λίστα 15 καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Ημαθίας

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-12

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Ημαθίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Bon (Δημητριάδης Ευστράτιος) - Γυναικεία Ενδύματα, GEORGIA FASHION VERIA, Box of Fashion, MARIO DANI ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΙΝΤΙΒΑΝΟΥ, MO.Y. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Bon (Δημητριάδης Ευστράτιος) - Γυναικεία Ενδύματα

Bon (Δημητριάδης Ευστράτιος) - Γυναικεία Ενδύματα
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (147 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 6, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων "Bon" προσφέρει μια ελίτ επιλογή ενδυμάτων. Με μια μακρά ιστορία και ένα προσωπικό με εξαιρετικές γνώσεις, το "Bon" είναι γνωστό για την υπομονή και την αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση των πελατών. Στο "Bon" θα βρείτε πολλές επιλογές ρούχων για κάθε στυλ και περίσταση, με γρήγορη αποστολή παντού!

Ελάτε στο "Bon" σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των πολυτελών ενδυμάτων. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία ρούχων μας, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο σύνολο που αναζητάτε. Το έμπειρο και εξυπηρετικό μας προσωπικό θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο ρούχο και αξεσουάρ που θα αναδείξει το προσωπικό σας στυλ. Περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στο "Bon" και να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή σας!

2.GEORGIA FASHION VERIA

GEORGIA FASHION VERIA
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (12 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αντωνίου Τσούπελη 2, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο GEORGIA FASHION VERIA θα βρείτε την πιο φιλική εξυπηρέτηση, με το προσωπικό να είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Η συλλογή τους περιλαμβάνει κομψά ρούχα, κομψά αξεσουάρ και εντυπωσιακές τσάντες που θα ολοκληρώσουν κάθε σας εμφάνιση.

Η Σέβη, η Καλλιόπη και η Ελένη είναι οι ειδικοί μόδας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο ντύσιμο για κάθε περίσταση. Με την εμπειρία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, θα σας καθοδηγήσουν για να βρείτε τα κομμάτια που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφη και σίγουρη. Επισκεφθείτε το GEORGIA FASHION VERIA και ανακαλύψτε τον κόσμο της μόδας και της κομψότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα καφετέριες στην Ημαθίας

3.Box of Fashion

Box of Fashion
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιπποκράτους 27, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Box of Fashion είναι ένα εκπληκτικό κατάστημα μόδας που προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη. Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα δημιουργεί ένα άνετο χώρο για να ανακαλύψετε την εκτεταμένη ποικιλία μας από ποιοτικά ρούχα.

Με την εξαιρετική εξυπηρέτηση των έμπειρων υπαλλήλων μας, θα βρείτε τα τέλεια κομμάτια για κάθε περίσταση και στυλ. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα διασφαλίζει ότι τα ρούχα μας είναι ανθεκτικά και κομψά, βοηθώντας σας να κάνετε μια δήλωση όπου κι αν πάτε. Επισκεφθείτε το Box of Fashion σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο της μόδας που σας περιμένει!

4.MARIO DANI ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΙΝΤΙΒΑΝΟΥ

MARIO DANI ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΙΝΤΙΒΑΝΟΥ
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιπποκράτους, Κεντρικής 90, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Διαβάστε περισσότερα: Τα 32 καλύτερα εστιατόρια στην Ημαθίας

5.MO.Y

MO.Y
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιπποκράτους, Μητροφάνους, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Μια αξεπέραστη αγοραστική εμπειρία σας περιμένει στο ΜΟΥ, όπου η αριστεία σε υφάσματα και το ευρύ φάσμα επιλογών συναντώνται. Η εξαιρετική ποιότητα των ενδυμάτων μας είναι απαράμιλλη, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και στυλ που θα διαρκέσουν στον χρόνο. Η εκτεταμένη μας συλλογή προσφέρει κάτι για κάθε γούστο και ανάγκη, ώστε να βρείτε σίγουρα το τέλειο ρούχο που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Πέρα από την ποιότητα και την ποικιλία, στο ΜΟΥ η εξυπηρέτηση πελατών είναι κορυφαία προτεραιότητα. Η φιλική και πρόθυμη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και εξαίρετη υποστήριξη. Σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, η επίσκεψή σας στο ΜΟΥ υπόσχεται μια πραγματικά ικανοποιητική εμπειρία αγορών. Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε το νέο αγαπημένο σας κατάστημα όπου το στυλ, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση συγχωνεύονται αρμονικά.

