λίστα 11 Κτηνίατροι στην Πιερίας

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-15

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Κτηνίατροι στην Πιερίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Κτηνιατρικό Κέντρο Πιερίας, HumanPet.gr, έδρα Λιτοχώρου, Κτηνιατρική Κλινική Κατερίνης, ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΖΩΗ - Κτηνιατρείο, Κτηνιατρείο Αθανάσιος Κασαπούδης, Κτηνιατρείο Κατερίνα Ι. Τίγκα-Κυρμανίδου. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Κτηνιατρικό Κέντρο Πιερίας, HumanPet.gr, έδρα Λιτοχώρου

Κτηνιατρικό Κέντρο Πιερίας, HumanPet.gr, έδρα Λιτοχώρου
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (130 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Μαρίνας 23, Λιτόχωρο 602 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Πιερίας, με την ηγετική του παρουσία στο διαδίκτυο μέσω του HumanPet.gr, θέτει νέα πρότυπα στην φροντίδα των μικρών σας φίλων. Γεωγραφικά εδρεύοντας στον Λιτόχωρο, το HumanPet.gr προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες που θα σας αφήσουν άφωνους!

Από την πρώτη στιγμή, η HumanPet.gr σας κερδίζει με τις ανταγωνιστικές της τιμές και τις άψογες συσκευασίες της. Χαράζοντας το δρόμο της καινοτομίας, η HumanPet.gr προσθέτει μια ευχάριστη πινελιά, σφραγίζοντας τις συσκευασίες της με ένα χαμόγελο που προμηνύει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Η αγάπη και ο ζήλος για τη δουλειά τους είναι εμφανής σε κάθε τους κίνηση, εκφραζόμενη μέσα από τα ευγενικά τους λόγια και τις προσεγμένες χειρονομίες τους. Η HumanPet.gr είναι η κορυφαία επιλογή για τη φροντίδα των αγαπημένων σας τετράποδων συντρόφων!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 εστιατόρια στην Πιερίας

2.Κτηνιατρική Κλινική Κατερίνης

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία των αγαπημένων σας κατοικίδιων

Κτηνιατρική Κλινική Κατερίνης
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (340 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ισοκράτους 6, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Επαγγελματική φροντίδα, υπερσύγχρονος εξοπλισμός, φιλικό προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Μακρύς χρόνος αναμονής, υψηλό κόστος, έλλειψη χώρου στάθμευσης

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα κτηνιατρικών υπηρεσιών και εξαιρετική φροντίδα

  • Προσωπικό:

    - Εξειδικευμένοι και έμπειροι κτηνίατροι - Φιλικοί και εξυπηρετικοί υπάλληλοι υποδοχής - Έμπειροι νοσηλευτές και τεχνικοί - Συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση - Πρόσβαση σε κορυφαίους ειδικούς

  • Υπηρεσίες:

    - Διαγνωστικά: Εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες, υπέρηχοι - Χειρουργεία: Γενικές, ορθοπεδικές, οδοντιατρικές - Φαρμακείο: Ευρεία γκάμα φαρμάκων και εμβολίων - Νοσηλεία: 24ωρη παρακολούθηση και φροντίδα νοσηλευόμενων ζώων - Ξενοδοχείο Ζώων: Φιλοξενία ζώων σε άνετους και ασφαλείς χώρους

Η Κτηνιατρική Κλινική Κατερίνης είναι ένας παράδεισος για τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους. Η αφοσιωμένη ομάδα των κτηνιάτρων μας παρέχει εξαιρετική φροντίδα, ενώ η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών εξασφαλίζει ότι όλες οι ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας θα καλυφθούν. Από προληπτική φροντίδα έως επείγουσα χειρουργική, η κλινική μας είναι εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση.

Απολαύστε την ηρεμία του μυαλού γνωρίζοντας ότι ο πιστός σας σύντροφος λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Επισκεφτείτε την Κτηνιατρική Κλινική Κατερίνης σήμερα και βιώστε τη διαφορά που κάνει η εμπειρία, η συμπόνια και η αφοσίωση. Τα αγαπημένα σας κατοικίδια το αξίζουν!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 28 καφετέριες στην Πιερίας

3.ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΖΩΗ - Κτηνιατρείο

ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΖΩΗ - Κτηνιατρείο
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (91 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικ. Πλαστήρα 11, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους κτηνιάτρους, που θα αναλάβουν να φροντίσουν το κατοικίδιό σας με υπευθυνότητα και αγάπη. Στο ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΖΩΗ, παρέχουμε ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες, καλύπτοντας από τις καθημερινές ανάγκες των ζώων σας, μέχρι και τα πιο περίπλοκα περιστατικά. Είμαστε εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευημερία του αγαπημένου σας συντρόφου.

