Τα 18 καλύτερα Οδοντίατροι στην Αθήνα Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Δημήτρης Κωστόπουλος

• Ενημερώθηκε: 2024-08-08

Σύνοψη από τις καλύτερες λίστες για το Οδοντίατροι στην Αθήνα Κεντρικός Τομέας Αθηνών, συνταγμένες και έρευνα από αξιόπιστες ιστοσελίδες και blogs. Περιλαμβάνει επιλογές όπως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Ιδιωτικό οδοντιατρείο), Athens Dental Care - Οδοντιατρικό Κέντρο - Κολωνάκι, Οδοντιατρική Κλινική id Dental Clinic - Ιωάννης Ζιούνας - Οδοντίατρος - Αθήνα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ M.S, Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος -Αισθητική Οδοντιατρική- Εμφυτεύματα Αθήνα - Aesthetic Dentistry, TopSmile Athens. Ας το εξερευνήσουμε μαζί!

Πίνακας περιεχομένων

1.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Ιδιωτικό οδοντιατρείο)

Το χαμόγελό σας είναι η προτεραιότητά μας

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Ιδιωτικό οδοντιατρείο)
  • Αξιολόγηση: 4,7/5 (782 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    κ, Σίφνου 56, Αχαρνών 312, Αθήνα 112 54, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Μεγάλη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

  • Μειονεκτήματα:

    Υψηλό κόστος, έλλειψη χώρου στάθμευσης, μακριά από το κέντρο της πόλης

  • Ποιότητα:

    Άριστη ποιότητα οδοντιατρικών υπηρεσιών με πιστοποιημένα υλικά

  • Προσωπικό:

    - Εξειδικευμένοι οδοντίατροι - Ειδικευμένοι οδοντοτεχνίτες - Εξειδικευμένοι βοηθοί οδοντιάτρων - Φιλικός και εξυπηρετικός γραμματειακός υπάλληλος - Άνετο περιβάλλον υποδοχής

  • Υπηρεσίες:

    - Ορθοδοντική - Εμφυτεύματα - Αισθητική οδοντιατρική - Παιδοδοντία - Ενδοδοντία

Στην καρδιά της Αθήνας, η Οδοντιατρική Κλινική Αθηνών ξεχωρίζει ως πρότυπο οδοντιατρικής φροντίδας. Με κορυφαίους ιατρούς που συνδυάζουν τη γνώση με την ανθρωπιά, διασφαλίζουν την απόλυτη φροντίδα για εσάς και την οικογένειά σας. Η κλινική είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία και τις πιο καινοτόμες τεχνικές, καθιστώντας την μια όαση άνεσης και αριστείας.

Είτε πρόκειται για απλό καθαρισμό, σφράγισμα ή περίπλοκη απονεύρωση, οι εξειδικευμένοι οδοντίατροι της Οδοντιατρικής Κλινικής Αθηνών αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση με την μεγαλύτερη ακρίβεια και φροντίδα. Η δέσμευσή τους στην ανώδυνη θεραπεία και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα εγγυάται ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο για μια ζωή.

2.Athens Dental Care - Οδοντιατρικό Κέντρο - Κολωνάκι

Το χαμόγελό σας είναι η προτεραιότητά μας

Athens Dental Care - Οδοντιατρικό Κέντρο - Κολωνάκι
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (312 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βασ. Σοφίας 92, Αθήνα 115 28, Ελλάδα

  • Ώρα:

    10:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Ποιότητα υπηρεσιών, εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις

  • Μειονεκτήματα:

    Υψηλό κόστος υπηρεσιών, περιορισμένες ώρες λειτουργίας, δυσκολία εύρεσης παρκινγκ

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα οδοντιατρικών υπηρεσιών με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας

  • Προσωπικό:

    Ευγενικό και εξυπηρετικό, Εξειδικευμένοι οδοντίατροι, Φιλικό και υποστηρικτικό, Διακριτικό και επαγγελματικό, Πάντα διαθέσιμο για ερωτήσεις και απορίες

  • Υπηρεσίες:

    Γενική οδοντιατρική, Εμφυτεύματα, Ορθοδοντική, Αισθητική οδοντιατρική, Παιδοδοντία

Το Athens Dental Care στο Κολωνάκι υπόσχεται να μεταμορφώσει το χαμόγελό σας. Με εξειδικευμένη ομάδα οδοντιάτρων και ορθοδοντικών, το κέντρο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε οδοντιατρική σας ανάγκη. Απολαύστε μια άνετη και φιλική εμπειρία, όπου η προτεραιότητά μας είναι η στοματική σας υγεία και ικανοποίηση.

Οι ασθενείς μας μιλούν με ενθουσιασμό για τις θετικές τους εμπειρίες. Το φιλικό προσωπικό και οι έμπειροι επιστήμονες μας εξηγούν με σαφήνεια τα οδοντιατρικά σας προβλήματα και συζητούν μαζί σας τις κατάλληλες θεραπείες. Τα παιδιά αγαπούν το Athens Dental Care, καθώς φεύγουν με λαμπερά χαμόγελα και μια νέα αγάπη για τη φροντίδα των δοντιών τους. Εμπιστευτείτε το Athens Dental Care για εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα σε ένα περιβάλλον που θα κάνει την επίσκεψή σας ευχάριστη και απολαυστική.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 μπαρ στην Αθήνα Κεντρικός Τομέας Αθηνών

3.Οδοντιατρική Κλινική id Dental Clinic - Ιωάννης Ζιούνας - Οδοντίατρος - Αθήνα

Το χαμόγελό σας είναι η προτεραιότητά μας

Οδοντιατρική Κλινική id Dental Clinic - Ιωάννης Ζιούνας - Οδοντίατρος - Αθήνα
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (255 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Υψηλάντου 20, Αθήνα 106 76, Ελλάδα

  • Πλεονεκτήματα:

    Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, σύγχρονος εξοπλισμός

  • Μειονεκτήματα:

    Δεν υπάρχουν αρνητικές κριτικές

  • Ποιότητα:

    Ποιότητα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με σύγχρονο εξοπλισμό

  • Προσωπικό:

    - Ιωάννης Ζιούνας, Οδοντίατρος - Ευγενική και φιλική γραμματεία - Άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες - Εξειδικευμένοι οδοντοτεχνίτες - Καταρτισμένοι βοηθοί

  • Υπηρεσίες:

    - Γενική Οδοντιατρική - Παιδοδοντία - Περιοδοντολογία - Ορθοδοντική - Εμφυτεύματα

Επισκεφθείτε την οδοντιατρική κλινική id, όπου ο έμπειρος οδοντίατρος, Ιωάννης Ζιούνας, και η καταξιωμένη ομάδα του είναι αφιερωμένοι στη βελτίωση της στοματικής σας υγείας και της αυτοπεποίθησής σας. Η κλινική προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από λευκάνσεις δοντιών μέχρι αόρατη ορθοδοντική, όλα προσαρμοσμένα στις ατομικές σας ανάγκες.

Επισκεφθείτε την κλινική id σήμερα και βιώστε τη διαφορά. Κλείστε ένα ραντεβού για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό και φύγετε με λάμψη και αυτοπεποίθηση. Απολαύστε άψογη εξυπηρέτηση, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, καθώς και ανώτατες υπηρεσίες υγείας για ένα υγιές, όμορφο χαμόγελο που θα κρατήσει μια ζωή.

4.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ M.S, Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος -Αισθητική Οδοντιατρική- Εμφυτεύματα Αθήνα - Aesthetic Dentistry

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ M.S, Χειρουργός Οδοντίατρος- Προσθετολόγος -Αισθητική Οδοντιατρική- Εμφυτεύματα Αθήνα - Aesthetic Dentistry
  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (127 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Σπύρου Μερκούρη 58, Αθήνα 116 34, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Δρ. Δημήτρης Αντωνίου: Ο οδοντίατρος που θα επαναφέρει το χαμόγελό σας με άνεση και φροντίδα!

Ο έμπειρος χειρουργός οδοντίατρος, προσθετολόγος και ειδικός στην αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα, Δρ. Δημήτρης Αντωνίου, εφαρμόζει την κορυφαία τεχνογνωσία του για να μεταμορφώσει το χαμόγελό σας. Οι εξατομικευμένες θεραπείες του, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας ούλων, προσφέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα, χαρίζοντάς σας την αυτοπεποίθηση να λάμψετε με ένα υγιές και ακτινοβόλο χαμόγελο. Επιπλέον, ο Δρ. Αντωνίου φημίζεται για τον ανώδυνο και ευγενικό χειρισμό του, εξασφαλίζοντας μια άνετη εμπειρία σε κάθε επίσκεψη. Επισκεφθείτε το ιατρείο του στην Αθήνα και απολαύστε την εξαιρετική φροντίδα και την απαράμιλλη αφοσίωσή του στο να σας χαρίσει το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε.

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 33 εστιατόρια στην Αθήνα Κεντρικός Τομέας Αθηνών

5.TopSmile Athens

Όμορφο χαμόγελο, υγιή δόντια

TopSmile Athens
  • Αξιολόγηση: 4,8/5 (244 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Λεωφ. Κηφισίας 118Β, Αθήνα 115 26, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

  • Πλεονεκτήματα:

    Άνετες εγκαταστάσεις, σύγχρονος εξοπλισμός, εξειδικευμένο προσωπικό

  • Μειονεκτήματα:

    Προσωπικό ίσως αγενές, υψηλό κόστος, έλλειψη διαθεσιμότητας

  • Ποιότητα:

    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας

  • Προσωπικό:

    - Φιλικό προσωπικό - Άμεση εξυπηρέτηση - Επαγγελματική συμπεριφορά - Εμπειρία στον τομέα - Ευγένεια

  • Υπηρεσίες:

    - Καθαρισμός δοντιών - Σφραγίσματα - Απονευρώσεις - Εμφυτεύματα - Γέφυρες

Αν αναζητάτε άψογο χαμόγελο, μην ψάχνετε άλλο από το TopSmile Athens. Ο έμπειρος οδοντίατρος, Φώτης, είναι ο μάγος των αισθητικών οδοντιατρικών αποκαταστάσεων. Με τα επαναστατικά υλικά και τις τεχνικές αιχμής του, θα σας δώσει το χαμόγελο των ονείρων σας.

Είτε πρόκειται για όψεις πορσελάνης, οδοντικές γέφυρες ή εμφυτεύματα, η δεξιοτεχνία του Φώτη είναι ασυναγώνιστη. Κάθε χαμόγελο που δημιουργεί είναι μοναδικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ασθενούς. Με τον Φώτη, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα λαμπερό, ομοιόμορφο χαμόγελο που θα σας εντυπωσιάσει για μια ζωή.

6.Όμορφα Χαμόγελα - Τσιλιγωνέας Ευάγγελος - Οδοντίατρος - Αθήνα

Όμορφα Χαμόγελα - Τσιλιγωνέας Ευάγγελος - Οδοντίατρος - Αθήνα
Η επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστη όσο με τον Τσιλιγωνέα Ευάγγελο. Ως έμπειρος και καταρτισμένος οδοντίατρος στην Αθήνα, ο Δρ Τσιλιγωνέας προωθεί τη φιλοσοφία της πρόληψης, βοηθώντας τους ασθενείς του να διατηρούν άψογα και λαμπερά χαμόγελα. Η εμμονή του με τις τελευταίες τεχνικές και η αφοσίωσή του στην εξατομικευμένη φροντίδα εξασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια απαράμιλλη εμπειρία.

Με ευέλικτα ραντεβού και προσιτές τιμές, ο Δρ Τσιλιγωνέας καθιστά την οδοντιατρική φροντίδα προσβάσιμη σε όλους. Η ζεστασιά και η φιλική του διάθεση δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ενώ η βαθιά κατανόησή του για τις οδοντιατρικές ανάγκες σας προσφέρει την απόλυτη ηρεμία. Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο του σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η προληπτική φροντίδα. Τα υπέροχα χαμόγελα ξεκινούν από εδώ!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 22 ξενοδοχεία στην Αθήνα Κεντρικός Τομέας Αθηνών

7.ΚΑΡΟΥΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Κ., ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ Ι.Κ.Ε.

ΚΑΡΟΥΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Κ., ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ Ι.Κ.Ε.
Ο οδοντιατρικός κόσμος σας καλωσορίζει στον χώρο του Δρ. Καρούση, Ιωάννη Κ., ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ Ι.Κ.Ε., όπου η κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών συναντά την άψογη εξυπηρέτηση. Εδώ, η οδοντιατρική εμπειρία μεταμορφώνεται σε μια αβίαστη διαδρομή, χάρη στην άριστη τεχνογνωσία του Δρ. Καρούση και την εξαιρετική συνεργασία της ομάδας του.

Αφήστε τους φόβους σας στο παρελθόν και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη οδοντιατρική φροντίδα, άψογα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Από το πρώτο σας ραντεβού έως το τελικό αποτέλεσμα, θα βιώσετε την ανώδυνη, επαγγελματική προσέγγιση του Δρ. Καρούση, του πιο συμπονετικού οδοντιάτρου που θα συναντήσετε ποτέ. Η αφοσίωσή του στην λεπτομέρεια και η απαράμιλλη ακρίβεια εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα, που θα σας χαρίσει ένα αστραφτερό χαμόγελο και υγιή δόντια για μια ζωή. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας, εμπιστευτείτε τον Δρ. Καρούση και χαρίστε στον εαυτό σας το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν!

8.Andreas Giannopoulos Dental & Facial Esthetics

Andreas Giannopoulos Dental & Facial Esthetics
  • Αξιολόγηση: 4,9/5 (61 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ζαλοκώστα 6, Αθήνα 106 71, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Ο οδοντίατρος Ανδρέας Γιαννόπουλος είναι εξαιρετικός! Τον κάλεσα την τελευταία στιγμή ενώ βρισκόμουν σε διακοπές λόγω σπασμένου δοντιού και μου παρείχε εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα πολύ γρήγορα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Δρ Ανδρέα σε όλους! Με ανακούφισε σχεδόν άμεσα από τον πόνο!

Μόλις επισκεφθείτε το ιατρείο του, είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσετε το πιο όμορφο και λαμπερό χαμόγελο!

Διαβάστε περισσότερα: λίστα 35 καφετέριες στην Αθήνα Κεντρικός Τομέας Αθηνών

9.ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ
  • Αξιολόγηση: 4,3/5 (16 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Ευσταθίου Λάμψα 1, Αθήνα 115 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:00 π

Ο γιατρός Κυριάκος Άλκης, χειρουργός οδοντίατρος, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ασθενών του ως ένας άριστος επαγγελματίας και ένας άνθρωπος με ενσυναίσθηση και κατανόηση. Η αφοσίωσή του στη λεπτομέρεια και οι προσιτές τιμές του καθιστούν τις υπηρεσίες του εξαιρετικά ελκυστικές.

Σε μια σύγχρονη και άνετη ατμόσφαιρα, ο Δρ. Άλκης εμπνέει εμπιστοσύνη και χαλαρώνει τους ασθενείς του από την αρχή. Ο επαγγελματισμός του και η ικανότητά του να εξηγεί και να αντιμετωπίζει τις οδοντιατρικές ανησυχίες με σαφήνεια δημιουργούν ένα περιβάλλον ανοιχτής επικοινωνίας και σιγουριάς. Η εξαιρετική του κατάρτιση και η εμπειρία του εξασφαλίζουν τη βέλτιστη στοματική υγεία για τους ασθενείς του, καθιστώντας τον μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή οδοντιατρική φροντίδα στην Αθήνα.

10.Κωνσταντίνος Νικολαΐδης - Χειρουργός Οδοντίατρος

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης - Χειρουργός Οδοντίατρος

11.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΕΛΙΝΑ), ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΕΛΙΝΑ), ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (21 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατησίων 167Α, Αθήνα 112 52, Ελλάδα

  • Ώρα:

    11:30 π

Η Σπυροπούλου Αγγελική (Ελίνα), μια διακεκριμένη χειρουργός οδοντίατρος, προσφέρει άριστες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Με την άρτια τεχνογνωσία της και τη φιλική της προσέγγιση, η Ελίνα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ασθενών, συμπεριλαμβανομένων και των μικρότερων με οδοντιατρικές φοβίες.

Στη σύγχρονη οδοντιατρική κλινική της στην Κυψέλη, η Ελίνα παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, από απλές οδοντιατρικές θεραπείες έως σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις, πάντα σε προσιτές τιμές. Η δέσμευσή της για την παροχή εξαιρετικής φροντίδας αντανακλάται στην προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των ασθενών.

12.Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη

Οδοντιατρικό Κέντρο Σουλτάτη
  • Αξιολόγηση: 4,0/5 (23 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Μιχαλακοπούλου 86, Αθήνα 115 28, Ελλάδα

  • Ώρα:

    2:00 έως 8:00 μ

13.Βαρουφάκης Κωνσταντίνος Οδοντίατρος Αθήνα

Βαρουφάκης Κωνσταντίνος Οδοντίατρος Αθήνα

14.Οδοντιατρος-Εμφυτευματολογος Μαρινος Παπαδοπουλος

  • Αξιολόγηση: 5,0/5 (24 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Παπαδιαμαντοπούλου 14, Αθήνα 115 28, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

15.DentalCenter

DentalCenter

16.Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών

Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών

17.ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
  • Αξιολόγηση: 3,8/5 (36 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Πατησίων 167 Α, Αθήνα 11252 & Πανόρμου 119 Αμπελόκηποι, 115 24, Ελλάδα

  • Ώρα:

    9:00 π

18.OΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΡΛΗΣ

OΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΡΛΗΣ
  • Αξιολόγηση: 3,0/5 (2 Review by google)
  • Διεύθυνση:

    Βεΐκου 2, Αθήνα 117 42, Ελλάδα

  • Ώρα:

    Κλειστά

Προτάσεις αναρτήσεων