λίστα 19 Κομμωτήρια στην Πιερίας

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-15

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Κομμωτήρια στην Πιερίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως St Hairstyles, TOP HAIR - Κομμωτήριο, Yiannos/artisans hair and beauty, Marinos hair salon, SD hair & nails. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.St Hairstyles

Ο απόλυτος προορισμός για ομορφιά και χαλάρωση.

St Hairstyles
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (204 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κανάρη 5, Κατερίνη 601 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών, ευγενικό προσωπικό, άνετο περιβάλλον.

  • Μειονεκτήματα:

    Δεν έχει εύκολη πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα, δεν έχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

  • Προσωπικό:

    Ευγενικός, Επαγγελματίες, Εξυπηρετικοί, Χαμογελαστοί, Πρόθυμοι να βοηθήσουν

  • Υπηρεσίες:

    Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μανικιούρ & Πεντικιούρ, Θεραπείες προσώπου

Κομμώσεις ST: Ο απόλυτος προορισμός για τη φροντίδα των μαλλιών σου! Από το 2003, η ST Hairstyles αναδεικνύει την ομορφιά των μαλλιών σου με εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Η άριστα καταρτισμένη ομάδα μας διαρκώς ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα. Επιπλέον, το φιλικό μας περιβάλλον και οι προσιτές τιμές εγγυώνται μια ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το μεγάλο μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται για την ανανέωση του στυλ και την υγεία των μαλλιών του!

Για τις μικρές μας πριγκίπισσες, το ST Hairstyles προσφέρει υπέροχα κουρέματα που συνδυάζουν την παιδική αθωότητα με την κομψότητα. Ακολούθησε την πρόταση του ειδικού μας και δώσε στη μικρή σου ένα χαριτωμένο και άνετο χτένισμα που θα την κάνει να ξεχωρίζει!

2.TOP HAIR - Κομμωτήριο

TOP HAIR - Κομμωτήριο
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (305 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θεσσαλονίκης 1, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το TOP HAIR είναι το κομμωτήριο που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς! Με μια απίστευτα πλούσια γκάμα προϊόντων, το TOP HAIR μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του TOP HAIR είναι πάντα εκεί για να σας υποδεχτεί με χαμόγελο και να σας καθοδηγήσει στην επιλογή της κατάλληλης για εσάς περιποίησης. Από ένα απλό κούρεμα μέχρι μια εντυπωσιακή βαφή ή ένα μοδάτο χτένισμα, το TOP HAIR είναι ο ιδανικός προορισμός για μια ανανεωτική αλλαγή στην εμφάνισή σας! Εμπιστευτείτε το TOP HAIR και ανακαλύψτε την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 εστιατόρια στην Πιερίας

3.Yiannos/artisans hair and beauty

Το σπίτι της ομορφιάς και της ανανέωσης.

Yiannos/artisans hair and beauty
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (209 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Αικατερίνης 22, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχουν φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό και βρίσκονται σε βολική τοποθεσία.

  • Μειονεκτήματα:

    Μπορεί να είναι ακριβό, ο χώρος μπορεί να είναι μικρός και μπορεί να χρειαστείτε ραντεβού για συγκεκριμένες υπηρεσίες.

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών κομμωτηρίου και ομορφιάς.

  • Προσωπικό:

    Φιλικός, Εξυπηρετικός, Επαγγελματικός, Εμπειρος, Ενημερωμένος

  • Υπηρεσίες:

    Κομμώσεις, Βαφές, Ανταύγειες, Μανικιούρ, Πεντικιούρ

Το κομμωτήριο Yiannos, μια όαση ομορφιάς στην Κατερίνη, φημίζεται για την απαράμιλλη ακρίβειά του στα ραντεβού και την αφοσίωσή του στην τελειότητα. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, με την ευγένεια και το λαμπερό χαμόγελο, σας κάνει να νιώθετε άνετα από την πρώτη στιγμή.

Ανακαλύψτε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του, σε έναν χώρο απαράμιλλης αισθητικής και καθαριότητας. Ζήστε την εμπειρία απαράμιλλης κομμωτικής τέχνης και χαρίστε στα μαλλιά σας τη λάμψη που τους αξίζει.

4.Marinos hair salon

Marinos hair salon
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (122 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    82, Λεωνίδα Ιασωνίδη 90, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

Επισκεφθείτε τον κομμωτήριο "Marinos" και ζήστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών. Ο έμπειρος στυλίστας μας θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, προσφέροντάς σας ένα κόψιμο που ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σας. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και απολαύστε υπηρεσίες κομμωτικής υψηλής ποιότητας σε έναν κομψό και φιλόξενο χώρο.

Για το "Marinos hair salon", η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής, ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είτε ψάχνετε για ένα κλασικό κούρεμα, ένα μοντέρνο χτένισμα ή μια εντυπωσιακή βαφή, το "Marinos hair salon" είναι εδώ για να κάνει το όραμά σας πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 28 καφετέριες στην Πιερίας

5.SD hair & nails

SD hair & nails
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (137 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 58, Κατερίνη 601 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο κομμωτήριο SD hair & nails θα απολαύσετε άψογη περιποίηση από έμπειρους κομμωτές σε ένα φιλόξενο και καθαρό περιβάλλον. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την περιποίηση των μαλλιών και των νυχιών σας, συμβουλεύοντάς σας για τις τεχνικές που ταιριάζουν καλύτερα στον τύπο των μαλλιών ή των νυχιών σας.

Χαλαρώστε και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών του SD hair & nails, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης σε ένα περιβάλλον φιλικό και καθαρό. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και περιποίησης νυχιών, ενώ επωφεληθείτε και από τις προσιτές τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη περιποίηση που σας αξίζει.

6.CHROMA Hair Salon (Anestis - Stelios)

CHROMA Hair Salon (Anestis - Stelios)
Το CHROMA Hair Salon είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους επιθυμούν να αναδείξουν την ομορφιά των μαλλιών τους. Οι έμπειροι κομμωτές μας, ο Ανέστης και ο Στέλιος, με το αξεπέραστο ταλέντο και την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση, θα σας προσφέρουν την κορυφαία εμπειρία κομμωτηρίου που πάντα επιθυμούσατε.

Το κομψό μας περιβάλλον δημιουργεί μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας. Είτε επιθυμείτε ένα κλασικό κούρεμα είτε μια τολμηρή αλλαγή χρώματος, η ομάδα του CHROMA θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας με ακρίβεια και πάθος. Προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από την εκπληκτική μας τεχνογνωσία και την αξεπέραστη αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πιερίας

7.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
**Παράγραφος 1** Όταν η άψογη εξυπηρέτηση συναντά την άριστη τεχνογνωσία, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό! Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ειδήμονας στον τομέα του, διαθέτει τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού, καθιστώντας τον κορυφαία επιλογή. Με αστείρευτη αφοσίωση και ακλόνητη εργατικότητα, ο Κωνσταντίνος εγγυάται μοναδικές εμπειρίες, ανεβάζοντας τον πήχη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε νέα επίπεδα.

**Παράγραφος 2** Επισκεφθείτε τον σύγχρονο και κομψό χώρο του, όπου οικεία ατμόσφαιρα συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η ομάδα του, με αστείρευτη γνώση και εξειδίκευση, θα σας καθοδηγήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και απολαύστε απαράμιλλες υπηρεσίες, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη γαλήνη του μοντέρνου περιβάλλοντος. Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα, θα αντιληφθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο αριστείας, όπου οι ανάγκες σας γίνονται προτεραιότητα και οι προσδοκίες σας ξεπερνιούνται κατά πολύ.

8.Beauty Hair

Beauty Hair
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωργακη, Ολυμπίου 1, Λιτόχωρο 602 00, Ελλάδα

Η Beauty Hair Τόνυ πρωτοστατεί στον κλάδο της ομορφιάς, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες φροντίδας μαλλιών και περιποίησης. Η έμπειρη κομμώτρια Αντωνία διαθέτει ασυναγώνιστες τεχνικές και μια αφοσίωση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Επισκεφτείτε το σαλόνι της σήμερα και ανακαλύψτε γιατί η Beauty Hair Τόνυ έχει κερδίσει τη φήμη της για αριστεία.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 25 μπαρ στην Πιερίας

9.Smaro

Smaro
Το Σμαρώ διαθέτει μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες περιποίησης, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ και θεραπείες προσώπου. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται από επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση, εξασφαλίζοντας κορυφαία αποτελέσματα. Επιπλέον, ο χώρος είναι άνετος και καθαρός, προσφέροντας στους πελάτες μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία.

10.Dafni's Hairhouse - Wedding Hair Hairdresser Katerini

Dafni's Hairhouse - Wedding Hair Hairdresser Katerini
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (63 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Π. Τσαλδάρη 16, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο κομμωτήριο Dafni's Hairhouse, η τέχνη της κομμωτικής συναντά την υψηλή αισθητική και το πάθος για τη δημιουργία. Η αφοσιωμένη ομάδα μας, με επικεφαλής την κορυφαία κομμώτρια της Κατερίνης, Dafni, είναι έτοιμη να σας μεταμορφώσει, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Από κλασικές και τολμηρές κουπ μέχρι ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακά χτενίσματα, μετατρέπουμε τα μαλλιά σας στον καμβά της δικής σας προσωπικής έκφρασης. Είτε πρόκειται για την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου σας είτε για μια καθημερινή ανανέωση, στο Dafni's Hairhouse θα αναδείξουμε τη λάμψη και το στυλ σας, κάνοντάς σας να νιώσετε μοναδικοί και υπέροχοι. Επιλέξτε το Dafni's Hairhouse και ανακαλύψτε την ομορφιά των μεταμορφωμένων μαλλιών σας.

11.Malli Malli - [hair experts]

Malli Malli - [hair experts]
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (56 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τερζόπουλου 21, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Malli Malli είναι ένας κομμωτικός παράδεισος, όπου η τέχνη συναντά την προσιτότητα. Εμπιστευθείτε το Γρηγόρη, τον έμπειρο κομμωτή, ο οποίος θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς σας απόλυτα ικανοποιημένους. Από χαλαρωτικούς καθαρισμούς έως μοντέρνα κουρέματα και εκπληκτικά χρώματα, το Malli Malli προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς για ολόκληρη την οικογένεια, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Είτε επιθυμείτε μια κομψή ανανέωση είτε μια τολμηρή αλλαγή, το Malli Malli έχει τη λύση για εσάς. Ελάτε και βυθιστείτε σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και δημιουργικότητας, όπου τα μαλλιά σας θα λάμψουν και η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί. Αφήστε τον Γρηγόρη να αποκαλύψει την ομορφιά που κρύβεται στα μαλλιά σας, προσφέροντάς σας μια αξέχαστη κομμωτική εμπειρία.

12.Δημήτρης Κομμώσεις

Δημήτρης Κομμώσεις
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (66 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Α, Βότση 2, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Poli's Hair Salon

Poli's Hair Salon
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (93 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Α Πάροδος, Βότση 5, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.Señor Morales

Señor Morales
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (56 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σολωμού 9, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

15.Asteris Hair Health Center

Asteris Hair Health Center
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (10 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 78, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

16.TopHair Salon

  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (43 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γεωργάκη Ολυμπίου 11 - 13, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

17.Art de Beaute - Κομμωτήριο

Art de Beaute - Κομμωτήριο
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (59 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Λαύρας 7, Κατερίνη 601 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

18.Alexander Hess

Alexander Hess

19.comi ve-tri — Κομμωτήριο

comi ve-tri — Κομμωτήριο
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Επισκόπου Μακαρίου Κίτρους 6, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:30 π

Προτάσεις αναρτήσεων