Είτε πρόκειται για προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις, είμαστε εδώ για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο κατοικίδιό σας. Εξειδικευόμαστε στη στείρωση ζώων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που εγγυώνται την ασφάλεια και την ανάρρωση του ζώου σας. Επιλέξτε το ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΖΩΗ και χαρίστε στο κατοικίδιό σας την αγάπη και την προστασία που του αξίζει!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πιερίας

4.Κτηνιατρείο Αθανάσιος Κασαπούδης

Κτηνιατρείο Αθανάσιος Κασαπούδης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (69 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    25ης Μαρτίου 32, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Αναζητάτε έναν έμπειρο κτηνίατρο που θα φροντίσει τον αγαπημένο σας φίλο; Το Κτηνιατρείο Αθανάσιος Κασαπούδης είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Με χρόνια εμπειρίας και βαθιά γνώση, ο κτηνίατρός μας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα διατηρήσουν το κατοικίδιό σας υγιές και ευτυχισμένο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εξετάσεις, εμβολιασμούς, χειρουργικές επεμβάσεις, οδοντιατρική φροντίδα και πολλά άλλα. Είμαστε εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία και χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι το κατοικίδιό σας λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Επιπλέον, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση, καθιστώντας μας την ιδανική επιλογή για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Εμπιστευθείτε μας την υγεία του αγαπημένου σας φίλου και απολαύστε την ηρεμία που πηγάζει από τη γνώση ότι είναι στα καλύτερα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 25 μπαρ στην Πιερίας

5.Κτηνιατρείο Κατερίνα Ι. Τίγκα-Κυρμανίδου

Κτηνιατρείο Κατερίνα Ι. Τίγκα-Κυρμανίδου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    7ης Μεραρχίας 74, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

6.ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΜΑΡΚΟΣ - ΛΙΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ Ο.Ε

ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΜΑΡΚΟΣ - ΛΙΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ Ο.Ε

7.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

**Παράγραφος 1:** Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να πληροφορηθούμε για την απώλεια του αγαπημένου σας σκύλου. Συμπάσχουμε βαθύτατα με τον πόνο σας. Ωστόσο, η διαστρέβλωση της αλήθειας που παρουσιάζετε είναι απαράδεκτη. Ο κτηνίατρος στον οποίο αναφέρεστε είναι ένας άριστος επαγγελματίας, με αγάπη και αφοσίωση στα ζώα. Η εμπειρία του στον κλάδο είναι πολυετής και η φροντίδα που παρέχει στα ζώα είναι άψογη.

**Παράγραφος 2:** Οι κατηγορίες σας είναι ανυπόστατες και συκοφαντικές. Ο κτηνίατρος δείχνει πάντα σεβασμό στους πελάτες του και διαθέτει άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Η κατηγορία περί δολοφονίας του σκύλου σας είναι ειδεχθής και επιπόλαια. Είναι κρίμα που η οδύνη της απώλειας του κατοικίδιου ζώου σας σας οδήγησε σε μια δυσφημιστική εκστρατεία κατά ενός καταξιωμένου επαγγελματία. Θα σας συμβουλεύαμε να επανεξετάσετε τις δηλώσεις σας και να απολογηθείτε για την αδικαιολόγητη επίθεση στον συγκεκριμένο κτηνίατρο.

8.ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 3, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

Η εμπειρία και η εξειδίκευση της Λιµπάνοβνου Ασηµίνας καθιστούν το ιατρείο µικρών ζώων της στην Κατερίνη κορυφαία επιλογή για την υγεία των κατοικίδιων φίλων σας.

Χάρη στις άριστες γνώσεις της σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισµό, η κ. Λιµπάνοβνου παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξατοµικευµένη φροντίδα σε κάθε ζώο, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευηµερία του. Επιπλέον, η έµφαση στην πρόληψη και η προσεγµένη προσέγγιση εγγυώνται µακροπρόθεσµη υγεία και ευτυχία για τους τετράποδους συντρόφους σας.

9.Κτηνιατρικό Κέντρο Πιερίας, HumanPet.gr, παράρτημα Πλαταμώνα

Κτηνιατρικό Κέντρο Πιερίας, HumanPet.gr, παράρτημα Πλαταμώνα
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (68 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    25ης Μαρτίου Αφροδίτης &, Πλαταμώνας 600 65, Ελλάδα

10.ΚΕΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΕΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    7ης Μεραρχίας 120, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

11.Ιατρείο Μικρών Ζώων(Δένης Δημήτριος)

Ιατρείο Μικρών Ζώων(Δένης Δημήτριος)
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Κωνσταντίνου 74, Κορινός 600 62, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Πρόκειται για τον κτηνιατρικό κήπο του Διονυσίου Δένη. Πρόκειται για έναν άριστα καταρτισμένο επιστήμονα, με μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Στο ιατρείο του, παρέχει τις υπηρεσίες του με εξαιρετική χαρά και διάθεση.
Προτάσεις αναρτήσεων