λίστα 12 καταστήματα παιδικών ρούχων στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-27

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα παιδικών ρούχων στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Βαπτιστικά tenten, Bounitsa.gr - Βρεφικά Είδη - Παιδικά Είδη, Kidder, Go Kids Athens Χαλάνδρι - Βρεφικά & Παιδικά Έπιπλα, Little Friends | Kατάστημα παιδικών ρούχων. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Βαπτιστικά tenten

Η μαγεία της Βάπτισης ξεκινά εδώ!

Βαπτιστικά tenten
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (356 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 28, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Πλήρης γκάμα προϊόντων Βάπτισης, από ρούχα και παπούτσια έως αναμνηστικά και αξεσουάρ.

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Άριστη ποιότητα υλικών και προσεγμένη κατασκευή.

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών.

  • Εύρος τιμών:

    €€

  • Παροχές:

    Άνετος χώρος στάθμευσης, Πλήρως εξοπλισμένο ατελιέ για προσαρμογές, Ειδικός χώρος δεξιώσεων, Ευχάριστο περιβάλλον για εσάς και το παιδί σας, Δυνατότητα αγορών online

Το Βαπτιστικά Tenten είναι το κατάστημα που θα σας απαλλάξει από κάθε έννοια για την ένδυση της ξεχωριστής αυτής ημέρας. Η καθαριότητα του χώρου και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Οι λογικές τιμές και οι αμέτρητες επιλογές ρουχισμού σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή.

Επιλέξαμε το κατάστημα για τη βάφτιση της μικρής μας και παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, καταφέραμε να βρούμε αυτό που ψάχναμε. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, η ποιότητα των ρούχων καταπληκτική και η ευγένεια του προσωπικού μας έκανε να νιώσουμε ξεχωριστοί. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το Βαπτιστικά Tenten είναι ο ιδανικός προορισμός για να μετατρέψετε την πιο ιερή γιορτή της ζωής του παιδιού σας σε μια αξέχαστη ανάμνηση.

2.Bounitsa.gr - Βρεφικά Είδη - Παιδικά Είδη

Bounitsa.gr - Βρεφικά Είδη - Παιδικά Είδη
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (47 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Pl. El. Venizelou(Dourou), ΕΡΜΕΙΟΝ iii Εμπορικό Κέντρο, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Η Bounitsa.gr, εγγυάται μια άψογη εμπειρία αγορών για βρεφικά και παιδικά είδη. Οι διαδικασίες παραγγελίας, πληρωμής και ιχνηλάτησης των προϊόντων είναι απλές και γρήγορες. Μπορείτε να περιμένετε αποτελεσματική επικοινωνία και υποστήριξη από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν και να απαντήσουν σε κάθε απορία.

Η Bounitsa.gr δεν υπερτερεί μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και στην ποιότητα και τιμή των προϊόντων. Η ευρεία γκάμα βρεφικών και παιδικών ειδών ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη, και οι λογικές τιμές εξασφαλίζουν ότι θα βρείτε το τέλειο προϊόν χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα. Επιλέξτε με σιγουριά την Bounitsa.gr, τον αξιόπιστο σας συνεργάτη για όλα τα απαραίτητα των μικρών σας θησαυρών.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 36 καλύτερα εστιατόρια στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

3.Kidder

Kidder
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (38 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 53, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Το κατάστημα Kidder προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία από επώνυμα ρούχα υψηλής ποιότητας, ικανά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Από την πρώτη στιγμή, η άψογη εξυπηρέτηση του καταστήματος θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτεροι, συμβάλλοντας σε μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Είτε αναζητάτε κάτι ιδιαίτερο για μια ξεχωριστή περίσταση είτε ανανεώνετε την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα, το Kidder έχει τη λύση για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία του, οι προσιτές τιμές του και το καλό γούστο του θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Αφεθείτε στην εμπειρία αγορών του Kidder και ανακαλύψτε τη νέα σας αγαπημένη μπουτίκ.

4.Go Kids Athens Χαλάνδρι - Βρεφικά & Παιδικά Έπιπλα

Go Kids Athens Χαλάνδρι - Βρεφικά & Παιδικά Έπιπλα
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 19, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τον μαγικό κόσμο της παιδικής φαντασίας, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στο Go Kids Athens Χαλάνδρι! Με μια ασύγκριτη γκάμα παιδικών επίπλων, βρεφικών κρεβατιών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, το Go Kids Athens υπόσχεται να μεταμορφώσει το δωμάτιο του παιδιού σας σε έναν παράδεισο έκφρασης και δημιουργικότητας.

Ελάτε να βυθιστείτε σε έναν κόσμο χρωμάτων, όπου η κάθε συλλογή είναι μια μικρή ιστορία που περιμένει να ξεδιπλωθεί. Από τα διαχρονικά κλασικά μέχρι τα μοντέρνα και παιχνιδιάρικα σχέδια, το Go Kids Athens έχει το τέλειο έπιπλο για να ικανοποιήσει τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Εμπνευσμένοι από την περιέργεια και την αστείρευτη ενέργεια των παιδιών, οι ειδικοί μας σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μια σειρά επίπλων σχεδιασμένων να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη, να διευκολύνουν την καθημερινή ρουτίνα και να κάνουν κάθε στιγμή στο σπίτι μια αξέχαστη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 15 καφετέριες στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

5.Little Friends | Kατάστημα παιδικών ρούχων

Little Friends | Kατάστημα παιδικών ρούχων
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αγίας Παρασκευής 20, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Η ανιψιά μου ενθουσιάστηκε με το υπέροχο δώρο γενεθλίων της από το κατάστημα παιδικών ρούχων Little Friends. Τα ρούχα είναι υψηλής ποιότητας, όμορφα και προσφέρονται σε προσιτές τιμές. Το προσωπικό του καταστήματος ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό, παρέχοντάς μου πολύτιμες συμβουλές για την επιλογή των ιδανικών κομματιών για τις ανάγκες μου.