6.Pink Woman

Pink Woman
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (18 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ιπποκράτους 28, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 30 μπαρ στην Ημαθίας

7.Center Medusa

Center Medusa
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (13 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 12, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κέντρο Medusa, η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, μαγεύει τους ουρανίσκους ειδικά με το αγαπημένο πιάτο της συζύγου μου. Η Τασούλα, με το μοναδικό της χαμόγελο και τη φιλική εξυπηρέτηση, σας καλωσορίζει σε ένα κόσμο γαστρονομικών απολαύσεων. Η βαθιά της γνώση του μενού και οι πολύτιμες προτάσεις της θα σας οδηγήσουν σε μια φανταστική περιπέτεια γεύσεων, αφήνοντας σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο κέντρο Medusa, η ποιότητα των υλικών και η μαεστρία των chefs εγγυώνται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Το γευστικό ταξίδι ξεκινά από τον απόλυτο συνδυασμό ορεκτικών και συνεχίζεται με μια μεγάλη γκάμα κυρίως πιάτων, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Και μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με ένα από τα υπέροχα επιδόρπια, που θα σας γλυκάνουν τη μέρα. Το κέντρο Medusa σας υπόσχεται μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Ζήστε την απόλαυση της πραγματικά καλής κουζίνας, επισκεφθείτε το κέντρο Medusa!

8.DOCA Βέροιας

DOCA Βέροιας
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (35 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Προφήτη Ηλία 2, Βέροια 591 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

DOCA Βέροιας, μία όαση στυλ και πολυτέλειας που θα κεντρίσει τις αισθήσεις σας στην καρδιά της πόλης μας. Μπείτε στον κόσμο της DOCA και ανακαλύψτε μια εκλεπτυσμένη συλλογή μόδας που θα ενισχύσει την προσωπικότητά σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Η ατμόσφαιρα είναι εκλεπτυσμένη, με κομψά εκθέματα που αναδεικνύουν τις εξαιρετικές δημιουργίες και τους εκλεκτούς σχεδιασμούς.

Είτε είστε λάτρης της κλασικής κομψότητας είτε προτιμάτε μοντέρνες γραμμές, θα βρείτε το τέλειο κομμάτι στη DOCA Βέροιας. Οι έμπειροι σύμβουλοι μόδας μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τα ρούχα που ταιριάζουν στον σωματότυπό σας και να αναδείξουν την εσωτερική σας λάμψη. Η δέσμευσή μας στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία αγορών μόδας.

9.Καραγιαννίδης

Καραγιαννίδης
Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο του Καραγιαννίδη! Ανακαλύψτε μια συναρπαστική γκάμα μοναδικών ενδυμάτων, χειροποίητων από τους δεξιοτέχνες της Ελλάδας. Η αξεπέραστη ποιότητα και η προσιτή τιμή τους θα σας ενθουσιάσουν, ενώ η απαράμιλλη εξυπηρέτηση μας θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ξεχωριστοί.

Με την Ιωάννα δίπλα σας, απολαύστε μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών. Το εγκάρδιο χαμόγελό της και η αφοσίωσή της στον πελάτη θα σας καθοδηγήσουν στην εύρεση του τέλειου ρούχου για κάθε περίσταση. Από κομψά βραδινά φορέματα μέχρι άνετα καθημερινά ρούχα, η συλλογή μας έχει κάτι για κάθε στυλ και προτίμηση.

