Τα 10 καλύτερα καταστήματα ελαστικών στην Πιερίας

Γιάννης Παπαδόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-15

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα ελαστικών στην Πιερίας, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Γκούτζας Ελαστικά - Driver Center, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ.. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Γκούτζας Ελαστικά - Driver Center

Εξειδικευμένο κέντρο ελαστικών για όλες τις ανάγκες σας

Γκούτζας Ελαστικά - Driver Center
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (376 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικ. Πλαστήρα 79A, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

  • Ποικίλη προϊόντα:

    Ευρεία γκάμα ελαστικών από διάφορες μάρκες και μεγέθη

  • Ποιότητα προϊόντος:

    Ελαστικά υψηλής ποιότητας για ασφαλή και άνετη οδήγηση

  • Εξυπηρέτηση πελατών:

    Φιλική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών

  • Εύρος τιμών:

    $

  • Παροχές:

    Άνετη αίθουσα αναμονής, Δωρεάν Wi-Fi, Φιλικό προς κατοικίδια περιβάλλον, Προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες, Άφθονος χώρος στάθμευσης

Επισκευάσαμε το λάστιχό σας από καρφί σε χρόνο ρεκόρ, μόλις 20 λεπτά. Αφήστε τους ειδικούς μας να φροντίσουν το αυτοκίνητό σας, ώστε εσείς να απολαύσετε ένα ταξίδι χωρίς άγχος και με ασφάλεια!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 εστιατόρια στην Πιερίας

2.ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (116 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    4o χλμ Πεο, Θεσσαλονίκης, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

Επισκεφθείτε τώρα τα ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ και ανακαλύψτε μια απίστευτη γκάμα ελαστικών για το αγαπημένο σας αυτοκίνητο! Από κορυφαίες μάρκες έως οικονομικές επιλογές, έχουμε τα τέλεια ελαστικά για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση και κορυφαία τεχνογνωσία. Από τη διάγνωση έως την τοποθέτηση, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ομαλή οδήγηση του οχήματός σας. Έλατε στα ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ σήμερα και αφήστε τους εμπειρογνώμονές μας να φροντίσουν τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 28 καφετέριες στην Πιερίας

3.ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (143 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    7ης Μεραρχίας 53, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το να βρείτε τους κατάλληλους τροχούς και ελαστικά για το όχημά σας μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Αλλά με τους ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό τροχών και ελαστικών για τις ανάγκες σας. Και με την αφοσίωσή μας στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία.

Στους ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και της αξιοπιστίας όταν πρόκειται για τους τροχούς και τα ελαστικά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας από κορυφαίες μάρκες. Η ομάδα των ειδικών μας τεχνιτών θα εγκαταστήσει και θα ισορροπήσει τους νέους σας τροχούς και ελαστικά με ακρίβεια, διασφαλίζοντας ότι το όχημά σας θα οδηγεί ομαλά και με ασφάλεια. Και με την εγγύηση ικανοποίησης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Πιερίας

4.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (67 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωνίδα Ιασωνίδη 23, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Ο Καρασαββίδης Νικόλαος Ελαστικά είναι το κορυφαίο κέντρο ελαστικών στη Θεσσαλονίκη, που παρέχει άψογη εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες υπηρεσίες. Από επισκευές ελαστικών μέχρι την αλλαγή και την τοποθέτησή τους, η ομάδα μας είναι αφιερωμένη στο να διατηρεί τα οχήματά σας σε άριστη κατάσταση.

Με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των ελαστικών, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο ποιοτικά προϊόντα και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας ότι η δουλειά μας είναι κορυφαία. Είτε χρειάζεστε ένα απλό μπαλώματα είτε μια πλήρη αλλαγή ελαστικών, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 25 μπαρ στην Πιερίας

5.ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ.
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (45 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    28ης Οκτωβρίου 36, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Ο ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε όχημα και ανάγκη.

Με τον ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ιδανικό ελαστικό για το όχημά σας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η εξυπηρέτηση είναι πάντα άμεση και ευγενική, ενώ η γκάμα ελαστικών που διαθέτει καλύπτει όλες τις ανάγκες, από απλά επιβατικά μέχρι βαρέα οχήματα. Εμπιστευτείτε στον ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. για ασφαλή και οικονομική οδήγηση. Η ποιότητα των ελαστικών και η άριστη εξυπηρέτηση θα σας κάνουν πιστούς πελάτες για πάντα.

6.Εμπόριο Ελαστικών -Αφοί Ασλανίδη

Εμπόριο Ελαστικών -Αφοί Ασλανίδη
Το βουλκανιζατέρ "Αφοί Ασλανίδη" αποτελεί το ιδανικό μέρος για κάθε ανάγκη αυτοκινήτου. Η άριστη εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό και οι φυσιολογικές τιμές συνθέτουν μια αξεπέραστη εμπειρία.

Με μεγάλη ποικιλία για επιβατικά και φορτηγά οχήματα, οι "Αφοί Ασλανίδη" καλύπτουν κάθε σας απαίτηση. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ενώ η δέσμευσή τους για την ποιότητα κάνει τη συνεργασία μαζί τους μια σίγουρη επιλογή. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για τις ανάγκες των ελαστικών σας και απολαύστε την σιγουριά και την ασφάλεια που μόνο οι "Αφοί Ασλανίδη" μπορούν να προσφέρουν.

7.ΤΡΟΧΟΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΤΡΟΧΟΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    3οχλμ Κατερίνης Ν.κεραμιδιου, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Τα Τροχοελαστικά Γεωργόπουλος Δ. αποτελούν τον κορυφαίο προορισμό για όλους τους οδηγούς που αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία στην επιλογή ελαστικών. Με τεράστια ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις, η επιχείρηση εγγυάται την ιδανική λύση για κάθε αυτοκίνητο.

Η άψογη εξυπηρέτηση είναι το σήμα κατατεθέν των Τροχοελαστικών Γεωργόπουλος Δ., όπου το έμπειρο προσωπικό φροντίζει με ακρίβεια και σεβασμό για το όχημά σας. Από την επιλογή των ελαστικών μέχρι την προσεκτική τοποθέτησή τους, κάθε στάδιο πραγματοποιείται με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας.

8.ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (33 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κατερίνη 1ο χιλιόμετρο Κατερίνης, Νέα Έφεσος 601 32, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

**Τσορτανίδης Δημήτριος: Ο απόλυτος προορισμός για ελαστικά** Αναζητάτε ποιοτικά και προσιτά ελαστικά; Μην κοιτάξετε πέρα από τον Τσορτανίδη Δημήτριο! Η εξαιρετική γνώση του σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση θα σας καθοδηγήσει στην ιδανική επιλογή για το όχημά σας. Είτε αναζητάτε νέα είτε ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά, ο Τσορτανίδης Δημήτριος διαθέτει τα πάντα, καλύπτοντας κάθε οικονομική δυνατότητα. Η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές εγγυώνται τόσο την ασφάλεια όσο και την εξοικονόμηση χρημάτων.

**Το μυστικό της επιτυχίας** Η συνεχής επιδίωξη της αριστείας είναι το μυστικό της επιτυχίας του Τσορτανίδη Δημήτριου. Με μια αφοσιωμένη ομάδα, παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς. Η φιλική ατμόσφαιρα και η προθυμία να βοηθηθείτε κάνουν κάθε επίσκεψη ευχάριστη. Αλλά δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση που κάνει τη διαφορά. Η εκτεταμένη ποικιλία ελαστικών, από αξιόπιστες μάρκες έως καινοτόμα σχέδια πέλματος, εξασφαλίζει ότι θα βρείτε την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας.

9.ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΕΜΠΟΡΊΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΩΝ

ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΕΜΠΟΡΊΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΩΝ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (83 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Τερζόπουλου 115, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:30 π

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστα ελαστικά και άψογη εξυπηρέτηση αυτοκινήτου! Στην Τσελεπής Ελαστικά, η ποιότητα συναντά οικονομία, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στην ιδανική επιλογή για το όχημά σας.

Χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές τους, θα ανακαλύψετε ότι η φροντίδα του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι μια ευχάριστη και προσιτή εμπειρία. Εμπιστευτείτε την Τσελεπής Ελαστικά για την κορυφαία ποιότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζεστε στο ταξίδι σας!

10.ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (53 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    1ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Θεσσαλονίκης, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    8:00 π

Η ομάδα του Τσιούτσιου είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει τη γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Ο Over, ο ιδιοκτήτης, είναι ένας θρύλος στον κλάδο, πάντα πρόθυμος να παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές και άμεση εξυπηρέτηση. Είτε χρειάζεστε ελαστικά αυτοκινήτου, είτε αλλαγή ελαστικού, ο Τσιούτσιος έχει τη λύση για εσάς. Ελάτε και βιώστε τη διαφορά σήμερα!
Προτάσεις αναρτήσεων