λίστα 20 Κομμωτήρια στην Ημαθίας

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-12

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Κομμωτήρια στην Ημαθίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Κομμωτήριο Βέροια Down Town Hair Shop, Cut Club Hair Styling, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ M&M, Hair Tech By Katrin (ΚΟΓΙΑ), L' art Du Tif. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Κομμωτήριο Βέροια Down Town Hair Shop

Κομμωτήριο Βέροια Down Town Hair Shop
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (104 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως 7, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο κομμωτήριο "Down Town Hair Shop", η ομορφιά των μαλλιών σας γίνεται πραγματικότητα. Με έμπειρους και επιδέξιους κομμωτές, απολαύστε άψογα κουρέματα, μοντέρνα χτενίσματα και εκλεπτυσμένο στιλ που θα ξεχωρίσει. Ο φινετσάτος και πεντακάθαρος χώρος μας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία, ενώ το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Για κούρεμα, περιποίηση και styling που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας, επιλέξτε το "Down Town Hair Shop". Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε τον κόσμο της ομορφιάς των μαλλιών, όπου η ποιότητα συναντά την τέχνη και η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη!

2.Cut Club Hair Styling

Cut Club Hair Styling
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλατεία Πλατάνων (Κεντρικής, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Το Cut Club Hair Styling, ο κορυφαίος κομμωτής στη Βέροια, υπόσχεται να ανανεώσει την εμφάνισή σας και να σας χαρίσει την αυτοπεποίθηση που αξίζετε. Με κορυφαίους επαγγελματίες και σύγχρονο εξοπλισμό, θα δημιουργήσουμε το ιδανικό κούρεμα και χτένισμα προσαρμοσμένα ειδικά στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Είτε προτιμάτε κλασικά στυλ είτε θέλετε να πειραματιστείτε με τις τελευταίες τάσεις, το Cut Club Hair Styling θα σας προσφέρει την κορυφαία εμπειρία κομμωτικής που σας αξίζει. Αφήστε μας να μεταμορφώσουμε την εμφάνισή σας και να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε με στυλ και αυτοπεποίθηση που θα σας συνοδεύουν παντού.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 21 καλύτερα καφετέριες στην Ημαθίας

3.ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ M&M

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ M&M
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τρύφωνος 3, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Στο κομμωτήριο M&M, τα χαμόγελα των ειδικών κομμωτών μας πλαισιώνουν τα χρυσοχέρα χέρια τους, χαρίζοντάς σας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών που θα λατρέψετε. Απολαύστε άψογη εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές και ένα αποτέλεσμα που θα σας συναρπάσει, σε ένα περιβάλλον που σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Επιλέξτε από μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής, από κούρεμα και χτένισμα μέχρι βαφή και ανταύγειες. Οι ειδικοί μας κομμωτές θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να δημιουργήσουν το ιδανικό στυλ για το σχήμα του προσώπου σας και τον τύπο μαλλιών σας. Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας για να διατηρήσουμε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά, ενώ οι προσιτές τιμές μας καθιστούν την περιποίηση των μαλλιών σας μια πολυτέλεια που μπορείτε να απολαμβάνετε όσο συχνά θέλετε. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε το κομμωτήριο που θα σας χαρίσει το τέλειο χτένισμα και θα σας κάνει να χαμογελάτε!

4.Hair Tech By Katrin (ΚΟΓΙΑ)

Hair Tech By Katrin (ΚΟΓΙΑ)
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρικής 69, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Αν είστε κουρασμένοι από τα ίδια συνηθισμένα χτενίσματα, επισκεφθείτε το Hair Tech By Katrin (ΚΟΓΙΑ) και αφεθείτε στα χέρια της έμπειρης Κατερίνας. Με την απαράμιλλη εξειδίκευση και την αφοσίωσή της στην τελειότητα, η Κατερίνα θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας σε ένα κομψοτέχνημα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Μπείτε στο άνετο περιβάλλον του κομμωτηρίου και απολαύστε μια εξατομικευμένη εμπειρία κομμωτικής. Η Κατερίνα θα ακούσει τις επιθυμίες σας και θα τις μετατρέψει σε πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα χτένισμα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και την προσωπικότητά σας. Με κάθε κούρεμα, βαφή ή styling, η Κατερίνα θα σας δώσει την απόλυτη αυτοπεποίθηση, για να βγαίνετε από το κομμωτήριο με ένα λαμπερό χαμόγελο και μια λάμψη αυτοπεποίθησης.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 32 καλύτερα εστιατόρια στην Ημαθίας

5.L' art Du Tif

L' art Du Tif
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μαυρομιχάλη 6, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

To "L' art Du Tif" κομμωτήριο προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ευκολίας και ποιότητας. Η κεντρική του τοποθεσία το καθιστά ιδανικό για όσους εκτιμούν την ευκολία και το βολικό πάρκινγκ. Οι εξειδικευμένοι κομμωτές του υπόσχονται άψογα αποτελέσματα, προσαρμοσμένα στις μοναδικές σας ανάγκες. Η ευγένεια του προσωπικού, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κλείσετε το ραντεβού σας εκ των προτέρων για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία κομμωτικής.

Την ευχαριστημένη πελάτισσα, την εξυπηρέτησε η "σωστή επαγγελματίας", με εξαιρετικές ικανότητες στο κούρεμα. Η επικοινωνιακή της δεξιότητα και η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιούργησε, έκαναν την εμπειρία της πελάτισσας ακόμα πιο ευχάριστη. Η πελάτισσα εξήρε την άψογη δουλειά, την ευχάριστη ατμόσφαιρα και τη σωστή επαγγελματική συμπεριφορά της κομμώτριας.

6.Dimos Intos Luxury Hair House

Dimos Intos Luxury Hair House
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (50 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 2, Μητροπόλεως 21, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κομμωτήριο Dimos Intos Luxury Hair House συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία της Ελλάδας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής. Η δεξιοτεχνία του ιδιοκτήτη, Δήμου Ίντου, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, έχοντας του χαρίσει πολυάριθμες διακρίσεις. Εμπνευσμένος από την τέχνη της κομμωτικής, ο Δήμος μεταμορφώνει τα μαλλιά σε αριστουργήματα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών του.

Όσοι έχουν βιώσει τον επαγγελματισμό και το ταλέντο του Δήμου αποχωρούν από το κομμωτήριό του απόλυτα ικανοποιημένοι, έχοντας αποκομίσει ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κατά πολύ τις αρχικές τους προσδοκίες. Τα βραβεία που έχει αποσπάσει ο Δήμος αποτελούν μαρτυρία της αφοσίωσής του στην αριστεία και της δέσμευσής του να παρέχει στους πελάτες του μια εξαιρετική εμπειρία περιποίησης μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 30 μπαρ στην Ημαθίας

7.Sam Barber Shop

Sam Barber Shop
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (76 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Γ.Κωνσταντινιδη 13 Γ. Κωνσταντινιδη 13 Νάουσα, 592 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κουρείο Sam Barber Shop ξεχωρίζει για την εξαιρετική τεχνική του εξειδικευμένου κουρέα Δημήτρη. Η ταχύτητα και η μεθοδικότητά του θα σας αφήσουν άφωνους, ενώ η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής αποτελεί εγγύηση ασφάλειας. Η τεχνική του Δημήτρη θα σας προσφέρει ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, κάνοντας το κεφάλι σας να δείχνει υπέροχο!

Το Sam Barber Shop είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία κουρέματος. Ο Δημήτρης είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας που θα φροντίσει να φύγετε από το κουρείο όχι μόνο με ένα τέλειο κούρεμα, αλλά και με μια αίσθηση ανανέωσης και αυτοπεποίθησης. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένας πραγματικός μάστορας της κουρευτικής τέχνης!

8.Κομμώσεις Δέσποινα

Κομμώσεις Δέσποινα
Εάν αναζητάτε άψογες γένειες και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα, η κομμωτική Δέσποινα είναι η ιδανική επιλογή σας. Με χρόνια εμπειρίας και αφοσίωση στη λεπτομέρεια, η Δέσποινα θα σας χαρίσει ακριβώς αυτό που επιθυμείτε.

Η ποιότητα των υπηρεσιών της είναι εμφανής από το τελικό αποτέλεσμα. Οι πελάτες επιβεβαιώνουν συνεχώς την ικανοποίησή τους, τονίζοντας την εξαιρετική τεχνική της Δέσποινας και την υπέροχη εξυπηρέτησή της. Έτσι, εάν αποζητάτε ένα άνετο και άψογα εκτελεσμένο κούρεμα ή περιποίηση γενειάδας, η Κομμωτική Δέσποινα είναι εδώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

9.HAIR LINE TONIA

HAIR LINE TONIA
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (46 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κεντρική 50, Μελίκη 590 31, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

**Περίπτωση 1:** Το HAIR LINE TONIA είναι ένα όνομα που εγγυάται ικανοποίηση, με την πάντα ευγενική και επαγγελματική ιδιοκτήτρια να δημιουργεί ένα φιλόξενο χώρο. Εδώ, η τέχνη της ομορφιάς συναντά την άνεση, σε ένα περιβάλλον άκρως σύγχρονο και καθαρό. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης, που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα από την κορυφή ως τα νύχια.

**Περίπτωση 2:** Καλωσορίστε στο Hair Line Tonia, τον παράδεισο της ομορφιάς που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα διασημότερα κομμωτήρια των μεγαλουπόλεων. Εδώ, η εξαιρετική επαγγελματισμός και το μεράκι της ιδιοκτήτριας είναι εμφανή σε κάθε λεπτομέρεια. Απολαύστε τις μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης, που θα αναδείξουν την εσωτερική και εξωτερική σας ομορφιά. Επισκεφθείτε το Hair Line Tonia και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της Τόνιας, για να αποκαλύψετε την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού σας.

10.Papadopoulou Coiffure

Papadopoulou Coiffure
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εθ. Αντίστασης 32, Αλεξάνδρεια 593 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κουρείο "Papadopoulou Coiffure" στην καρδιά της Αλεξάνδρειας Ημαθίας είναι ένας ναός ομορφιάς και τέχνης της κομμωτικής. Μια ομάδα ταλαντούχων και παθιασμένων επαγγελματιών, με αρχηγό την ακούραστη Γιώτα, δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου η χαρά της ζωής συναντά την αριστεία της χειροτεχνίας. Η Γιώτα, με την αγάπη της για την τέχνη της, έχει οδηγήσει το κουρείο σε πρωτόγνωρα ύψη, καθιστώντας το έναν προορισμό για όσους αναζητούν την τέλεια μεταμόρφωση.

Η "Papadopoulou Coiffure" είναι περισσότερο από ένα κουρείο. Είναι ένας κόσμος όπου η ομορφιά, η δημιουργικότητα και η αφοσίωση ενώνονται αρμονικά. Εδώ, κάθε πελάτης μετατρέπεται σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, απολαμβάνοντας μια εμπειρία που υπερβαίνει την απλή περιποίηση μαλλιών. Με την "Papadopoulou Coiffure", δεν αλλάζετε απλώς την εμφάνισή σας, αλλά αγγίζετε την ουσία του εαυτού σας, αποκαλύπτοντας την εσωτερική σας λάμψη.

11.Κομμωτήριο ΕΛΣΑ

Το κομμωτήριο ΕΛΣΑ είναι ένας προορισμός ομορφιάς και ανανέωσης, όπου θα βιώσετε την εμπειρία ενός κορυφαίου hair stylist. Η Έλσα, μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες κομμώτριες της Βέροιας, είναι μια αφοσιωμένη επαγγελματίας που αντιμετωπίζει κάθε πελάτισσα με μοναδικότητα και προσωπική φροντίδα.

Κάθε επίσκεψη στον φιλόξενο και άνετο χώρο της ΕΛΣΑ μετατρέπεται σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό κούρεμα είτε για μια τολμηρή αλλαγή, η Έλσα θα σας καθοδηγήσει με την εμπειρία και το πάθος της, εξασφαλίζοντας το απόλυτα κολακευτικό αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα. Εμπιστευθείτε την ΕΛΣΑ και αφεθείτε στα μαγικά χέρια της, για να αναδείξετε την ομορφιά σας και να αισθανθείτε την απόλυτη αυτοπεποίθηση.

12.Κουρείο - Δημητρασοπούλου Γιάννα

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (60 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βετσοπούλου 77, Αλεξάνδρεια 593 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

13.Barber shop est.1999 Τσάντεκιδης Βασιλειος

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (32 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μητροπόλεως 17, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.MS styled by marina sym.

  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίου Δημητρίου 2, Βέροια 591 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.Κομμωτήριο Μαρία

16.“M Maria's Hair salon” Μαρία Σιμιτζή Κάκαρη

“M Maria's Hair salon” Μαρία Σιμιτζή Κάκαρη
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Βέροια 591 32, Ελλάδα

17.Κουρείο 3ης γενιάς "Σταύρος"

Κουρείο 3ης γενιάς "Σταύρος"
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μιχαήλ Λόγιου 11, Νάουσα 592 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

18.Τσιάμης

  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (6 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεγ. Αλεξάνδρου 21, Βέροια 591 32, Ελλάδα

19.“Κατερίνα” Καρανικολοπούλου

“Κατερίνα” Καρανικολοπούλου
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πίνδου 11, Βέροια 591 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

20.M & M Coiffure - Μαρία Μαγγαβέλα

M & M Coiffure - Μαρία Μαγγαβέλα
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγγέλου Γάτσου Αγγελη 4, Νάουσα 592 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Προτάσεις αναρτήσεων