10.MaSi Boutique Femme

MaSi Boutique Femme
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αριστοτέλους 10, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το MaSi Boutique Femme υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία αγορών για κάθε γυναίκα που αναζητά το τέλειο δώρο. Με μια εκλεκτή συλλογή από μοναδικά ενδύματα, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, το κατάστημα εγγυάται την ανακάλυψη του ιδανικού δώρου που θα εντυπωσιάσει και θα χαρίσει χαμόγελα.

Ανακαλύψτε μια συναρπαστική γκάμα από ρούχα που συνδυάζουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε κομψά φορέματα, άνετα πουλόβερ και κομψά παντελόνια, διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και υφασμάτων. Αφήστε τους ειδικούς μόδας του MaSi Boutique Femme να σας καθοδηγήσουν στην εύρεση του τέλειου μεγέθους και στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις της αγαπημένης σας. Κάθε επίσκεψη στο MaSi Boutique Femme είναι μια εξατομικευμένη εμπειρία που θα σας αφήσει με την ικανοποίηση ότι έχετε βρει το ιδανικό δώρο για την ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σας.

11.dress room

dress room
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 30, Βέροια 591 32, Ελλάδα

Στις κομψές αίθουσες του dress room, κάθε γυναίκα μεταμορφώνεται σε μια θεά του στυλ. Τα περίτεχνα σχέδια και η αξεπέραστη ποιότητα των ενδυμάτων κεντρίζουν τα βλέμματα, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Από τις πιο σικ βραδινές τουαλέτες μέχρι τα καθημερινά σύνολα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα, το dress room αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ξεχωρίζει.

Στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, το dress room αναδεικνύεται σε σημείο αναφοράς για την γυναικεία ένδυση. Η αφοσίωση στην ποιότητα, η συνεχής έμπνευση και η άμεση εξυπηρέτηση δημιουργούν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες. Επισκεφθείτε το dress room και ανακαλύψτε τον κόσμο της μόδας που θα μεταμορφώσει την εμφάνισή σας. Αφεθείτε στη γοητεία των υφασμάτων και των σχεδίων και αφήστε τους στυλίστες μας να σας καθοδηγήσουν σε μια οδύσσεια αισθητικής και κομψότητας.

12.Finetsa

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ελ. Βενιζέλου 23, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

13.Novo

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βικέλα 8, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:30 π

Αναζητάτε το απόλυτο κατάστημα που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα σε απίθανα ρούχα και αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών; Στο Novo, θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε!

Με τα πιο καυτά και μοδάτα κομμάτια της σεζόν, το Novo είναι ο προορισμός για τους λάτρεις της μόδας που θέλουν να ξεχωρίσουν. Κάθε ένδυμα είναι φτιαγμένο με τα καλύτερα υφάσματα και προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι θα φαίνεστε και θα νιώθετε υπέροχα. Οι εξυπηρετικές και πάντα χαμογελαστές μας υπάλληλοι είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο ντύσιμο για κάθε περίσταση. Επισκεφθείτε το Novo σήμερα και ανακαλύψτε την εμπειρία αγορών που θα σας αφήσει ενθουσιασμένους!

14.Erra

  • Αξιολόγηση: 3,5/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Βέροια 591 32, Ελλάδα

Σε ένα εμπορικό κέντρο με εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετους χώρους, θα βρεις μια εξαιρετική εμπειρία αγορών. Οι φιλικές και εξυπηρετικές πωλήτριες είναι πάντα έτοιμες να σε βοηθήσουν να βρεις ό,τι ψάχνεις, ενώ η μεγάλη ποικιλία από επώνυμα ρούχα καλύπτει όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Από τις πιο μοντέρνες τάσεις μέχρι τα κλασικά κομμάτια, εδώ θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει. Και το καλύτερο; Οι τιμές είναι προσιτές, ώστε να μπορείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου χωρίς ενοχές.

15.Unique

Unique
  • Αξιολόγηση: 3,5/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αντωνίου Καμάρα 7, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων