Τα 16 καλύτερα καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Σερρών

Γιώργος Ανδρέου

• Ενημερώθηκε: 2024-08-10

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το καταστήματα γυναικείων ρούχων στην Σερρών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως Sins boutique, XXLADY - ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, LYNNE Σέρρες, ΣΟΦΗ, DOCA Σέρρες. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

1.Sins boutique

Sins boutique
Στο Sins Boutique, η ποιότητα συναντά την προσιτή τιμή, δημιουργώντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία! Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από την εκπληκτική συλλογή ρούχων που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά σας. Η εξυπηρέτηση είναι απλά εξαιρετική, με το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό να σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Είτε προτιμάτε κλασικά κομμάτια είτε τολμηρούς συνδυασμούς, το Sins Boutique έχει κάτι για κάθε γούστο και στυλ. Τα ρούχα είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να κολακεύουν κάθε σιλουέτα, με ύφασμα κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Επισκεφθείτε το Sins Boutique σήμερα και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της μόδας, όπου η ποιότητα και η προσιτή τιμή συνδυάζονται αρμονικά!

2.XXLADY - ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

XXLADY - ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
Αναζητάτε μοντέρνα και άνετα ρούχα μεγάλων μεγεθών; Στην επιχείρηση XXLADY της Βλάχου Κωνσταντία θα βρείτε μια εκτενή συλλογή από ενδύματα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα μεγεθών.

Από κομψά φορέματα μέχρι άνετα παντελόνια και αέρινες μπλούζες, η XXLADY διαθέτει κάτι για κάθε στυλ και περίσταση. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η αφοσίωση στην ποιότητα εγγυώνται μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Μην χάνετε χρόνο, επισκεφθείτε την XXLADY σήμερα και ανακαλύψτε τη νέα σας αγαπημένη γκαρνταρόμπα.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα καφετέριες στην Σερρών

3.LYNNE Σέρρες

LYNNE Σέρρες
  • Αξιολόγηση: 4,4/5 (19 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μεραρχίας 19, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Ξεδιπλώστε τον κόσμο της μόδας στη LYNNE Σερρών. Από την άφιξή σας, οι έμπειροι στυλίστες μας θα σας καθοδηγήσουν σε μια συναρπαστική περιήγηση στον κόσμο της μόδας. Ανακαλύψτε μια εκλεπτυσμένη συλλογή ειδικά επιλεγμένη για να ανταποκριθεί στο δικό σας μοναδικό στιλ και προτιμήσεις.

Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα της LYNNE Σερρών δημιουργεί τον ιδανικό χώρο για να εξερευνήσετε τις τελευταίες τάσεις και να βρείτε την τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση. Είτε ψάχνετε για ένα κομψό φόρεμα για μια βραδινή έξοδο είτε για άνετα ρούχα για καθημερινή άνεση, η LYNNE Σερρών έχει τη λύση για εσάς. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να περιτριγυριστεί από την ομορφιά και την κομψότητα της μόδας στη LYNNE Σερρών.

4.ΣΟΦΗ

ΣΟΦΗ
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (55 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Ηρακλείου 14, Σέρρες 621 21, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

**ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1:** Σε ένα σύμπαν αξεπέραστης κομψότητας, η Σοφή εμφανίζεται ως ένας λαμπερός αστέρας, όπου η ευφροσύνη του προσωπικού συναντά την αριστοτεχνική εξυπηρέτηση. Απολαύστε την άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς οι εξαιρετικές τιμές κάνουν τους θησαυρούς της προσιτούς σε όλους.

**ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2:** Εμβαπτιστείτε σε έναν κόσμο αξεπέραστης ποικιλίας, όπου η μόδα ξεδιπλώνεται σε ένα πολύχρωμο καμβά. Από εκλεπτυσμένα κοστούμια μέχρι παιχνιδιάρικα φορέματα, η Σοφή προσφέρει ένα οπλοστάσιο ενδυμάτων που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Είτε αναζητάτε τις τελευταίες τάσεις είτε κλασικές δημιουργίες, η Σοφή είναι ο προορισμός που θα μεταμορφώσει την γκαρνταρόμπα σας σε ένα αριστούργημα στυλ.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 32 εστιατόρια στην Σερρών

5.DOCA Σέρρες

DOCA Σέρρες
  • Αξιολόγηση: 4,5/5 (93 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πλ. Εμπορίου &, Ανατολικής Θράκης 1, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το DO.CA είναι μια υπέροχη αγορά στα Σέρρες με άφθονη ποικιλία σε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη, με φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές και προτάσεις.

Είτε αναζητάτε είδη παντοπωλείου, σπιτιού ή προσωπικής φροντίδας, το DO.CA τα έχει όλα και πολλά άλλα. Η ποιότητα των προϊόντων είναι εξαιρετική και η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα βρείτε ό,τι ψάχνετε.

6.Arcobaleno Serres

Arcobaleno Serres
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (25 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 4, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Απολαύστε το ταξίδι σας και τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει η Ελλάδα, με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα της χώρας. Η εξυπηρέτηση μας διακρίνεται για το πάθος και την ειλικρίνεια, στοιχεία απαραίτητα για να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό σας ταξίδι.

Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής αναζήτηση νέων εμπειριών, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε κρυμμένους θησαυρούς και άγνωστες διαδρομές που θα σας συναρπάσουν. Περπατήστε στα μονοπάτια του χρόνου και ανακαλύψτε αρχαιολογικούς χώρους που θα μεταφέρουν τη φαντασία σας σε άλλες εποχές. Βουτήξτε στα γαλαζοπράσινα νερά μας και εξερευνήστε τον πλούσιο θαλάσσιο κόσμο του Αιγαίου και του Ιονίου. Αφεθείτε στη γοητεία της φύσης και ακολουθήστε μονοπάτια που διασχίζουν φαράγγια, καταρράκτες και δάση με αιωνόβια δέντρα.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 17 ξενοδοχεία στην Σερρών

7.Symbolo

Symbolo

8.Stefans XXL

  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (48 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Νικ. Πλαστήρα 13, Σέρρες 621 00, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Επισκεφθείτε το Stefans XXL και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Το έμπειρο και φιλικό μας προσωπικό θα σας υποδεχθεί με χαμόγελο και θα σας καθοδηγήσει στη συλλογή μας από κορυφαίας ποιότητας ρούχα σε μοντέρνα γραμμή. Από άνετες μπλούζες μέχρι κομψά παντελόνια και κοστούμια, σας εγγυόμαστε ότι θα βρείτε τα Νο που σας ταιριάζουν τέλεια.

Το Stefans XXL δεν είναι απλώς ένα κατάστημα ρούχων· είναι ένας προορισμός όπου η υψηλή ποιότητα συναντά την προσιτή τιμή. Τα υφάσματα των ρούχων μας είναι εξαιρετικά ποιοτικά, διασφαλίζοντας άνεση και ανθεκτικότητα. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και αφήστε μας να αναβαθμίσουμε την γκαρνταρόμπα σας με μοντέρνα και διαχρονικά κομμάτια που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 25 καλύτερα μπαρ στην Σερρών

9.Γυναικεία ενδύματα Σέρρες - KIARA boutique

Γυναικεία ενδύματα Σέρρες - KIARA boutique
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ερμού 71, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το KIARA boutique έχει έρθει για να αναβαθμίσει το στυλ των γυναικών στις Σέρρες! Εδώ θα βρείτε μια εκπληκτική γκάμα γυναικείων ενδυμάτων που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση. Με μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια, τα ρούχα της KIARA boutique θα αναδείξουν την κομψότητα και τη θηλυκότητά σας με τον καλύτερο τρόπο. Αφεθείτε στη μαγεία των υπέροχων υφασμάτων και των υπέροχων γραμμών που συνθέτουν τις μοναδικές δημιουργίες της KIARA boutique.

Μην ψάχνετε αλλού για τα πιο εκπληκτικά ρούχα στις Σέρρες. Η KIARA boutique σας προσφέρει μια απίστευτη επιλογή από γυναικεία ενδύματα που καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. Ανακαλύψτε υπέροχες μπλούζες, παντελόνια, φορέματα και πολλά άλλα, όλα επιμελημένα με αγάπη και φροντίδα. Η έμπειρη ομάδα της KIARA boutique είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο σύνολο για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο είτε για μια απλή καθημερινή εμφάνιση. Επισκεφθείτε την KIARA boutique σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το απόλυτο στυλ!

10.ROMEA

ROMEA
  • Αξιολόγηση: 4,6/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Διονυσίου Σολωμού 14, Σέρρες 621 22, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

11.Γυναικεία Ρούχα ΙΡΙΔΑ

Γυναικεία Ρούχα ΙΡΙΔΑ
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (9 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 15, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Η ΙΡΙΔΑ, ένας παράδεισος μόδας για τις γυναίκες, προσφέρει μια εκπληκτική συλλογή ρούχων που ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και περίσταση. Είτε αναζητάτε κομψά φορέματα για μια επίσημη εκδήλωση είτε άνετα καθημερινά ρούχα, η ΙΡΙΔΑ έχει τα πάντα. Η προσεκτική επιλογή υφασμάτων και σχεδίων διασφαλίζει ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και κολακευτικό, τονίζοντας τη θηλυκή ομορφιά σας.

Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό της ΙΡΙΔΑ είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια ρούχα που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Η αφοσίωσή τους στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών εγγυάται μια ευχάριστη εμπειρία αγορών, όπου οι ανάγκες σας είναι η προτεραιότητά τους. Η ΙΡΙΔΑ δεν είναι απλώς ένα κατάστημα ρούχων, είναι ένας προορισμός μόδας όπου η συναρπαστική συλλογή, η ζεστή ατμόσφαιρα και οι αφοσιωμένοι άνθρωποι θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

12.Anel Fashion

Anel Fashion
Εκθαμβωτικές δημιουργίες μόδας σε μια συναρπαστική γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, που υφαίνουν τον τέλειο καμβά για να εκφράσετε την προσωπική σας λάμψη. Ανακαλύψτε την αποκλειστική μας συλλογή, προσεκτικά επιμελημένη για να ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση, από καθημερινές εμφανίσεις μέχρι βραδινές εξόδους. Βυθιστείτε στον κόσμο της Anel Fashion και αφήστε τα ρούχα μας να μιλήσουν για εσάς!

Περπατήστε στους διαδρόμους της Anel Fashion και γίνετε μάρτυρες μιας συμφωνίας μόδας, όπου η προσιτή πολυτέλεια συναντά την ασυναγώνιστη ποιότητα. Η αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευσή μας να κάνουμε τη μόδα προσιτή σε όλους είναι εμφανής σε κάθε ρούχο. Ελάτε να εξερευνήσετε την εξαιρετική συλλογή μας και βρείτε τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σας και θα κάνουν κάθε μέρα μια μοντέρνα δήλωση στυλ!

13.ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 43, Σέρρες 621 25, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

14.BSB Σέρρες

BSB Σέρρες
  • Αξιολόγηση: 4,2/5 (5 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εμμανουήλ Ανδρονίκου 1, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Το κατάστημα BSB στις Σέρρες διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας ενδύματα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το προσωπικό του καταστήματος ανταποκρίνεται με ευγένεια και χαμόγελο σε κάθε σας ανάγκη, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές για την επιλογή των ιδανικών ρούχων για εσάς. Ο φιλόξενος χώρος του καταστήματος σας προσκαλεί να απολαύσετε μια χαλαρωτική εμπειρία αγορών.

Η BSB έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ένδυσης, προσφέροντας συνεχώς εντυπωσιακές συλλογές με τις πιο πρόσφατες τάσεις της μόδας. Οι προσιτές τιμές της καθιστούν την πολυτέλεια της υψηλής ποιότητας προσιτή σε όλους. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που παρέχεται από τους πωλητές του καταστήματος BSB στις Σέρρες διακρίνει την εταιρεία στον κλάδο της λιανικής πώλησης, δημιουργώντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για κάθε πελάτη.

15.Attrattivo

Attrattivo
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Κωνσταντίνου Καραμανλή 858, Σέρρες 621 23, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

16.KOPAFASHION/ ΝΤΙΝΑ

KOPAFASHION/ ΝΤΙΝΑ
  • Αξιολόγηση: 0/5 ( Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Εφόρων 4, Σέρρες 621 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

Προτάσεις αναρτήσεων