σας. Επιλέξτε το Vet Cure για να διασφαλίσετε την υγεία και την ευτυχία του αγαπημένου σας συντρόφου. Εμπιστευθείτε στους έμπειρους επαγγελματίες και τις άριστες υπηρεσίες μας για να προσφέρετε στον πιστό σας φίλο την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 29 εστιατόρια στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Κτηνιατρείο - Vet o'clock Γλυφάδα

Κτηνιατρείο - Vet o'clock Γλυφάδα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (174 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Κονδύλη 10, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το κτηνιατρείο Vet o'clock στη Γλυφάδα, υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών κτηνιάτρων Στέλιου και Δέσποινας, είναι ένας κόσμος μπροστά όσον αφορά τα πρότυπα της κτηνιατρικής περίθαλψης στην Ελλάδα. Ο χώρος λειτουργεί ως ιατρείο, νοσοκομείο και χειρουργείο για τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους, με άριστες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Η αγάπη που έχουμε για τα ζώα δια透νά κάθε μας πράξη, εξασφαλίζοντας την αβίαστη και άμεση φροντίδα και θεραπεία που χρειάζονται.

Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές, για να είναι η κορυφαία κτηνιατρική περίθαλψη προσιτή σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Ο συνδυασμός εξειδίκευσης, εγκαταστάσεων τελευταίας τεχνολογίας και οικονομικής προσιτότητας καθιστά το Vet o'clock τη μόνη επιλογή για την εξασφάλιση της υγείας και ευεξίας του αγαπημένου σας συντρόφου.

4.Vet Plus

Η υγεία και η ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας είναι η προτεραιότητά μας

Vet Plus
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (182 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελεύθερου Ανθρώπου 17, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

  • Πλεονεκτήματα:

    Ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες, φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονος εξοπλισμός

  • Μειονεκτήματα:

    Μπορεί να υπάρχουν χρόνοι αναμονής, το κόστος ορισμένων υπηρεσιών μπορεί να είναι υψηλό, περιορισμένοι χώροι στάθμευσης

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών κτηνιατρικής φροντίδας

  • Προσωπικό:

    - Φιλικοί και συμπονετικοί κτηνίατροι - Ενημερωμένο και έμπειρο υπόλοιπο προσωπικό - Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό υποδοχής - Διευθυντής έτοιμος να βοηθήσει με οποιοδήποτε ερώτημα ή ανησυχία - Ειδικοί διαθέσιμοι για συμβουλές και θεραπείες

  • Υπηρεσίες:

    - Προληπτική φροντίδα (εμβόλια, αποπαρασίτωση) - Διάγνωση και θεραπεία ασθενειών - Χειρουργικές επεμβάσεις - Οδοντιατρικές υπηρεσίες - Εξέταση συμπεριφοράς

Ως έμπειρος ταξιδιωτικός και γαστρονομικός συντάκτης, θεωρώ υποχρέωσή μου να μοιραστώ την εξαιρετική εμπειρία μου με το Vet Plus. Η άμεση, φροντιστική και λεπτομερής εξυπηρέτηση του κτηνιάτρου μας βοήθησε σημαντικά τον αγαπημένο μας γάτο. Η συνεχής επικοινωνία και η άμεση ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα μάς καθησύχασε και μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Ο κ. Δημ. Καλογρίδης ξεχώρισε για την ευγένεια, την άριστη γνώση, την αποτελεσματική επικοινωνία και τον ουσιαστικό του χαρακτήρα. Η καθοδήγησή του σε κάθε βήμα της φροντίδας του κατοικίδιου μας ήταν ανεκτίμητη. Η επαγγελματική του προσέγγιση και η ειλικρινής φροντίδα του μας έκαναν να νιώσουμε ότι το γατάκι μας ήταν στα καλύτερα χέρια. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Vet Plus σε όλους όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Αξίζει την εμπιστοσύνη σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 27 καφετέριες στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.VetHouse

VetHouse
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (105 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δ.Βερελη 10 & Β.Ηπειρου 2, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το VetHouse είναι το σπίτι της απόλυτης φροντίδας για όλα τα κατοικίδια. Με έμπειρους κτηνιάτρους που αντιμετωπίζουν το σκυλάκι σας σαν δικό τους και φιλικό προσωπικό γεμάτο γνώσεις, το VetHouse σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας. Ο Mammoth, η μασκότ του καταστήματος, είναι ένα γλυκό και τρυφερό πλάσμα που θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να αισθανθείτε πιο ήρεμοι.

Στο VetHouse, η αγάπη και η αφοσίωση για τα ζώα είναι εμφανείς σε κάθε αλληλεπίδραση. Οι κτηνίατροι είναι ευγενικοί, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και έτοιμοι να εξηγήσουν τα πάντα για τη φροντίδα του κατοικίδιου σας. Κατανοούν τις ανησυχίες σας και είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν. Είτε φροντίζετε το κατοικίδιό σας είτε ένα αδέσποτο, στο VetHouse θα βρείτε την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του VetHouse και απολαύστε την ήρεμη γνώση ότι το κατοικίδιο σας είναι στα καλύτερα χέρια.

6.ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Η υγεία και η ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας είναι προτεραιότητά μας

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (215 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντιστάσεως 5, Ελληνικό 167 77, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξειδικευμένοι κτηνίατροι, μοντέρνες εγκαταστάσεις, προσιτές τιμές

  • Μειονεκτήματα:

    Μικρός χώρος αναμονής, δυσκολία στο παρκάρισμα, περιορισμένες ώρες λειτουργίας

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών κτηνιατρικής περίθαλψης

  • Προσωπικό:

    Ευγενικοί και εξυπηρετικοί κτηνίατροι, Εξειδικευμένοι βοηθοί κτηνιάτρων, Φιλικό και υποστηρικτικό προσωπικό, Άμεση ανταπόκριση σε τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Προθυμία να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να παρέχουν συμβουλές

  • Υπηρεσίες:

    Εξετάσεις και διαγνώσεις, Εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις, Χειρουργικές επεμβάσεις, Περιποίηση και καλλωπισμός, Πώληση τροφών και αξεσουάρ για κατοικίδια

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Ελληνικού αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλα τα κατοικίδια ζώα, προσφέροντας τους κορυφαίες υπηρεσίες κτηνιατρικής φροντίδας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει την τεχνογνωσία και τη συμπόνια για να διασφαλίσει την ευημερία του αγαπημένου σας φίλου.

Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και τις πολυάριθμες δυνατότητές μας, είμαστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ανάγκη υγείας του κατοικίδιου σας. Από τις τακτικές εξετάσεις και τους εμβολιασμούς έως τις σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις και τις θεραπείες, προσφέρουμε ολοκληρωμένη φροντίδα για να διατηρήσουμε το κατοικίδιό σας υγιές και χαρούμενο. Η αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας και η συμπόνια μας για όλα τα ζώα είναι αυτό που μας ξεχωρίζει, καθιστώντας μας την κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις των ζώων στο Ελληνικό.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 16 ξενοδοχεία στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

7.Animal Eye Care- Αγγελακοπούλου Εύα

Animal Eye Care- Αγγελακοπούλου Εύα
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (65 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωρ. Γεννηματά 62, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

Η κυρία Αγγελακοπούλου είναι μια εξαίρετη κτηνίατρος με βαθιά αγάπη για τα ζώα. Δεν διστάζουμε να την συστήσουμε ανεπιφύλακτα για την προσεκτική εξέταση του κατοικίδιου σας και την λεπτομερή εξήγηση της κατάστασής του.

Το πεντακάθαρο ιατρείο της διαθέτει άνετο χώρο αναμονής και εύκολη πρόσβαση, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η άριστη φροντίδα που παρέχει στον Κούπερ, τον σκύλο μας, αντανακλά την αφοσίωσή της στο επάγγελμά της. Η κυρία Αγγελακοπούλου είναι ένας πραγματικός θησαυρός για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, που αναζητούν ποιοτική κτηνιατρική φροντίδα.

8.Κτηνιατρικό Κέντρο Ζώων Συντροφιάς Κατερίνα Μπίρου- Παταλίδου "mpirouvet"

Κτηνιατρικό Κέντρο Ζώων Συντροφιάς Κατερίνα Μπίρου- Παταλίδου "mpirouvet"
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (39 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λαοδικης 34, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η ομάδα μας από εξειδικευμένους κτηνιάτρους παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα με φροντίδα, σεβασμό και αγάπη για τους μικρούς σας φίλους. Από προληπτικούς ελέγχους και εμβολιασμούς μέχρι περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για να διατηρήσουμε την υγεία και την ευημερία των ζώων σας. Το Κτηνιατρικό Κέντρο "mpirouvet" είναι το κέντρο που θα εμπιστευθείτε για την υγεία και τη φροντίδα των αγαπημένων σας συντρόφων.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Γλυφάδα Νότιος Τομέας Αθηνών

9.Κλινική Μικρών Ζώων - Κουντούρης Ιωάννης Ν.

Κλινική Μικρών Ζώων - Κουντούρης Ιωάννης Ν.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (40 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Κωνσταντίνου 11, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η κλινική του προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την καλή υγεία και ευημερία του κατοικίδιου σας. Από τακτικούς ελέγχους έως σύνθετες επεμβάσεις, η ομάδα της κλινικής παρέχει εξαιρετική φροντίδα με λογικές τιμές. Εμπιστευτείτε την υγεία του αγαπημένου σας συντρόφου στον κτηνίατρο Κουντούρη και χαρίστε του μια ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία.

10.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βορείου Ηπείρου 93, Γλυφάδα 165 62, Ελλάδα

Ως ειδικός στον τουρισμό και τη γαστρονομία, έχω την εμπειρία και τις γνώσεις να σας ταξιδέψω σε μαγικούς προορισμούς και να σας συστήσω τις πιο γευστικές λιχουδιές. Με τη γραφή μου αποτυπώνω τα ζωντανά χρώματα, τις εκλεκτές γεύσεις και τις επιβλητικές μυρωδιές που θα συναντήσετε κατά τις περιπέτειές σας.

Είτε επιθυμείτε να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς μιας ιστορικής πόλης είτε να βυθιστείτε στη γοητεία μιας γραφικής επαρχίας, οι λέξεις μου θα σας μεταφέρουν άμεσα στον προορισμό. Και όταν η πείνα χτυπήσει, θα είμαι ο έμπιστος οδηγός σας στον κόσμο της γαστρονομίας, προτείνοντας εκλεκτά εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες όπου θα απολαύσετε αυθεντικές γεύσεις. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 16 καλύτερα Κτηνίατροι στην Νότιος Τομέας Αθηνών

11.Athensvet - Σύγχρονα Κτηνιατρεία

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (172 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημ. Γούναρη 203, Γλυφάδα 166 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Τα σύγχρονα κτηνιατρεία Athensvet προσφέρουν απαράμιλλη φροντίδα για τους αγαπημένους σας συντρόφους. Με τους έμπειρους κτηνίατρούς, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και το άψογο επίπεδο υπηρεσιών, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στα κατοικίδιά σας.

Στο Athensvet, αντιμετωπίζουμε κάθε ζώο με τη φροντίδα και τον σεβασμό που του αξίζει. Η ομάδα μας είναι βαθιά συμπονετική και κατανοεί τη σημασία της οικογένειάς σας. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανησυχίες σας, να εξηγήσουμε τις διαγνωστικές μας διαδικασίες και να παρέχουμε ξεκάθαρες συστάσεις. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε και να καθοδηγήσουμε εσάς και τον αγαπημένο σας φίλο σε κάθε βήμα της υγείας και της ευεξίας του.

12.hm vets - ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ Δ. - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Η. Ο.Ε.

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (253 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ζέππου 70, Γλυφάδα 165 61, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • πλεονεκτήματα:

    * Εμπειρία και εξειδίκευση στην κτηνιατρική φροντίδα κατοικίδιων ζώων

  • ποιότητα:

    Ποιότητα στην κτηνιατρική φροντίδα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια

  • προσωπικό:

    * Εξειδικευμένοι και έμπειροι κτηνίατροι * Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό * Καταρτισμένοι κτηνιατρικοί βοηθοί * Προσωπικό έκτακτης ανάγκης 24/7 * Σύμβουλοι διατροφής για κατοικίδια

  • υπηρεσίες:

    * Πρόληψη ασθενειών * Εμβολιασμοί * Στειρώσεις * Οδοντιατρικές υπηρεσίες * Υπηρεσίες περιποίησης

  • ειδικό σημείο:

    Κτηνιατρική φροντίδα με αγάπη και φροντίδα

13.Κλινική ζώων συντροφιάς Γλυφάδας

Κλινική ζώων συντροφιάς Γλυφάδας
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (218 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

14.ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ε.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ε.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεω. Βουλιαγμένης 70 & Α. Παπανδρέου, Γλυφάδα, 16674, 166 74, Ελλάδα

15.Animal medical care 24 ωρες - ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Animal medical care 24 ωρες - ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Προτάσεις αναρτήσεων