6.Lapin House Chalandri

Lapin House Chalandri
  • Αξιολόγηση: 4,1/5 (61 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλάτωνος 1, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το Lapin House στο Χαλάνδρι προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ρούχα σε μεγάλη ποικιλία, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες που έχουμε από τη Lapin. Το κατάστημα υπόσχεται να κερδίσει το 5ο αστέρι όταν οι πωλητές συνειδητοποιήσουν ότι η θετική διάθεση και η έλλειψη σνομπισμού είναι απαραίτητα για να επιστρέψει ο πελάτης.

Η διαδικτυακή παραγγελία με την εταιρεία ήταν μια εξαιρετική εμπειρία! Η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ευγενική και η παράδοση πραγματοποιήθηκε εντός 2 εργάσιμων ημερών. Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο και οι άνθρωποι που παρέδωσαν το έπιπλο στο σπίτι ήταν άψογοι στην εμφάνισή τους και συνεπείς στην ώρα τους. Η Lapin προσφέρει μια από τις καλύτερες συλλογές επωνυμιών και ποικιλίας στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 19 μπαρ στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

7.Mama Said

Mama Said
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (52 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεταμορφώσεως 72, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Για την ανεπανάληπτη άνεση του βρέφους σας, επιλέξτε την κουβέρτα μπουφάν εξόδου από τη Mama Said! Απαλή στην αφή και ζεστή, η κουβέρτα μπουφάν θα αγκαλιάσει το νεογέννητό σας με απαλότητα, προστατεύοντάς το από το κρύο και τον άνεμο.

Με τη Mama Said, η ικανοποίηση του πελάτη είναι ύψιστη προτεραιότητα. Οι επαγγελματίες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας μια ομαλή διαδικασία αγοράς. Παράδοση εντός λίγων ημερών, ώστε να απολαύσετε τα προϊόντα μας το συντομότερο δυνατό. Ανακαλύψτε τον κόσμο της Mama Said και χαρίστε στο μωρό σας την άνεση και την προστασία που αξίζει.

8.Alouette

Alouette
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (54 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 28, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**Πρώτη Παράγραφος** Η επίσκεψή μου στο Alouette ήταν σαν να βρέθηκα σε έναν επίγειο παράδεισο της μόδας. Η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική, με αξιοπρεπή ευγένεια που έκανε την εμπειρία μου τόσο ευχάριστη. Τα ρούχα, πραγματικά αριστουργήματα, αιχμαλώτισαν την καρδιά μου με τα ζωντανά τους χρώματα και την άψογη ποιότητά τους.

**Δεύτερη Παράγραφος** Η εξυπηρέτηση πελατών του Alouette υπερβαίνει τα όρια. Όταν αναζήτησα ένα συγκεκριμένο μπουφάν που δεν ήταν διαθέσιμο στο τοπικό μου κατάστημα, μια ευγενέστατη κυρία στο τηλέφωνο προσφέρθηκε αμέσως να με βοηθήσει. Με απίστευτη υπομονή, με καθοδήγησε σε διαφορετικές επιλογές και τελικά με βοήθησε να βρω το τέλειο κομμάτι. Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική τους εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή τους στην ικανοποίηση των πελατών.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 12 ξενοδοχεία στην Χαλάνδρι Βορείου Τομέα Αθηνών

9.Babyccino

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ανδρέα Παπανδρέου 56, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

Το Babyccino είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όλα τα απαραίτητα των παιδιών σας. Η ποικιλία των προϊόντων θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση θα κάνει την επίσκεψή σας πραγματική απόλαυση.

Με τη ζεστασιά και την προθυμία της, η υπεύθυνη του καταστήματος είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Από παιχνίδια και ρούχα μέχρι αξεσουάρ και σχολικά είδη, το Babyccino το έχει όλα, σε ασυναγώνιστες τιμές. Μην αφήσετε την ευκαιρία να χαρίσετε στα παιδιά σας το καλύτερο. Επισκεφτείτε το Babyccino σήμερα και βιώστε τη διαφορά!

10.Μothercare & Early Learning Centre Χαλάνδρι

Μothercare & Early Learning Centre Χαλάνδρι
  • Αξιολόγηση: 3,0/5 (41 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 10, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφτήκαμε το εκπληκτικό Mothercare & Early Learning Centre στο Χαλάνδρι, όπου η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο κατάστημα, μας καλωσόρισε θερμά μια υπέροχη συνεργάτιδα με μια λαμπερή προσωπικότητα και βαθιά γνώση των προϊόντων. Η φιλική και εξυπηρετική διάθεσή της δημιούργησε μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, βοηθώντας μας να βρούμε ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν για το μικρό μας. Η άψογη καθαριότητα του καταστήματος και η βολική αλλαξιέρα για μωρά πρόσθεσαν στην εξαιρετική εμπειρία μας, καθιστώντας το Mothercare & Early Learning Centre στο Χαλάνδρι ανώτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

11.τρίκυκλο

τρίκυκλο
  • Αξιολόγηση: 3,7/5 (73 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Πεντέλης 104, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

12.my little deer

my little deer
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Χαϊμαντά 19-21, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων