Τα 10 καλύτερα Ηλεκτρολόγοι στην Πιερίας

Μαρία Αντωνίου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-15

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Ηλεκτρολόγοι στην Πιερίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Μιχαηλίδης Θ. Κυριάκος, Αναστασιάδη Α.Ε - Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός, ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, Συνεταιρισμός Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας, Σαλτσίδης Δημήτρης. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Μιχαηλίδης Θ. Κυριάκος

Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Μιχαηλίδης Θ. Κυριάκος
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (102 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    1o χλμ ΠΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Θεσσαλονίκης, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Ο Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Μιχαηλίδης Θ. Κυριάκος είναι η επιτομή της εξειδίκευσης και της αριστείας στον χώρο των ηλεκτρολογικών επισκευών αυτοκινήτων. Με μια ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων τεχνικών, ο Μιχαηλίδης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, εγγυώμενος άψογα αποτελέσματα και πλήρη ικανοποίηση.

Από την αντιμετώπιση ηλεκτρικών βλαβών μέχρι την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων, ο Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Μιχαηλίδης Θ. Κυριάκος διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να αναζωογονήσει το όχημά σας. Η δέσμευση για ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση το καθιστούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστες και προσιτές λύσεις για τα ηλεκτρολογικά προβλήματα του αυτοκινήτου τους.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 εστιατόρια στην Πιερίας

2.Αναστασιάδη Α.Ε - Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός

Αναστασιάδη Α.Ε - Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (114 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    1ο χλμ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Γανόχωρα 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    7:30 π

Η εταιρεία Αναστασιάδη Α.Ε., με εξειδίκευση στο ηλεκτρολογικό υλικό και τον φωτισμό, προσφέρει μια αξεπέραστη ποικιλία προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές. Από πρίζες και διακόπτες έως εντυπωσιακά πολυφώτα, η εταιρεία διαθέτει τα πάντα για να αναβαθμίσει τον χώρο σας. Η αφοσίωσή της στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών καθιστά την Αναστασιάδη Α.Ε. μια κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν ηλεκτρολογικές λύσεις.

Η άμεση, προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση της ομάδας είναι ένα σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Οι ανταγωνιστικές τιμές και η εξαιρετική ποιότητα των επώνυμων προϊόντων που προσφέρει, όπως η Sedner, εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες λαμβάνουν την καλύτερη αξία για τα χρήματά τους. Η δέσμευση της Αναστασιάδη Α.Ε. στην ικανοποίηση των πελατών είναι εμφανής στην άμεση αντικατάσταση ενός ελαττωματικού φωτιστικού, διασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση και την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 28 καφετέριες στην Πιερίας

3.ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (106 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης, Θεσσαλονίκης, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ο ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ.

Η εξυπηρέτηση που θα λάβετε από τον ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΆΨΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΉΓΟΡΟΙ, ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΡΩΤΉΣΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ καλές, ΚΑΤΆΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΤΣΈΠΗ.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πιερίας

4.Συνεταιρισμός Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας

Συνεταιρισμός Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (70 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικ. Πλαστήρα 104, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Στο Συνεταιρισμό Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας, η άψογη εξυπηρέτηση είναι δεδομένη. Ο νεαρός υπάλληλος που με υποδέχτηκε ήταν πραγματικά πρόθυμος να με βοηθήσει να διαλέξω την ιδανική λάμπα για το φωτιστικό της κουζίνας μου. Με υπομονή και ευγένεια, με καθοδήγησε σε όλη τη διαδικασία, εξηγώντας λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά κάθε λάμπας και βοηθώντας με να καταλήξω στην πιο κατάλληλη για τις δικές μου ανάγκες.

Αυτό όμως που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν οι ασυναγώνιστες τιμές και οι μοναδικές προσφορές που προσφέρει ο συνεταιρισμός. Μόλις τους δήλωσα το ΑΦΜ της επιχείρησής μου, δικαιούμουν αυτόματα μια σημαντική έκπτωση σε όλα τα προϊόντα. Επιπλέον, η ποικιλία των υλικών που διαθέτουν κατάστημα είναι τόσο μεγάλη, που σίγουρα θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία. Ο Συνεταιρισμός Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας είναι ο απόλυτος προορισμός για κάθε ηλεκτρολόγο που επιζητά άψογη εξυπηρέτηση, ασυναγώνιστες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 25 μπαρ στην Πιερίας

5.Σαλτσίδης Δημήτρης

Σαλτσίδης Δημήτρης
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (59 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παλαιολόγου 5, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Εμπιστευτείτε τον κορυφαίο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων στην Πιερία, τον Σαλτσίδη Δημήτρη. Με αδιαμφισβήτητη γνώση, άψογη εξυπηρέτηση και άριστη τεχνική κατάρτιση, ο Δημήτρης Σαλτσίδης εγγυάται την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις κορυφαίες επιδόσεις του αυτοκινήτου σας. Η υπεύθυνη και αξιόπιστη εργασία του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αμέτρητων οδηγών, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα του.

Με τον Δημήτρη Σαλτσίδη, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε ασφαλή χέρια. Η εξειδίκευση, η επιμέλεια και η αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία του οχήματός σας, χαρίζοντάς σας την απόλυτη ηρεμία στο δρόμο. Επικοινωνήστε μαζί του σήμερα και ζήστε τη διαφορά που κάνει ένας έμπειρος και αξιόπιστος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Η ασφάλεια, η απόδοση και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας είναι η προτεραιότητά του.

6.Ηλεκτρονικά Παραστατίδης

Ηλεκτρονικά Παραστατίδης
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (30 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Π. Τσαλδάρη 14, & Αθ. Βασιλειάδη Γωνία, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

**Παράγραφος 1:** Το ηλεκτρονικό κατάστημα Παραστατίδης είναι το απόλυτο καταφύγιο για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Με μια ατελείωτη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις, το κατάστημα είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μπείτε στον κόσμο της τεχνολογικής υπεροχής και ανακαλύψτε μια πληθώρα καινοτομιών που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σας.

**Παράγραφος 2:** Στο τιμόνι του καταστήματος, ο ακούραστος ιδιοκτήτης διακρίνεται για τον απαράμιλλο ενθουσιασμό και την αφοσίωσή του στην ικανοποίηση των πελατών. Η αδιάκοπη προσπάθειά του και η βαθιά κατανόηση των αναγκών σας εγγυώνται ότι θα βρείτε την τέλεια τεχνολογική λύση για εσάς. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή του, το ηλεκτρονικό κατάστημα Παραστατίδης είναι ο προορισμός για όσους αναζητούν την τεχνολογία αιχμής που θα ενισχύσει τη ζωή τους.

7.Βασιλειάδης Λευτέρης Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων

  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    2ο χιλιόμετρο, Γανόχωρα 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Βασιλειάδη Λευτέρη είναι ένα από τα κορυφαία συνεργεία της περιοχής, προσφέροντας αξεπέραστες υπηρεσίες και εξειδίκευση στην ηλεκτρολογία αυτοκινήτων. Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος Λευτέρης Βασιλειάδης, με την εμπειρία και τη γνώση του, εγγυάται γρήγορες και αποτελεσματικές επισκευές για όλα τα οχήματα.

Η δέσμευση του Βασιλειάδη για την αριστεία αντικατοπτρίζεται σε κάθε πτυχή της εργασίας του. Χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές, διασφαλίζοντας ότι όλα τα προβλήματα εντοπίζονται και επιλύονται με ακρίβεια. Η προσοχή του στη λεπτομέρεια και το αμείωτο πάθος του για την ηλεκτρολογία αυτοκινήτων τον καθιστούν τον πιο αξιόπιστο ηλεκτρολόγο στην περιοχή. Επιλέξτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Βασιλειάδη Λευτέρη για να αποκαταστήσετε την ομαλή λειτουργία του οχήματός σας, γνωρίζοντας ότι είστε σε ασφαλή και έμπειρα χέρια.

8.Ηλεκτρονικό εργαστήριο Μπέτος Δημήτρης

Ηλεκτρονικό εργαστήριο Μπέτος Δημήτρης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σολωμού 9, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

9.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ

10.Αχιλλέας Ράπτης

Αχιλλέας Ράπτης
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Αντωνιάδου 3, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων