λίστα 18 Κομμωτήρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-19

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Κομμωτήρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Κομμωτήριο Diamond & Beauty, H.E.A.T. HAIR EXTENSIONS, Κουρείο Πανάγος, NIKOLAS SPANOS ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΌ, The Beauty Loft - Hair salon. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Κομμωτήριο Diamond & Beauty

Η ομορφιά είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας!

Κομμωτήριο Diamond & Beauty
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (1052 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 206, Καλλιθέα 176 75, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, άνετος και μοντέρνος χώρος

  • Μειονεκτήματα:

    Δεν υπάρχουν αρνητικές κριτικές για την επιχείρηση αυτή.

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

  • Προσωπικό:

    - Φιλικοί και εξυπηρετικοί κομμωτές - Εξειδικευμένοι σε όλες τις τεχνικές κομμωτικής - Πρόθυμοι να συμβουλεύσουν και να προτείνουν τις καλύτερες λύσεις - Επαγγελματίες και διακριτικοί - Πάντα χαμογελαστοί και ευγενικοί

  • Υπηρεσίες:

    - Κούρεμα ανδρικό και γυναικείο - Βαφή μαλλιών - Ανταύγειες - Χτένισμα - Περιποίηση άκρων

Το κομμωτήριο Diamond & Beauty ξεχώριζε πάντα για την ποιότητα των υπηρεσιών του και την άψογη εξυπηρέτηση. Ωστόσο, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, η κατάσταση άλλαξε δραματικά. Οι τιμές εκτοξεύτηκαν, ενώ το προσωπικό μειώθηκε σημαντικά. Η υποβάθμιση αυτή συνεχίστηκε με την πρόσφατη αλλαγή της ονομασίας της επιχείρησης, γεγονός που συνοδεύτηκε από περαιτέρω αύξηση των τιμών. Πλέον, το κομμωτήριο Diamond & Beauty μοιάζει με μια σκιά του παρελθόντος του, ένα απογοητευτικό παράδειγμα για το πώς η κρίση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ακόμα και τις πιο αγαπημένες μας επιχειρήσεις.

Επισκεπτόμενη το κομμωτήριο για να ανανεώσω το χρώμα των μαλλιών μου, βίωσα άμεσα την πτώση της ποιότητας. Παρά το αίτημά μου για ένα σκούρο καστανό χρώμα, η κομμώτρια μου έβαψε τα μαλλιά με έντονο κοκκινωπό τόνο. Προσπαθώντας να το δικαιολογήσει, με έβγαλε στον ήλιο για να δω το αποτέλεσμα καλύτερα. Δυστυχώς, η προσπάθειά της να με πείσει ότι το κοκκινωπό ήταν τελικά αυτό που είχα ζητήσει ήταν μάταιη.

2.H.E.A.T. HAIR EXTENSIONS

Η ομορφιά των μαλλιών σου στα καλύτερα χέρια

H.E.A.T. HAIR EXTENSIONS
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (600 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημοσθένους 152, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Επαγγελματισμός, άριστη ποιότητα υπηρεσιών, ευχάριστο περιβάλλον

  • Μειονεκτήματα:

    Δεν αναφέρονται μειονεκτήματα στην παρεχόμενη περιγραφή

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα υπηρεσιών και υλικών

  • Προσωπικό:

    - Ευγενικό προσωπικό - Καταρτισμένοι επαγγελματίες - Φιλική και εξυπηρετική ομάδα - Άψογος επαγγελματισμός - Εξειδικευμένοι τεχνίτες

  • Υπηρεσίες:

    - Εφαρμογή extensions μαλλιών - Θεραπείες μαλλιών - Κομμωτικές υπηρεσίες - Προϊόντα περιποίησης μαλλιών - Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υγεία των μαλλιών

Η H.E.A.T. HAIR EXTENSIONS είναι συνώνυμο του άριστου επαγγελματισμού και της εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου στον κλάδο των extensions! Οι υπηρεσίες της ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αφήνοντας τον ανταγωνισμό πολύ πίσω. Αν αναζητάτε την κορυφαία εμπειρία extension, η H.E.A.T. είναι η επιλογή σας, προσφέροντας αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Με τον Αλέξανδρο, έναν ειδικό με πολυετή εμπειρία και υπομονή, η εμπειρία τοποθέτησης extension γίνεται απόλαυση. Η μαεστρία του διασφαλίζει άψογη εφαρμογή, ενώ η προσωποποιημένη προσέγγιση εγγυάται την απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας. Ο Αλέξανδρος είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης στον χώρο, μετατρέποντας τα μαλλιά σας σε ένα αριστούργημα ομορφιάς και αυτοπεποίθησης. Εμπιστευτείτε τη H.E.A.T. και τον Αλέξανδρο για την απόλυτη εμπειρία extension, που θα ενισχύσει το στιλ και την αυτοπεποίθησή σας!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 20 καλύτερα εστιατόρια στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

3.Κουρείο Πανάγος

Κουρείο Πανάγος
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (171 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφοκλέους 66, Καλλιθέα 176 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο Κουρείο Πανάγος, θα βρείτε μια ομάδα ταλαντούχων κουρέων που είναι αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κουρέματος. Με τα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο που είναι άνετος, καθαρός και γεμάτος θετική ενέργεια.

Είτε ψάχνετε για ένα κλασικό κούρεμα είτε για κάτι πιο μοντέρνο, οι κουρείς μας έχουν τις δεξιότητες και την εμπειρία για να πετύχουν την επιθυμητή εμφάνιση. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι τα μαλλιά σας θα είναι υγιή και λαμπερά. Ελάτε στο Κουρείο Πανάγος σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο κούρεμα για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

4.NIKOLAS SPANOS ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΌ

NIKOLAS SPANOS ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΌ
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (108 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ηλέκτρας 67 - 69, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κομμωτήριο του Νικόλα Σπάνου είναι το κορυφαίο σαλόνι ομορφιάς που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Οι έμπειροι κομμωτές του Νικόλα διαθέτουν ασυναγώνιστες δεξιότητες και είναι αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουν ένα μοναδικό στυλ που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Από την κοπή και το χτένισμα έως τις θεραπείες μαλλιών και το μακιγιάζ, οι ειδικοί του κομμωτηρίου Νικόλα Σπάνου θα σας μεταμορφώσουν σε μια εκθαμβωτική εκδοχή του εαυτού σας. Αφήστε τους έμπειρους σχεδιαστές να αναδείξουν τα φυσικά σας χαρίσματα και να σας χαρίσουν ένα λαμπερό και εντυπωσιακό στυλ. Εμπιστευτείτε τους κορυφαίους κομμωτές και αισθητικούς του Νικόλα Σπάνου και αφήστε τους να σας οδηγήσουν σε έναν κόσμο ομορφιάς και αυτοπεποίθησης!

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα καφετέριες στην Καλλιθέα Νότιος Τομέας Αθηνών

5.The Beauty Loft - Hair salon

The Beauty Loft - Hair salon
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (187 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημοσθένους 209, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το The Beauty Loft δεν είναι απλώς ένα κομμωτήριο, είναι ένας όασης ομορφιάς και χαλάρωσης. Από τη στιγμή που περνάς την πόρτα, σε αγκαλιάζει μια ατμόσφαιρα φιλικότητας και επαγγελματισμού. Οι κομμωτές είναι πραγματικοί καλλιτέχνες, αφοσιωμένοι στην εξατομικευμένη φροντίδα των μαλλιών σου. Καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου, συμβουλεύουν με υπομονή και σε βοηθούν να δημιουργήσεις τη δική σου ξεχωριστή εμφάνιση.

Η εμπειρία στο The Beauty Loft είναι κάτι παραπάνω από μια απλή επίσκεψη στο κομμωτήριο. Είναι μια ευκαιρία να αναζωογονηθείς, να ανανεωθείς και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που σου αξίζει. Σου υπόσχονται μια μεταμόρφωση που θα εντυπωσιάσει εσένα και τους γύρω σου. Άφησε τους ειδικούς του The Beauty Loft να σε καθοδηγήσουν σε ένα ταξίδι ομορφιάς και να ανακαλύψεις την κρυμμένη λάμψη σου.

6.Hair Art

Η τέχνη της κομμωτικής σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.

Hair Art
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (316 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ξενοφώντος 95, Καλλιθέα 176 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Άνετο περιβάλλον, έμπειροι κομμωτές, ποιοτικά προϊόντα

  • Μειονεκτήματα:

    Περιορισμένες ώρες λειτουργίας, υψηλές τιμές, δυσκολία στο παρκάρισμα

  • Ποιότητα:

    Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κομμωτικής

  • Προσωπικό:

    - Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό - Έμπειροι κομμωτές με γνώσεις των τελευταίων τάσεων - Πρόθυμοι να συμβουλεύσουν και να προτείνουν το καλύτερο για κάθε πελάτη - Διακριτικοί και ευγενικοί - Επαγγελματίες και αφοσιωμένοι στη δουλειά τους

  • Υπηρεσίες:

    - Κούρεμα - Βαφή - Ανταύγειες - Χτένισμα - Θεραπείες μαλλιών

Το Hair Art είναι ένας πραγματικός ναός ομορφιάς, όπου η έμπειρη κομμώτρια Κωνσταντίνα θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας. Η εξαιρετική της τεχνική, σε συνδυασμό με τη φιλική ατμόσφαιρα του κομμωτηρίου, θα δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία για εσάς.

Στο Hair Art, θα ανακαλύψετε εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, που πραγματοποιούνται από την ταλαντούχα Μαρία. Η ακρίβεια και η καλλιτεχνία της θα μετατρέψουν τα νύχια σας σε μικρά αριστουργήματα. Η επίσκεψή σας στο Hair Art θα γίνει μια αναζωογονητική απόδραση, όπου η ομορφιά και η φροντίδα θα συναντηθούν αρμονικά.

7.Theory of hair by Zoi Matthaiou

Theory of hair by Zoi Matthaiou
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (62 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ταγματάρχου Πλέσσα 40, Καλλιθέα 176 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Zoi Matthaiou είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας που θα σας προσφέρει την τέλεια κούρεμα και βαφή που επιθυμείτε. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η καθαριότητα και η ταχύτητά της σάς εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε την Zoi Matthaiou και αφήστε τη να αναδείξει την ομορφιά και το στυλ των μαλλιών σας.

Εάν αναζητάτε το ιδανικό μέρος για να φροντίσετε τα μαλλιά σας, τότε το κομμωτήριο της Άνθης είναι η τέλεια επιλογή. Το έμπειρο προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή της κατάλληλης υπηρεσίας για εσάς, εξασφαλίζοντας ότι τα μαλλιά σας θα δείχνουν και θα αισθάνονται υπέροχα. Η άνετη ατμόσφαιρα και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα εγγυώνται μια χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία.

8.Beautique hair - κομμωτήριο Καλλιθέα

Beautique hair - κομμωτήριο Καλλιθέα
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (49 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αραπάκη 86, Καλλιθέα 176 76, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Βιώστε την απόλυτη αναζωογόνηση για τα μαλλιά σας στο Beautique, τον κορυφαίο προορισμό κομμωτικής στην Καλλιθέα. Το πάθος για την ομορφιά μας οδηγεί στην παροχή άριστων υπηρεσιών και ενός μοναδικού, χαλαρωτικού περιβάλλοντος όπου τα μαλλιά σας μεταμορφώνονται σε ένα αριστούργημα τέχνης.

Απολαύστε την εμπειρία της απόλυτης περιποίησης, με τα μαγικά χέρια των ειδικών μας να χαιδεύουν απαλά τα μαλλιά σας, δίνοντάς τους τη λάμψη και τον όγκο που πάντα επιθυμούσατε. Αφεθείτε στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Beautique, όπου η εξαιρετική τεχνική και η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη συνδυάζονται για να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία κομμωτικής.

9.ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ξενοφώντος 180, Καλλιθέα 176 74, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

✂️ Καλλιθέα, ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία κουρέματος στο πιο αντρικό κομμωτήριο της πόλης! ✂️

Ο έμπειρος και χαμογελαστός ιδιοκτήτης θα σε υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, σε μια άνετη ατμόσφαιρα με στυλ. Εκεί, θα ζήσεις ένα κούρεμα που θα σου χαρίσει στιλ και αυτοπεποίθηση. Και όλα αυτά, σε απίστευτα προσιτές τιμές! Μην περιμένεις άλλο, κλείσε τώρα το ραντεβού σου και άφησε το Κομμωτήριο στην Καλλιθέα να αναδείξει την αντρική σου γοητεία!

10.Κομμωτήριο Στέλλα

Κομμωτήριο Στέλλα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (53 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημητρακοπούλου 68, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Είχα την τύχη να ανακαλύψω το κομμωτήριο της Στέλλας σε μια στιγμή μεγάλης ανάγκης. Έψαχνα απεγνωσμένα ένα κομμωτήριο που θα δεχόταν πελάτες της τελευταίας στιγμής για στέγνωμα και χτένισμα. Έχοντας ήδη απογοητευτεί από δύο προηγούμενα σαλόνια λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας, οι ελπίδες μου να βρω κάτι είχαν μειωθεί δραματικά. Όμως, προς έκπληξή μου, το κομμωτήριο της Στέλλας όχι μόνο διέθετε άμεσα διαθεσιμότητα, αλλά το προσωπικό ήταν τόσο φιλόξενο που ένιωσα σαν να ήμουν τακτικός πελάτης εδώ και χρόνια.

Η εμπειρία μου στο κομμωτήριο της Στέλλας ήταν πραγματικά εξαιρετική. Το προσωπικό ήταν απίστευτα φιλικό και εξυπηρετικό, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις που ανταποκρίνονταν στις ατομικές μου ανάγκες. Η ποιότητα του χτενίσματος και του στεγνώματος ήταν εξαιρετική, με τα μαλλιά μου να αποκτούν έναν όγκο και μια λάμψη που δεν είχα ξαναδεί. Χωρίς αμφιβολία, το κομμωτήριο της Στέλλας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψή μου. Είναι το τέλειο μέρος για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία κομμωτικής σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

11.Κομμωτήριο Μανικιούρ Πεντικιούρ | In Line Scissors

Κομμωτήριο Μανικιούρ Πεντικιούρ | In Line Scissors
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 81, Καλλιθέα 176 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Κομμωτήριο | Ψαλίδια In Line Αναζητάτε το τέλειο κούρεμα; Μην ψάχνετε άλλο από το κομμωτήριο In Line Scissors! Με έμπειρους κουρείς και λογικές τιμές, θα φύγετε με το πιο κομψό σας στυλ. Επιπλέον, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας.

Για όλες τις ανάγκες σας σε μανικιούρ και πεντικιούρ, επισκεφτείτε τη Χριστίνα στο In Line Scissors! Όχι μόνο είναι μια καταπληκτική τεχνίτρια νυχιών, αλλά θα σας φτιάξει και τη διάθεση με τη ζεστή και φιλική της προσωπικότητά της. Απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία ομορφιάς και φύγετε με νύχια άψογα περιποιημένα.

12.ELENA'S

ELENA'S

13.Κομμώσεις Αντώνης

Κομμώσεις Αντώνης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σοφοκλέους 220, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

14.Κομμωτηριο Ναταλι

Κομμωτηριο Ναταλι
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σωκράτους 53, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ COIFFURE PER VOI

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Δημοσθένους 99, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

16.RS

RS

17.Margie

  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σκρα 72, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

18.Salon for men

Salon for men
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σπάρτης 95, Καλλιθέα 176 73, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:34 π

Προτάσεις αναρτήσεων