λίστα 10 βιβλιοπωλεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-09-06

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το βιβλιοπωλεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΠΟΘΗΤΟΣ Αμαρουσίου, IANOS Art Shop, Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου, Βιβλιοπωλείο «Ο ΣΩΤΗΡ», Απο το Α εως το Ω Δημητρίου Ελένη. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.ΠΟΘΗΤΟΣ Αμαρουσίου

Η τέλεια ισορροπία ποιότητας και τιμής.

ΠΟΘΗΤΟΣ Αμαρουσίου
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (1141 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    28ης Οκτωβρίου 9, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ποικιλία προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Υψηλή ποιότητα προϊόντων που εγγυάται την αντοχή τους.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει άμεση βοήθεια.

  • Εύρος τιμών:

    $$

  • Παροχές:

    Δωρεάν ασύρματο δίκτυο, Άνετα δοκιμαστήρια, Εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, Καθαροί και ευρύχωροι χώροι

Στην καρδιά του Αμαρουσίου, εκεί που η γνώση συναντά την ανεμελιά, ο ΠΟΘΗΤΟΣ υψώνεται ως ένας ναός της λογοτεχνίας. Με την ευρυχωρία μιας υπεραγοράς και την εξυπηρέτηση ενός έμπειρου φίλου βιβλίων, το ΠΟΘΗΤΟΣ καθιστά την αναζήτηση γνώσης και απόλαυσης μια αβίαστη υπόθεση. Η εκτεταμένη συλλογή βιβλίων του, από τα κλασικά αριστουργήματα μέχρι τις σύγχρονες δημιουργίες, θα ικανοποιήσει κάθε πνευματική λαχτάρα.

Είτε είσαι ένας μαθητής που αναζητά το επόμενο κεφάλαιό σου είτε ένας βιβλιόφιλος που ψάχνει το επόμενο διανοητικό ταξίδι, ο ΠΟΘΗΤΟΣ είναι ο ιδανικός σου προορισμός. Οι λογικοί τιμές του και το εξυπηρετικό προσωπικό του υπόσχονται μια εμπειρία που θα σε αφήσει να λαχταράς περισσότερα. Ένα ταξίδι στον ΠΟΘΗΤΟ στο Μαρούσι, είναι ένα ταξίδι στην απέραντη θάλασσα της γνώσης, όπου οι λέξεις χορεύουν στα χέρια σου και η φαντασία απογειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 19 καλύτερα καφετέριες στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

2.IANOS Art Shop

IANOS Art Shop
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (133 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 151 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το ΙΑΝΟΣ Art Shop είναι ένα θαυμάσιο βιβλιοπωλείο που διαθέτει μια πλούσια ποικιλία βιβλίων και ειδών τέχνης για να διαλέξετε. Με το καλά καταρτισμένο προσωπικό του, το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Art Shop είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ενθουσιώδη αναγνώστη ή τον λάτρη της τέχνης. Βρείτε το βιβλίο που θα σας συναρπάσει, θα σας εμπνεύσει ή θα σας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο. Αποκτήστε σπάνια έργα τέχνης, είδη γραφικής ύλης και αναμνηστικά που θα εκτιμήσετε για πάντα. Επισκεφθείτε το ΙΑΝΟΣ Art Shop και ανακαλύψτε τον κόσμο των βιβλίων και της τέχνης που σας περιμένει.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου

Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Στεφάνου Δραγούμη 9, Μαρούσι 151 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η Βιβλιοθήκη του Αμαρουσίου, ένας αρχιτεκτονικός θησαυρός με τον εντυπωσιακό της εξωτερικό χώρο, προσφέρει μια όαση μάθησης και πολιτισμού. Εμπνευσμένη από την αγάπη του βιβλίου, αυτή η βιβλιοθήκη υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα ικανοποιήσει τόσο τους λάτρεις της λογοτεχνίας όσο και τους αναζητητές γνώσης. Αδράξτε την ευκαιρία να βυθιστείτε σε έναν κόσμο σελίδων, να εμπνευστείτε από τους μεγαλύτερους συγγραφείς και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Ο χώρος εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης υποδέχεται ταλαντούχους καλλιτέχνες και δημιουργικές ψυχές, προσφέροντας μια σκηνή για την έκφραση και την έμπνευση. Από θεατρικές παραστάσεις και λογοτεχνικές αναγνώσεις μέχρι εικαστικές εκθέσεις και μουσικές εκδηλώσεις, η Βιβλιοθήκη του Αμαρουσίου είναι ένας ζωντανός κόμβος πολιτισμού που καλλιεργεί τη φαντασία και πυροδοτεί την ψυχή. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική εμπειρία που θα διευρύνει το μυαλό σας και θα σας εμπνεύσει να δείτε τον κόσμο με νέα μάτια.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 11 καλύτερα ξενοδοχεία στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

4.Βιβλιοπωλείο «Ο ΣΩΤΗΡ»

Βιβλιοπωλείο «Ο ΣΩΤΗΡ»
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Θέμιδος 4, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Βιβλιοπωλείο "Ο Σωτήρ": Ένας ναός της γνώσης, που υψώνεται δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ, ένας φάρος που φωτίζει το δρόμο προς τη σοφία. Εδώ, η γνώση βρίσκει την πιο όμορφη έκφραση της, μέσα σε έναν ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο, όπου το άψογο προσωπικό γίνεται ο αόρατος οδηγός σας στον κόσμο των βιβλίων.

Η μεγάλη ποικιλία του βιβλιοπωλείου "Ο Σωτήρ" είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσης, ικανή να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Οι ανταγωνιστικές τιμές του θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, ενώ η άριστη εξυπηρέτηση θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Αφήστε το βιβλιοπωλείο "Ο Σωτήρ" να γίνει ο ναός της γνώσης σας, ο τόπος όπου η μαγεία της ανάγνωσης ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Μαρούσι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.Απο το Α εως το Ω Δημητρίου Ελένη

Απο το Α εως το Ω Δημητρίου Ελένη
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως 24, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Βιβλιοπωλείο Δημητρίου: Από την Αλφα μέχρι την Ωμέγα! Ανακαλύψτε έναν βιβλιακό παράδεισο, όπου η γνώση και το πάθος συναντώνται σε κάθε σελίδα! Με μια ανεξάντλητη συλλογή βιβλίων που ξεπερνά τη φαντασία σας, το Βιβλιοπωλείο Δημητρίου είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε βιβλιόφιλο. Αφεθείτε στην αγκαλιά της φιλολογίας και περιπλανηθείτε ανάμεσα σε κλασσικά αριστουργήματα, συναρπαστικές νουβέλες και γοητευτικές συλλογές διηγημάτων.

Το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμο να σας καθοδηγήσει στο απόλυτο λογοτεχνικό ταξίδι. Υποστηρίζοντας αυτή την τοπική επιχείρηση, όχι μόνο αποκτάτε πρόσβαση σε έναν κόσμο γεμάτο βιβλία, αλλά συμβάλλετε και στη διατήρηση της λογοτεχνικής μας κληρονομιάς. Επισκεφθείτε το Βιβλιοπωλείο Δημητρίου σήμερα και αφήστε τα βιβλία να φωτίσουν τη ζωή σας!

6.ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ Α.Ε.

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ Α.Ε.
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιοπροταση Α.Ε. διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή βιβλίων που θα σας εμπνεύσουν, θα σας ενημερώσουν και θα σας ταξιδέψουν σε νέους κόσμους. Η επιμελημένη έκδοση των βιβλίων μέσης εκπαίδευσης ξεχωρίζει, με το εγχειρίδιο Άλγεβρας για την πρώτη λυκείου να αποτελεί κορυφαία επιλογή.

Βυθιστείτε στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου, όπου το ευγενέστατο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε το βιβλίο των ονείρων σας. Απολαύστε την άμεση εξυπηρέτηση και το ευχάριστο περιβάλλον, κάνοντας την επίσκεψή σας στο Βιβλιοπροταση Α.Ε. μια πραγματική απόλαυση.

7.ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεσογείων 42, Μαρούσι 151 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Το Βιβλιοπωλείο Τσαμπουνιέρης, ένα αγαπημένο στέκι στο Χαλάνδρι, προσφέρει έναν πλούτο επιλογών για τους βιβλιόφιλους και όχι μόνο. Στον φιλόξενο χώρο του θα βρεις μια εκτενή συλλογή βιβλίων, τόσο ελληνικών όσο και ξενόγλωσσων, που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη και προτίμηση.

Εκτός από βιβλία, το Τσαμπουνιέρης διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ειδών γραφικής, καθώς και μια συλλογή από κομψά διακοσμητικά που θα δώσουν μια προσωπική πινελιά στον χώρο σου. Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες εκτύπωσης, φωτοτυπιών και αποστολής φαξ, καθιστώντας το τον ιδανικό προορισμό για όλες τις σχετικές σου ανάγκες. Στήριξε το τοπικό εμπόριο και ανακάλυψε έναν κόσμο βιβλίων και δημιουργικότητας στο Βιβλιοπωλείο Τσαμπουνιέρης.

8.Ανάσα Ζωής

Ανάσα Ζωής
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (76 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Οδός Πεντέλης 26, Μαρούσι 151 26, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ανακαλύψτε το ''Ανάσα Ζωής'', έναν ιερό χώρο αφιερωμένο στη θρησκευτική έκφραση και την πνευματική γαλήνη. Το κατάστημά μας αποτελεί καταφύγιο για τους ευλαβείς, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα εικόνων, λαμπάδων και άλλων θρησκευτικών ειδών. Από την στιγμή που θα εισέλθετε, θα νιώσετε μια αύρα ηρεμίας και κατάνυξης. Ειδικευόμαστε στην προμήθεια μοναδικών εικόνων, χειροποίητων με εξαιρετική δεξιοτεχνία και λεπτομέρεια. Με κάθε εικόνα, μεταφέρεται η ευλογία των αγίων, εμπνέοντας ειρήνη και προστασία στους πιστούς.

Είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας θρησκευτικών ειδών σε προσιτές τιμές. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας καθοδηγήσει στην αναζήτησή σας, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και εξυπηρέτηση. Επισκεφθείτε μας και εμπνευστείτε από την πλούσια συλλογή μας. Αφήστε την ''Ανάσα Ζωής'' να γίνει το ιερό καταφύγιό σας, όπου η πίστη και η ελπίδα βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα.

9.ΤΣΑΤΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΤΣΑΤΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Φραγκοκκλησιάς 41, Μαρούσι 151 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και της γραφικής ύλης στο ενημερωμένο βιβλιοπωλείο της Λαμπρινής Τσάτση. Ανακαλύψτε αμέτρητους θησαυρούς γνώσης, λογοτεχνικά αριστουργήματα και εκλεκτά δώρα που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Η άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή των ιδανικών βιβλίων, ενώ οι ασυναγώνιστες τιμές θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Επιλέξτε το βιβλιοπωλείο της Λαμπρινής Τσάτση για μια ανεκτίμητη εμπειρία ανάγνωσης και δώρων. Εδώ, η αγάπη για το βιβλίο είναι διάχυτη και η ποιότητα δεδομένη. Βρείτε την έμπνευση, διευρύνετε τους ορίζοντές σας και χαρίστε τη μαγεία των λέξεων σε όσους αγαπάτε. Στο βιβλιοπωλείο της Λαμπρινής Τσάτση, η ανάγνωση απογειώνεται σε νέα επίπεδα απόλαυσης και γνώσης.

10.Nakas Book House - Avenue Mall

Nakas Book House - Avenue Mall
  • Αξιολόγηση: 3,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι 151 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων